Bildirim
İ20 troy için lpg kiti tavsiyesi.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
muhakkk obdli bir kit ve hızlı enjektörlü bir kit tercih edin 200-300 tl hesabı yapmayın performans kaybı açısından.atiker grand mükemmel olur aracınıza 2300 tl civarı şu anda fiyatı.atikfast bağlatmayın 1800 tl olanlardan.atiker grand veya gold harika bir seçim olur,ikiside aynı fiyat. -
Prins technomax modeli obd özellikli dir. İ20 araçlarda sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim 2990 tl üstelik Akıllı saat ve 50 tl gaz hediyeli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba
hyundai aracınızda 5 yıl motor garantisi alabiliceginiz hyundai asssan la çalışan tek marka Landirenzodan şaşmayın uygun fiyatlı bir sistem istiyorsanız landirenzo üretimi olan emmegas markasını tavsiye ederim olgun lpg nin bayram kampanyalarından faydalanabilirsiniz -
atiker grand taktırın pişman olmazsınız 4 yılda 85000 km yapan bi arkadaş var o en ucuz atiker taktırmıştı bi sıkıntısı çıkmadı
prins brc nin 3000 tl olan kitleri eminim ki atiker grand tan iyi değildir -
Yorumlar için teşekkür ederim, Atiker fast obd olan modeli taktırdım arkadaşlar 1800 TL ye. Konuya hemen yazamadım bir süredir kullanıyorum. Çok memnunum yakıt tüketimi çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, fiyatlar genel olarak mı bu seviyede acaba? Hangi şehirde taktırdınız? -
İstanbul beykentte takdırdım hocam . Fiyat için bu kitte indirim var demişti görevli 1900 TL 100 lirada kendi indi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X