Araç tampon boyama fiyatları hk
Balkanlarda 1 haftalık araç kiralama hak
Arkadaşlar merhaba,
5 günlük bir balkanlar tatili yapmak istiyorum. Kosova'dan başlayıp Karadağ ve Bosna-Hersek'e gitmeyi planlıyorum. Belki araya Arnavutluk da eklenebilir ama süre konusunda çok kendimi sıkmak istemiyorum.
Sorum ise daha önce Kosova'da ya da Bosna Hersek'de araç kiralayıp tavsiye verme imkanı olan var mıdır ? En uygun firma hangisidr acaba? Ben Alamo şirketini sevdim ama daha iyisi varsa onu da değerlendirmek isterim.
Ek olarak ülke değiştireceğim için sanırım Yeşilkart satın almam gerekiyormuş araç kiralarken. O da yaklaşık 100 euro gibi bir fiyatmış. Bununla ilgili de bir öneriniz olur mu? Bu karta ihtiyaç duymadan ülke değiştirmemi sağlayan bir yer,firma vs var mıdır ? Bunu almam şart mı illa?
Şimdiden teşekkürler.
Hatay cezaevinde çıkan isyan
D: Klasörü boş gözüküyor.
Arkadaşlar selam,
Bilgisayarımda bulunan D: klasörü şuan boş gözüküyor ve içerisinde bulunan hiçbir şeye ulaşamıyorum. Benzer konular gördüm fakat ne denediysem olmadı. Hizmetler'de bulunan sql server windows nt hizmetini durdurmuştum ondan olabilir mi acaba ? Onu da tekrar başlatamıyorum çünkü D: dizininde gözüküyor. Var mıdır bir tavsiyeniz ?
Bilardo oynanabilen pub önerisi - İstanbul
|
Corsair HS35 vs Steel Series Artics Raws
|
Şöyle bir sistem topladım. Var mı tavsiyesi olan ?
Forumda twitter linkli mesaj gözukmuyor
Laptop bios ekranında takılı kalıyor . Hdd,yi görmuyor
|
Meslek: Consultant
1)Prison Break 2) Breaking Bad 3) Friends 4) Fringe 5) The Big Bang Theory 6) Better Call Saul 7) Game of Thrones 8) Narcos 9) Chuck 10) How I Met Your Mother 11) Vikings 12) Spartacus 13)OZ 14) Westworld 15) Rome 16) El Chapo 17)Blue Mountain State 18) The Tudors 19) Mr Robot 20) Seinfeld 21) The Office 22) Chernobyl 23) Band of Brothers 24) La casa de papel 25) Narcos:Mexico 26) The Boys 27) The Queen's Gambit 28) It's Always Sunny in Philadelphia 29) Squid Game 30) Peaky Blinders 31) House of the Dragon 32) Rings of the Power 33) Lost 34) Sandman 35) The Boys 36) House of the Dragon 37) The Walking Dead |
Son Giriş: 40 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.972
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 261.609 (Bu ay: 5.319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.545 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor