Şimdi Ara

Kaplama yapılmış araç almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncesini bilmediğim 3m siyah mat kaplanmış bir araç var.Bile bile ladese girmek mi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibine güvenmiyorsanız tabiki bile bile ladestir. Kapalı kutu misali.
  • satıcıyla konuşun, kaplamayı söktürüp boya kontrolu yaptıracagınızı ve boyasız yada bahsettigi gibi çıkarsa alacagınızı söyleyin. tersi durumda kaplama masrafını karşılamadan vazgeçeceginizi söyleyin. İş ciddiye gidince (sökme aşaması) halen aracının arkasındaysa bu size bir fikir verebilir. Yada kafam rahat olsun diyorsanız söktürün kaplamayı
  • Aynen. Gecmisini bilmedigin arac alinmaz. Yani o sekilde. Kimbilir ne oldu. Ayrica millet aracim paril paril parlasin ister kimiside tutup mat kaplatir

• İlla kaplamalı araç istiyorsanız bence orjinalini alın kendiniz kaplatırsınız zevkinize göre. Değilse bile bile ladess.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

satıcıyla konuşun, kaplamayı söktürüp boya kontrolu yaptıracagınızı ve boyasız yada bahsettigi gibi çıkarsa alacagınızı söyleyin. tersi durumda kaplama masrafını karşılamadan vazgeçeceginizi söyleyin. İş ciddiye gidince (sökme aşaması) halen aracının arkasındaysa bu size bir fikir verebilir. Yada kafam rahat olsun diyorsanız söktürün kaplamayı

Mantıklı bir blöf.
    Şahsen bu kadar aksiyona girmek zorunda olduğum aracın da uygun fiyatlı olmasını beklerim. Ya da ciddi bir avantajını.

Kaza tavan folyo kaplama bile sakat. Komple kaplama hepten sakat.

• Aracın diğer aksamlarına bakın ( motor, iç kaporta, döşemeler , diriliği , yıpranmamışlığı felan ) kafanız yattıysa pazarlığınızı da yapın, sonra deyin ki aracınız içime sindi ancak boya durumu için sökecem, eğer sizin dediğiniz gibiyse boyalı parçalar ( yada şuralar burtalar boyalı derse) eğer sözünüz doğruysa alacam arabayı. O zaman zaten belli eder satıcı ne mal olduğunu. Şahsen benzer durumu ben yaşadım, koltuklar kılıflıydı, adama dedim ki döşemelerde yırtık var mı ? adam kesinlikle yok dedi, en son satın alma aşamasında teyit ettirdim, söküp bakacam dedim. Tabi buyrun dedi. Söktüm dediği gibi çıktı. Çıkmasaydı almazdım.

• eski üretim araçlarda bir alt şase üstüne tenekelerden kaporta yapıyorlardı. o dönemlerden kalma bir alışkanlıktır kaportaya bakıp araç almak. şimdilerde güçlendrilmiş yekpare kafes içinde yapıp üstüne tenekeden hallice sacla kapatıyorlar. araç daha önceden ağır kaza yapmış mı diye bakın folyoya fazla takılmayın. folyolu araçta birkaç durum var. taksi çıkmasıdır, serseri özentilikten mat renk istemiştir yalnız bu tip kullanıcılar aracı fazla yorar. üçüncüsü de lüks araç olup komple kaportayı kazıtmak mantıksız olduğu için.
  • boyanın durumunu bilmeden almak çok riskli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

eski üretim araçlarda bir alt şase üstüne tenekelerden kaporta yapıyorlardı. o dönemlerden kalma bir alışkanlıktır kaportaya bakıp araç almak. şimdilerde güçlendrilmiş yekpare kafes içinde yapıp üstüne tenekeden hallice sacla kapatıyorlar. araç daha önceden ağır kaza yapmış mı diye bakın folyoya fazla takılmayın. folyolu araçta birkaç durum var. taksi çıkmasıdır, serseri özentilikten mat renk istemiştir yalnız bu tip kullanıcılar aracı fazla yorar. üçüncüsü de lüks araç olup komple kaportayı kazıtmak mantıksız olduğu için.

Şirketten çıkma araç motor ve şasi numarasından baktık pert kaydı yok şu an sahibi astsubay.4 bin tl kaydı var.Aracın ön panjuru zaten 1.200..parçası pahalı araç olduğundan kayıtlarda mevla yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 5 Ocak 2015; 13:25:09 >

• filo kiralama işi değilse çok fazla hasar kaydı çıkmaması doğaldır. şirket aracı deyince bir değil iki değil üç defa düşünmek lazım. pahalı araçlarda 4bin lira önemli bir rakam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 5 Ocak 2015; 13:28:18 >
  • Kaliteli bir kaplama ise alınır ama önceki boya durumunu bilmek lazım.. kaplama kalitesiz olursa zamanla çatlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla almam

• folyo varken boya ölçümü neden yapılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

folyo varken boya ölçümü neden yapılamıyor

esasında yapılabilir ancak öncesinde folyonun ne kadar etkilediği tespit edilmeli. Kaplama yapılan folyodan bir kenarda var ise aracın kaplamasız bir yerinde ne kadar sapma yaptığı bulunabilir...
  • Şahsi kanaatim;

Yüksek model temiz araçlarda kaplama göremezsiniz, kaplama sadece düşük model araçlarda var bana sorarsanız kaplama yapılan aracın boyası bitikdir yani uzatmalar oynanıyordur araç boya tutmuyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.