Şimdi Ara

6 ay kullandım, artık daha mantıklı! 'Samsung Galaxy S24 Ultra incelemesi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda 6 aydır kullandığım Samsung Galaxy S24 Ultra'nın tüm detaylarına iniyor, OneUI 6.1 güncellemesiyle yonga, kamera, batarya performansını değerlendiriyor, tüm detaylarına iniyoruz.  

• O sivri köşeler yüzünden bu guzelim cihazı kullanamadım sattım.

• abi tasarım köşeli aşırı itici duruyor bunun neresi beğeniliyor nerde curve güzelim ekran.

• Ekranın kumlu gösterme sorunu çözüldü mü acaba

• Övüyor mu gömüyor mu, kafa fena karışık. Başlığa "daha mantıklı" yazmak kurtarmamış. Başkan sponsor baskısı altındaysan gözlerini 2 kez hızla kırp, biz anlarız

• 3 aydır kullanıyorum bence güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onu telefondan ayarlıyor sunuz oyle bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S8+ vardı, titreştiğinde hem duyuluyordu, hem masada dursa bile hissediliyordu.

S22U titreşim konusunda çok zayıf kaldı, hatta hayal kırıklığı diyebilirim. Masada durduğunda titreşimi farketmek zor. Ses nerdeyse hiç yok.

S24U'da titreşim gücü nasıl acaba?

• Burak Gengarı bana hediye eder misin? :)

• Şu anda açık ara rakibi yok. İnanılmaz kaliteli alet. S25 ultranın bunu aşması için daha iyi batarya dışında yapabileceği şey yok.

• köşeler çok kötü bence ya elde tutuş olsun görüntü olsun hoşuma gitmiyor

• Ben note 9 kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım benim en beğendiğim model note 9 olmuştur tam ekran çentik yok resi kalitesi ekran çok iyi

• Telefonun köşeli olmasını sorun eden arkadaşlar var. Köşeli tasarım daha çok beğeniliyor sahsen yuvarlak olsaydı almazdım

• Samsung Galaxy s21 kullanıyorum gerçekten

Bu telefon süper 2 yıldır kullanıyorum bozulasıya da kullanacağım memnunum Çok memnunum sıkıntı yok

• Bende kamera stabilizör sensöründe titreşim hatası var. Çekim yaparken görüntü ara ara titriyor. Bunu genel yaşayan olmuş ama fazla dillendiren yok. Garantide ana kamera değişti ama aynı sorun devam ediyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Teknoloji editörlerinden bu konu hakkında da haber yapmaları iyi olurdu.

• Ben samsungdan hiç hazzetmeyen biriyim diyelim ayrıca donanım haberde çalışıyor olsam, donanım haber bana dese ki bu samsung övülecek arkadaş çok ciddi bir fon aldık, işverenimin istediğini yerine getirirken gerçeklerden nasıl bahsederim diye düşünsem bu şekilde bir video oluştururdum. mesaj anlaşıldı başkan.

• Gömme videosu olmuş, cihazı nereden tutarsan elinde kalıyor.

• Iphone hayranı birine ,al şu Samsung 'u göm demişler .Porsche kullanan birine Ferrari verirsen Ferrariyi Dacia gibi anlatır sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.