Şimdi Ara

Araç Sağ Arka Kapı Göçük Çizik Boya Fiyatı Ve Usta Önerisi İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün aracımın sağ arka kapıyı boydan boya ve kısmen de çamurluğu başka bir araca sürttüm.Aynı yeri 5-6 ay önce daha hafif bir şekilde sürtmüştüm lokal boya ile Autoking’de halledilmişti olay.Yeni olan olayda kapıdaki boya bayağı bir çatladı,yani yeni bir boya gerekecek.Benim sizlere sorum şu;1-bu araç aynı yerden hasar aldığı için bir sıkıntı olur mu kapı sacı vs komple değişmesi gerekir mi?2-İstanbul Küçükçekmecede ikamet ediyorum.Bu işi uygun yollu halletmek istiyorum bu sefer kaliteden aşırı ödün vermeden. Yamalı gibi de durmasın araç.Sizce ne kadara mal olur bunun tamiri bana ve söylediğim kriterlere uygun önerebileceğiniz yer var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not:Araç 2017 Model Toyota Corolla rengi de İnci beyazı(Sedefli Beyaz)
    Araç Sağ Arka Kapı Göçük Çizik Boya Fiyatı Ve Usta Önerisi İstanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Geçmiş olsun.Sedef boya sıkıntı lokal boya zaten olmaz da ilk defa olsa komple kapıyı boyatın derdim de şimdi 2.kez aynı yerden olunca Ama en azından lokal olunca sedef boya bildiğim kadarınca renk tutturulması zor diye biliyorum umarım iyi bir kaportacı bulun yetkiliye sorun bi önce

• Teşekkür ederim.Muhtemelen yine Autoking’e gideceğim gibi duruyor çünkü ilk seferki hizmetlerinden memnun kalmıştım gayet.Bakalım ne diyecekler bu sefer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.