Şimdi Ara

Yeni dönem başlıyor: Samsung’un Galaxy S24 serisi 7 yıl güncelleme alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni dönem başlıyor: Samsung’un Galaxy S24 serisi 7 yıl güncelleme alacak
    Samsung, kısa bir süre gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra’yı tanıttı. Türkiye dahil tüm dünyada ön siparişe açılan telefonlar özellikle yapay zeka konusunda tonlarca özellikle geliyor. Gelişmiş donanım ve iyileştirilmiş tasarımla birlikte Galaxy S24 ailesi Android dünyasının tepesine oturmuş durumda. Öte yandan yazılım tarafında ise Samsung yeni bir döneme başlıyor: 7 yıl güncelleme desteği!

Galaxy S24 serisi 2031’e kadar güncelleme alacak

Samsung, Galaxy S24 serisinden başlayarak telefonları için işletim sistemi yükseltmelerini ve güvenlik güncellemelerini uzattığını duyurdu. Şirket bu cihazlarla birlikte yedi nesil işletim sistemi güncellemesi ve yedi yıl boyunca güvenlik güncellemeleri sunacağını garanti ediyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra Türkiye fiyatları belli oldu!

Samsung, amiral gemilerinde Galaxy S22’den bu yana beş yıllık güvenlik güncellemesi ve dört nesil Android güncellemesi taahhüt ediyordu. Bu hamlede aslında Google’ın da parmağı büyük. Zira Pixel 8 serisiyle birlikte Google da politikasını değiştirmiş ve yedi yıla çıkarmıştı.

Samsung, bu kararı kullanıcıların Galaxy cihazlarının optimize edilmiş performansını daha da uzun süre güvenilir bir şekilde deneyimlemelerine yardımcı olmak için aldıklarını ve amaçlarının ürün yaşam döngüsünü uzatmak olduğunu belirtiyor. Ürün yaşam döngüsü demişken Samsung, yeni seride geri dönüştürülmüş plastikler, cam ve alüminyum hem iç hem de dış bileşenlerde kullanılıyor. S24 serisi, Galaxy cihazları için bir ilk olan geri dönüştürülmüş kobalt ve nadir toprak elementlerinden yapılmış parçalar içeriyor.

Kaynak:https://news.samsung.com/global/enter-the-new-era-of-mobile-ai-with-samsung-galaxy-s24-series

• Google’ın Android’in güncelleme sorununa vurduğu neşterler çare oldu nihayet.

- Project Treble ile donanım kısmını hallettiler. Android 8 ile.

- Project Mainline ile yazılımı her yeni sürümde güncellenebilen dahili uygulamalara onlarca fazlasını ekleyerek hallettiler.

Güzel tabiki 7 yıl güncelleme alması. Bankacılık hacklenmeleri en çok güncellenmeyen eski android telefon kullanıcılarının başına geliyor sanıyorum. Bu sorunu da çözmüş oluyorlar 7 yıl boyunca.

Android olsun iOS olsun güvenlik güncellemelerini mutlaka yükleyin.

Android, iOS’a kıyasla tam bir keşmekeş gizlilik konusunda. Kendimde tablette Android 13 (Android 14 güncellemesi bu ay çıkacak) kullanıyorum şuan. Gizlilik ayarlarını yapmak çok daha zor iOS’a kıyasla. Birde insana acaba dedirtiyor Android, bu gizlilik ayarını değiştiremediğimiz uygulamaları görünce.
  • Kime ölee kim kala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google’ın Android’in güncelleme sorununa vurduğu neşterler çare oldu nihayet.

- Project Treble ile donanım kısmını hallettiler. Android 8 ile.

- Project Mainline ile yazılımı her yeni sürümde güncellenebilen dahili uygulamalara onlarca fazlasını ekleyerek hallettiler.

Güzel tabiki 7 yıl güncelleme alması. Bankacılık hacklenmeleri en çok güncellenmeyen eski android telefon kullanıcılarının başına geliyor sanıyorum. Bu sorunu da çözmüş oluyorlar 7 yıl boyunca.

Android olsun iOS olsun güvenlik güncellemelerini mutlaka yükleyin.

Android, iOS’a kıyasla tam bir keşmekeş gizlilik konusunda. Kendimde tablette Android 13 (Android 14 güncellemesi bu ay çıkacak) kullanıyorum şuan. Gizlilik ayarlarını yapmak çok daha zor iOS’a kıyasla. Birde insana acaba dedirtiyor Android, bu gizlilik ayarını değiştiremediğimiz uygulamaları görünce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence artık android güncellemelerinde büyük farklar kalmadı ondan dolayı olabilir..

• günü gününe vereceğini hiç zannetmiyorum. Aylar veya 1 yıl sonra verilen güncelleme benim için bir şey ifade etmiyor. Ayrıca eski modellerine güncelleme olarak verdiği ui6da oled korumasını iptal eden samsungun daha fazlasını yapmayacağının garantisi yok. Diğer firmalar da çok farklı durumda değiller. Bu saatten sonra en güzeli lineage vb topluluk tarafından doğru düzgün desteklenen googledan arındırılmış bir telefon kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 17 Ocak 2024; 23:31:52 >
  • gidi G kullanıcısına yanıt
    geçti o günler artık. diretk tak fabrikadan hangi yazılım geliyorsa tr de de anında yayınlanıyor.

• kesinlikle mükemmel bir karar.

s23 serisine gelecek olsa aynı anda açıklarlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 sene boyunca pil sağlığı %80 altına düşmesin yeter.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

anında yayınlamıyor eski a serisi kullanıcıları android 14e geçmek için epey bi süre bekledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 18 Ocak 2024; 0:21:44 >
  • gidi G kullanıcısına yanıt
    Amiral gemilerini baz alırsanız güncellemelerin gelmesi artık çok kısa sürüyor. Orta ve giriş seviyesinde süre uzuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung cihazlarının dahada değerlenmesini istiyorsa 4 sene servis garantisi en az 2 kez pil değişimi sunmalı ozaman kullanıcıların bakış açısı çok değişir

• sler küçük bi kitleye hitap ediyor ki slere bile hızlı vereceğini zannetmiyorum önemli olan giriş ve diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 18 Ocak 2024; 2:20:14 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Pil sarf malzemesidir, beklentinizi bu yönde değiştirin. Bir aracın fren balatalarının eskimemesini beklemek gibi birşey bu. Ayrıca pil değişimi çok maliyetli ya da zor bir iş değil.

• babafaruk B kullanıcısına yanıt
    Bunu yapan marka olduğunu sanmıyorum. 7 yıl işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri veriyor olmaları, telefonların değerini arttırmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına ciddi bir karar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Ocak 2024; 10:29:20 >
  • Güncelleme aldıkça yavaşlayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun Samsung
    Darışı çinlilere şayomi moppo..vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    4 yıl boyunca Note 9 kullanmış biri olarak son alınan güncelleme ile ilk aldığım hali arasında olumlu anlamda çok büyük fark var. Bir sonraki Note serilerinde ki özellikleri aldığı gibi hiçbir stabilite problemi yaşatmadı.

• Performans düşürme telefonları s24 yani s23 daha iyi olacak 24 den üzdü (bu arada koyu samsung taraftarıyım iphonenin yüzüne bile bakmam)

• 7 yıl güncelleme olayı güzel ama bir fark var ki s23 dahil önceki modellere verilmeyecek.

• Biride dememişki hani google'ın yeni yazılımı fushia gelecekti 2025 gibi android'in yerini alacaktı diye. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse samsung android'den google'ın yeni işletim sistemine güncelleyecek mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.