Şimdi Ara

VOLVO S70 T5 VAR; LPG TERCİHİ İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM; HANGİ MARKA TAKTIRAYIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ben de 1997 model Volvo S70 T5 var. bu araç 2000cc olup 225 beygirdir. aracım çok güzel ama tek derdim yakıt. aracım şehir içi 400 bin; şehirler arası 330 bin yakıyor.

lpg taktırmayı düşünüyorum ama bir sürü soru işareti var aklımda?
    bu soruları cevaplarsanız hemen sıralı sistem lpg taktırmayı düşünüyorum

sorular:
    1- aracım turbo ludur. ve 225 beygir dir. lpg bu aracımı kaldırır mı?
    2- aracım bugüne kadar benzinle kullanılmıştır. yani daha önce lpg takılmamıştır. aracım 263 bin kmdir! bu km den sonra takdırsam bi sorun ile karşılaşır mıyım?
    3- hangi marka ve model tavsiye edersiniz? ve fiatı tahminen nerelerdedir? şu ana kadar hiç bi yerden fiat almadım...

aracı ben 262 bin km de 2. el olarak komşumdan aldım. ama dediğim gibi yakıt sorununu çözmem gerek.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. forum üzerinden sorularınızı cevaplayabilirim

• bu tip yüksek motorlu araçlara prins takıyolar genelde. Forumda da takanlar vardı yanlış hatırlamıyosam. onlar yardımcı olur mutlaka sana.
  • prins ne demektir? lpg ile uyumlu bir şeymi? yoksa herhangi bir lpg markası mı?
  • oda bir lpg markası
  • turbo araçlar için prins veya teleflex lpg kitlerini öneriyorlar zaten piyasadaki en pahalı kitlerde bu iki markaya ait
    quote:

Orjinalden alıntı: gokmen05

prins ne demektir? lpg ile uyumlu bir şeymi? yoksa herhangi bir lpg markası mı?
  • Bence turbo olan veya olmayan diye ayırt etmemek lazım. Ben kompressor e atiker taktırdım. Çokda memnunum. Arabanın beygiri arttı diye daha pahalı kit takılacak diye birşey yok yani.

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

turbo araçlar için prins veya teleflex lpg kitlerini öneriyorlar zaten piyasadaki en pahalı kitlerde bu iki markaya ait
    quote:

prins ne demektir? lpg ile uyumlu bir şeymi? yoksa herhangi bir lpg markası mı?

• bana yolda stop etme gibi, motoru hızlı öldürme gibi sorunlar vermesin yeterlidir ve tabi 175 ykr den de az yakmalı.

lpg taktırmak için fiat kısıtlamam yok. yani 2500-3000 e kadar çıkacam. arabam için hangisi sağlıklı ise o olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lpg kitinden çok montaj yaptırdığınız yerin ustalığının iyi olması lazım yoksa yazdığınız sorunlarla karşılaşabilirsiniz
    quote:

bana yolda stop etme gibi, motoru hızlı öldürme gibi sorunlar vermesin yeterlidir ve tabi 175 ykr den de az yakmalı.

lpg taktırmak için fiat kısıtlamam yok. yani 2500-3000 e kadar çıkacam. arabam için hangisi sağlıklı ise o olsun...
  • peki bana tanıdığınız, işçiliği güzel bir usta tavsiye edebilir misiniz? hafta sonu taktırmayı düşünüyorum.
  • hangi şehirdesiniz?
  • istanbul dayım ama şehir dışı kaliteli usta bulursam giderim.
  • zaten forumu azçok takip ettiyseniz hangi markanın daha fazla tercih edildiğini görürsünüz ve bu markanında hangi ustalar tarafından en iyi şekilde montaj yapıldığını ben atiker kullanıcısıyım montaj dan önce çok araştırdım acaba en iyi marka hangisi diye markayı belirlemem çok uzun sürmedi ama en iyi montajı yapan yeri bulmamda forumdaki arkadaşlar çok yardımcı oldular ve uzun sayılabilecek bir süre montaj için sıra bekledim ve kusursuz kullanıyorum eğer atiker de karar kılarsanız bu marka kiti bence istanbul da uygulamasını yapan en iyi servis şafak otogaz ben ve birçok arkadaşım burda montaj yaptırdık ama diğer kitlerin elbetteki ustalarıda çok iyilerdir ama diğer markaların istanbul da en iyi montajını hangisi yapar bilmiyorum fakat diğer marka topic lerinide inceleyip irtibata geçerseniz daha sağlıklı bir karar vermiş olursunuz sonuçta birkez yaptıracağınız bir işlem ve sizi üzmemesi lazım
  • BEKLERİZ....
    quote:

istanbul dayım ama şehir dışı kaliteli usta bulursam giderim.
  • PARDON ARACINIZIN İSTANBUL DA ŞEHİRİÇİ BENZİN TÜKETİMİ NEKADARKİ SİZ 175 YKR DEN DAHA AZ SARFİYAT BEKLİYOSUNUZ????
    quote:

bana yolda stop etme gibi, motoru hızlı öldürme gibi sorunlar vermesin yeterlidir ve tabi 175 ykr den de az yakmalı.

• araştırmalarım sonucunda en fazla lpg li araç 175 lira yakıyor.
  • sizin aracınız için 175 iyi bir rakam şehir içinde benzinde ne yakıyorsa hemen hemen yarıya yakın tasarruf etmeniz gerekiyor gaza dönüşümde
  • benim aracım 2000 cc peugeot 406 benzinde 35/40 ykr yakıyordu lpg de ise 18/20 ykr yakıyor bence prins taktırın eğer Ankaraya gelme ihtimaliniz varsa teleflex taktırın.Teleflex taktıranlarla görüştüm gerçekten çok iyi sonuçlar alıyorlar benim aracımda şu an landi renzo takılı ama birdaha lpg taktırırsam ya prins yada teleflex taktırırım tabii bu benim fikrim selamlar...
    quote:

araştırmalarım sonucunda en fazla lpg li araç 175 lira yakıyor.
  • prins ya da landi renzo sıralı kit derim ben.

ayrıca landi renzo distribütörü olgun oto da işçilik de çok kaliteli. 3 haftadır lpg ile geziyorum hiç bir sorun yaşamadım, ışık yakma vs.
  • bende bir aydır geziyorum ışığı söndüremedim
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

prins ya da landi renzo sıralı kit derim ben.

ayrıca landi renzo distribütörü olgun oto da işçilik de çok kaliteli. 3 haftadır lpg ile geziyorum hiç bir sorun yaşamadım, ışık yakma vs.
  • ışık madurumusunuz geçmiş olsun neden söndüremiyorlarki ?
    quote:

Orjinalden alıntı: dayıcım

bende bir aydır geziyorum ışığı söndüremedim
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

prins ya da landi renzo sıralı kit derim ben.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.