< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 26 Nisan 2018; 19:43:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 26 Nisan 2018; 19:43:4 > |
bu kafadan kurtulmak lazım, ne yapacak millet araba satacak diye çizik dolu arabayla mı gezecek ? Araç boyandığında değeri düşen satışı zorlaşan tek ülke sanırım biziz.
|
Fiyat anormal şekilde uygun. Büyük ihtimalle araç tamamen soyulmadan üstün körü bir boya atılacak.
Sanayi tabiriyle serpme boya. Daha kaliteli işlem istiyorsanız diğer arkadaşlarında yazdığı gibi 3500-4000 leri çok rahat görür. |
Neyi mantıklı şuan ortalama 30 bin lira olan bir aracın arıza yapmadan yürütme maliyetleri 5 sene için 30 bin tl yapıyor. Kuruş hesaplarını bırakın artık. Satana kadar ki araba içine binerken yıkarken ki o zevki bile yeter. Dünyaya çıplak geldik çıplak gideceğiz. Başkaları için ömrünüzü harcamayı bırakın.
|
Böyle boya takıntısı olmayan kullanıcıları seviyorum. Yollarca tertemiz biniyor araçlarına.
Diğer yandan her tarafı ezik-güneş yanığı olan araçla dolaşan var "satarken boyalı derler" diye. hayırlı olsun. Kırmızı başkadır |
Fiyat uygun. 3000-4000 liradan aşağıya yapmazlar normalde.
|
Kilometreyle genelde kıyas yapılsada trafikte kullanımı ve kullanıma etki eden durumlara göre değişkenlik gösterebiliyor.
|
@Lınc
Arabayı sıfır aldık. İkinci el değil, yani ilk sahibi biziz. Kilometresi orjinal. Genel olarak şehiriçi trafiğinde günlük 10 km'lik mesafede kullanıldı, taş çatlasın 3-4 kere uzun yola çıkmışızdır. Yani kilometresinin düşürülme gibi bir ihtimali yok. @EmreGLC Annem de ben de acemiliğimizi bu araçta attık, yani debriyajı biraz hırpalamış olmamız normal diye düşünüyorum. @Mand1ra_Hekimi Aracın fotoğrafları mevcut, boya öncesi ve sonrası.@mr.big 'in de dediği gibi, biz içimize sinmesi için boyattık, tertemiz, sağı solu çizik göçük derdimiz yok. Biraz da göz zevki. Aracı uzunca bir süre satmayı düşünmüyoruz, zira araç halen 38.000km'de ve işimizi hayliyle görüyor. Ha oldu ya satacak olduk, kimseye yalan dolan söyleyecek halimiz yok, kaldı ki aracın kazası da yok. Alacak olan kişi istediği ekspertize götürüp baktırabilir. Bu arada bu benim şahsi görüşüm, belirtmek istiyorum, o da şudur; ülkemizde ikinci el piyasasındaki durum az çok belli. Komple boyalı araç görünce millet genelde kazalı vs. gibi düşünüyor, şahsen düşüncem şu, aracın şasisinde herhangi bir oynama olmadığı sürece kapı,vs. değişmiş olsa, boyanmış olsa benim için herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Yani şöyle diyeyim, olur ya gittiniz denk gele aracın tamponunu bir yere vurdunuz kırdınız,tampon değişti, sonuçta yeni aldığınız tampon sıfır parça, yani değişen parçada gidip de aracınıza hurda takmıyorsunuz sonuçta. |
Gayet iyi bir iş çıkartmış ustanız. Aracınız çok şık duruyor kazasız belasız kullanın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 26 Nisan 2018; 14:14:11 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 26 Nisan 2018; 19:38:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|