Şimdi Ara

Kaporta / Boya / Jant Düzeltme / Boya Koruma İşlemleri İçin Fiyat Aldım Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, aracımda yapılacak bir kaç işlem için Ankara'da çok bilindik iyi bir yerden fiyat aldım. Sizce bu fiyatlar nasıl? (Son zamanlarda ben fiyatları takip etmiyorum, ülkede her şeyin fiyatı uçmuş durumda. Bu fiyatlar bana pahalı geldi ama iyi biryerden aldığım için fiyatlar kabul edilebilir bir sevide mi emin olamadım)

Aracın rengi sedefli beyaz.

Sağ arka kapı, ön tampon, arka tampon, marşpiyel komple boyanacak. 22.000TL

Komple boya koruma : 4.500TL

4 Jant(orijinal lazer kesim alaşım jantlar) kaldırıma sürtme derin hasarlar var hepsi sıfırlanacak : 4000TL

Toplamda 30.500TL tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 8 Temmuz 2023; 18:29:28 >

• Araç ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Peugeot 508

• Fiyat iyi gibi ama boya koruma yerine ben ppf kaplama öneririm . Ama fiyatı biraz tuzludur .

• o fiyata boya koruma olmaz.

• Demem o ki adı duyulmuş yer diye gidip kucağa oturmayın , geçen sene adı duyulmuş ün yapmış bir yere detaylı temizlik sordum 8-10 bin istemişti

Sakin şu kampanyalı seramik pasta cila detaylı temizlik yapan yerlere gitmeyin tavsiye

Geçen hafta on arka tampon ve far temizliği 5000 TL fiyat aldım işinin ehli , sanayide 3bin isteyende oldu 7bin isteyende

Geçen sene 1150 TL pasta cila boya koruma yaptırdım , iş bittikten sonra arabanın ne kadar leş durumda olduğunu görmüştüm

Bu sene jant kumlama boyama sökme takma balans 2800 TL fiyat aldım çok buldum gitmedim

• boya cok pahali digerleri cok ucuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.