Bildirim
Araç tampon boyama fiyatları hk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pahalı bence -
Çok pahalı -
Başka yerlerden fiyat alın. -
Tamponlar ne durumda ben açıkçası merak ettim. Hiçbir işlem yapmadan okadar para isteyemezler. Saçma bir fiyat yani.
Size tavsiyem herhangi bir eksper firması arayın ve parça boya ne kadar ödeme yapıyorsunuz diye sorun. Bu fiyatları en iyi eksper bilir.
Eksper dediğim sigorta eksperi. Hasar dosyasına bakan.
İstanbuldaysanız eğer hasanpaşada ustam var gidin oraya uygun fiyata yaptırırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 28 Ocak 2024; 9:35:20 > -
Tamponlar sökülüp, zımpara + muhtelif düzeltme macun işlemleri + plastik astar + boya işlemeleri için mi bu fiyat?
Yoksa araç üzerinde fıs fıs fıs atıp geçerek mi boyayacak?
İlk işlem için bile yüksek fiyat aslında da neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 28 Ocak 2024; 12:12:4 > -
pahalı değil, kazık .hemde kol gibi ve kuru .
-
şu durumda hocam ön tampon. ve buna 7k dediler. sökülüp onarılıp boyanacak.
-
0535 029 31 34
Bu numaraya foto at kaça yapabilirsiniz diye sor orhandan aldım numarayı de.
-
istanbuldaysanız auto king 5900 TL olarak yapıyor, kozyatağı kartal ve ikitelli de var
auto kingKusursuz Tampon Kampanyası - Auto Kinghttps://www.autoking.com.tr/kampanya/kusursuz-tampon-kampanyasi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 29 Ocak 2024; 15:0:13 > -
4bin lira tamir+boya. Hasanpaşa acıbadem Berk otomotiv.
-
Ben de bugün teslim ettim aracımı ön tampon boyanacak. RS ve Autoking'ten fiyat aldım. İkisi de 6000+KDV şeklinde fiyat verdiler. Benimkisi adli vaka (mala zarar verme) olduğu için faturalı olması gerekiyor. RS'de yoğunluk olduğundan Autoking'e verdim aracımı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X