Arkadaşlar 2012 model Fluence aracım var 13cm ilerleyen zamanlarda amfi ile kullanabileceğim bir fiyat performans hoparlör önerisi alabilir miyim kendi orjinal hoparlör yırtılmış sesi çok bozuk veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fluence 2012 model araç için hoparlör tavsiye fiyat performans önerisi

-
-
ön kapılara Audison apk 130.
arka kapılara Audison apx 5.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim ama daha uygun birşeyler bakıyorum mid bass mı yoksa midrange mi uygun olur ilerleyen zamanlarda amfi ile kullanmaya uzun zamandır hiç ses sistemi ile ilgilenmedim elimde
30 cm woofer 2600 watt amfi de var 15 20 seviyelerinde tatmin edecek bi ses vermesi yeterli abartılı birşey istemiyorum.
-
bişey değil. midrang önermiyorum. kulak tırmalıyor. ha derseniz ki ben midrang dinledim illa onları takacağım size kalmış. ön kapılara component. arka kapılara coaxiel takın derim yine. piyasa da çin malı ürünler mevcut. piyasayı takip etmiyorum. bilmediğim ürünü öneririm, takarsınız pişman olursunuz, mümkün olduğunca o toplara girmiyorum. bu işlerde kalite olsun isteniyorsa hele dolar bu seviyedeyken bütçeyi artırmanız lazım. yada temiz markalı ürünlerden 2. el bakacaksınız. belirttiğim kolonları 4ohm 4x60rms amfi besler. subda bağlanacaksa 5 kanal amfi öneririm.
benim düşüncem midbass ama ne olarak geçiyor bunlar onu anlamadım tam olarak arkalarda sıkntı yok önde bana tok bi ses versin istiyorum
-
midbas dediğiniz hoparlör 3 yollu component hoparlörün bass veren kısmıdır. bass ağırlıklı ses istiyorsanız 13cm hoparlörle zor olur. bass ağırlık ses duymanız için kapılara sağlam yalıtım yapmanız gerekli. ya da subwoofer koyup geçmeniz lazım. 2 yollu componenet koyun. alpine, hertz üst seri modelleri daha bas ağırlıklı çalar.
yakınınızda veya arkadasınızda zoe araç varsa demek istedimi anlarsınız kapılarını sökme şansım olmadndna içerisinde nasıl bir hoparölr baglı bilmiyorum çok yüksek sese ihtiyacım yok gerek olursa bass için amfi ve wooferim var arkaya takarım onu ama şimdilik bana tatlı tok bi ses versin yeterli :) biraz acemiyim uzun zamandır hiç ilgilenmiyorum böyle şeylerle normalde elektronik ve bilgisayar işiyle uğrasıyorum.
-
1. mesajda araç fluence denmiş. mutlaka bir şekilde sökülür döşemeleri. benim size önerim component koyun ön kapılara. dolar yükseldiği için iş görecek malzemeler pahalandı.
Takılacak araç Fluence ama sesi hoşuma giden aracım zoe araç sıfır olduğu için sökme şansım yok :) . Bir iki hoparlör buldum bir bakim sesi nasıl çıkacak
-
Elimde fluencedan sökülme 2 takım vibe slick 5cv7 13cm komponent var. İlgilenirseniz yazabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 takım derken 2 + 2 hoparlör mi var acaba fiyat ve yer neresidir ürün ne kadar süre kullanıldı
Hocam yer üsküdar, topam 4 er tane component, twitter ve crossover var. Takribi 1 sene kullandım aracımda. Araç satıldığı için söktüm. 5 bin olur hepsi.
özelden yazdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X