|
Samsung Galaxy S23 serisinde özel ve hızlı Snapdragon 8 Gen 2 olacak
-
-
başlangıç model 30 bin olur herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı işlemcilerde değil sıkıntı yazılım+ek yazılımlarda özellikle uzun vadede.
-
Samsung cihazlarının sıcak çalışmasını ve hızla throttle olmasını garantilemiş yine yani.
-
Hevesimizi kursağımızda bırakmasalar bari. Antutu'da öne geçicem diye olacak iş mi bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önüne gelen sallamış samsungun yazılımı gayet stabildir, ısınma sorunu exynos modellerde oluyor qualcomm işlemci ile gelmesi cihazı daha alınabilir yapmış.
-
Kore'de 23 sayısı önemli galiba. S 23 e Allah ne verdiyse yükleniyor Samsung. Bataryası da 5.000 mah. üzeri olursa Ultra modelini alırım artık. HTC öldü gaari, 12 plus kullanıyorum.
-
Yahu zaten exynos 2100 bile gayet performanslı. Pil tüketimi önemli müşteri için. Bu seriden umutluydum ancak yine şarj konusunda sınıfta kalacaklar anlaşılan.
Samsung zaten s20 serisinden bu yana ultra modellerde 5000 mah batarya kullanıyor. Önemli olan baz modelde kaç mah batarya kullanacağı.
3700'de kalır diye tahmin ediyorum. Kasayı büyütmeden artırmaları zor. Umarım kasa büyümez ayrıca.
2100 den memnun olan tek insan sensin sanırım.
Samsung performanstan kısacağı özel bir kullanıcı modu geliştirecek.
Bu modun adı da Hafif Performans Modu olacak. (Light Performance Mode)
Güç tasarrufundaki CPU hızını %70'e kısıtla gibi bir duruma benziyor. Ki ısrarla bundan farklı bir mod olduğunu belirtiyor Samsung.
Bununla da rezil olacak gibime geliyor. Oneplus da benzer sistemler geliştirmişti 888 çipseti yüzünden.
Neyse ki oyun performansını etkileyecek bir mod değil ki oyun modu Game Booster tarafından denetleniyor fakat Chrome, Meta Apps gibi performans gerektiren uygulamaları da sınırlayacak gibi gözüküyor.
Keşke EMUI gibi ONEUI da Android'in güç tüketen ART sanal makinesinden uzaklaşsa. Harmony ile güzel bir devrime ön ayak oldu HUAWEI. 3 yıl sonunda patates olacak telefonlar HARMONY/EMUI 12 sayesinde daha uzun ömürlü hale gelecek.
Note5 kullanıyorum idareten, telefon canavar gibi ama Google'ın sınırlandırmaları yüzünden birçok özellikten mahrum. Birçok uygulama Android 7.0 standartlarını destekleyemiyor.
-
Hocam beklentiyle alakalı, oyunda 2 saat aralıksız yüksek performans beklemediğim için günlük kullanımda gayet iş gördüğünü düşünüyorum. Video kamera çekiminde kasmaması, normal işlemlerde akması yeterli benim için. Eksik olan ekran süresi.
Bende memnunum batarya biraz daha iyi olabilir herşeyi gayet selefi snapdragon 888 gibi gayet iyi yapıyor ve aşağı kalır yanı yok. Keza 8 gen 1 de ısınsa da gayet iyi
Adamlar yeni çıkan her telefona 4 sene android güncellemesi veriyor. 5 sene de güvenlik güncellemesi. Gayet yeterli. Android konusunda sıkıntı çinli firmalarla alakalı onlara yakın
-
Xperia 5 Mark3 den Mark4 e geçilirken kasa 1 MM kısaldı ve 1 MM daraldı. Ayrıca kalınlık 8.2 mm ile aynı kaldı. Batarya ise 4500 mAh den 5000 mAh e çıktı. Üstelik MicroSD ve 3.5 MM girişi de duruyor kalkmadı. Galaxy S22 deki 3700 mAh batarya komedi resmen. Galaxy S7 Edge de bile 3600 mAh batarya vardı. 6 yıl öncesinin modeli.
telefonun çıkış fiyatı ortalama ne kadar olur acaba ? konuşulan tahmini fiyat aralığını bilen var mı?
-
25 bin s23 duz versiyonun baslangici olur diye tahmin ediyorum.
Hocam bahsettiğiniz moddalar adb kodları ile düzeltilebilir. Bence önemli olan gos un da açılıp kapanması ram plus gibi kullancıya bırakılması olur veya adb yöntemi ile kaldırabilmesi.
S23 ultra Tsmc N4P üretim sürecinde yani a16 ile aynı verimlilik ama ortalama frekans belirledikleri için daha uzun süre aynı performansı koruyabilecek zaten dimensty 9200de 8gen 2 de a16 gpu performansını fark atarak geçtiler a16 da gpu da hiç yenilik olmadı hatta azcik hiz farki da ram yüksltmesinden dolayı .Bence 8gen 2 baya önde olabilir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Samsung cihazlarının sıcak çalışmasını ve hızla throttle olmasını garantilemiş yine yani. |
Adamlar yeni çıkan her telefona 4 sene android güncellemesi veriyor. 5 sene de güvenlik güncellemesi. Gayet yeterli. Android konusunda sıkıntı çinli firmalarla alakalı onlara yakın
|
Xperia 5 Mark3 den Mark4 e geçilirken kasa 1 MM kısaldı ve 1 MM daraldı. Ayrıca kalınlık 8.2 mm ile aynı kaldı. Batarya ise 4500 mAh den 5000 mAh e çıktı. Üstelik MicroSD ve 3.5 MM girişi de duruyor kalkmadı. Galaxy S22 deki 3700 mAh batarya komedi resmen. Galaxy S7 Edge de bile 3600 mAh batarya vardı. 6 yıl öncesinin modeli. |
Benzer içerikler
- whatsapp profil sözleri kısa
- tiktok para kazanma
- instagram beğenileri görme
- whatsapp gizli sohbet
- fotoğraf canlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X