|
Bildirim
Google’ın Android’in güncelleme sorununa vurduğu neşterler çare oldu nihayet.
- Project Treble ile donanım kısmını hallettiler. Android 8 ile. - Project Mainline ile yazılımı her yeni sürümde güncellenebilen dahili uygulamalara onlarca fazlasını ekleyerek hallettiler. Güzel tabiki 7 yıl güncelleme alması. Bankacılık hacklenmeleri en çok güncellenmeyen eski android telefon kullanıcılarının başına geliyor sanıyorum. Bu sorunu da çözmüş oluyorlar 7 yıl boyunca. Android olsun iOS olsun güvenlik güncellemelerini mutlaka yükleyin. Android, iOS’a kıyasla tam bir keşmekeş gizlilik konusunda. Kendimde tablette Android 13 (Android 14 güncellemesi bu ay çıkacak) kullanıyorum şuan. Gizlilik ayarlarını yapmak çok daha zor iOS’a kıyasla. Birde insana acaba dedirtiyor Android, bu gizlilik ayarını değiştiremediğimiz uygulamaları görünce. |
Pil sarf malzemesidir, beklentinizi bu yönde değiştirin. Bir aracın fren balatalarının eskimemesini beklemek gibi birşey bu. Ayrıca pil değişimi çok maliyetli ya da zor bir iş değil.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 17 Ocak 2024; 23:31:52 > |
|
|
7 sene boyunca pil sağlığı %80 altına düşmesin yeter. |
anında yayınlamıyor eski a serisi kullanıcıları android 14e geçmek için epey bi süre bekledi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 18 Ocak 2024; 0:21:44 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sler küçük bi kitleye hitap ediyor ki slere bile hızlı vereceğini zannetmiyorum önemli olan giriş ve diğerleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 18 Ocak 2024; 2:20:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Ocak 2024; 10:29:20 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
7 yıl güncelleme olayı güzel ama bir fark var ki s23 dahil önceki modellere verilmeyecek. |
|