Araba ile Balkan turu notlarım.
Araba ile çıktığımız 14 gün süren 7 ülkeyi geçtiğimiz turumuzun notları, araç ile balkanlara çıkacakların işine yarayabilir.
Loft ve lee Cooper kot 139 lira Metro Market.
Hadımköy Büyükçekmece yolu üzerinde bulunan metro markette lee ve loft kotlar 139 liraydı bugun. Epey beden vardı. Diğer metrolarda aynı indirim var mı bilmiyorum.
2017 corolla dizel otomatik nasıldır?
Hali hazırda megane 2 aracım var arkadaşlar üzerine ekleyip dizel otomatik bir araç almak istedim. 200 e kadar baktım. Dün tanıdıktan 2017 coralla denk geldi 2017 makyajlı kasa 95 Bin civarı km. Değişen yok 3 parça boya var hasar kaydı boyalar ile tutarlı serviste yapılmış 7 bin parça parça. Aslında aklımda olan bir araç değildi babamda dizel otomatik auris var vitesini beğenmiyordum ama bir süre kullanınca alışmıştım. Neyse 165 e anlaştık. Aracın ilanı yok ilana konulmamıştı henüz. Ne dersiniz araç hakkında.
Navigasyon uygulamalarında veya başka bir uygulamada rota seçtiğinizde ücretli geçişleri güncel olarak gösteren, hesaplayan bir uygulama var mı? Arkadaşlar. malum artık çok farklı firmaların yaptığı yollardan geçiyoruz, aynı yoldan gitsek bile birden çok firmaya para ödüyoruz bu firmaların kendi sitelerinden hesaplama var ama tek tek kullanışlı değil.
Muhabbet Kuşundan Anlayanlar Bakabilir mi?
Arkadaşlar, İki gün önce Muhabbet kuşu aldık çocuklar çok istedi. Resimlerini attığım kuşu aldık. Bunun cinsiyeti nedir? Yavru diye aldık ama bilmiyorum. İki gün de alıştı ele geliyor, elden besleniyor. Nelere dikkat etmek gerek bundan sonra?
Opet ve Çekoil mazotu renk farkı.
Ebeveyn telefon takip programı.
|
Jaguar x type 35 bin TL nasıl fiyat?
|
İ20 troy için lpg kiti tavsiyesi.
|
Tramer kaza exper raporu km bilgisi
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.709
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 103.586 (Bu ay: 2.250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.609 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası