Şimdi Ara

ARKADAŞLAR DACİA LOGAN SEDAN İÇİN SES SİSTEMİ ÖNERİRMİSİNİZ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar.ben yeni dacia logan sedan aldım.şimdi güzel bi ses sistemi kurmak istiyorum.sadece amfi ve woofer istiyorum.ama istediğim sistemin bası dışarıdan çok rahat duyulsun istiyorum.böyle iş yerlerinin önünden geçerken camlar titresin istiyorum.yardım lütfen.

• sedan aracla biraz zor bass sesi dışarı cıkarmak aracın yapısından dolayı hb gibi olmaz .. kapalı bir bagajda sesi dışarı vermek pek kolay degildir .

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/image-bagaj-havuzu-dacia-logan-sedan-36602691

dacia loganın bagaj bu şekilse 1 adet 38 lik sub iş görür . sesin iç kabine gitmesi için hava cıkışları oluşturman lazım pandizotta veya koltugun orda kolluk vb varsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

sedan aracla biraz zor bass sesi dışarı cıkarmak aracın yapısından dolayı hb gibi olmaz .. kapalı bir bagajda sesi dışarı vermek pek kolay degildir .

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/image-bagaj-havuzu-dacia-logan-sedan-36602691

dacia loganın bagaj bu şekilse 1 adet 38 lik sub iş görür . sesin iç kabine gitmesi için hava cıkışları oluşturman lazım pandizotta veya koltugun orda kolluk vb varsa .

araba sıfır olduğu için bi yerini deldirmeye kıyamıyorum.kapalı olsa dediğim gibi ses alamazmıyım.mesela şöyle bi sistem kursam
    Kenwood KFC-W3013 30 Cm Subwoofer (Kabinli)
    Jameson USA 554 1800 watt 4 kanal Amfi

• bunlarla hiç bir yeri titretemezsin arabadan başka o dükkan camları titretmek için biraz sağlam ürünler alman lazım biraz paraya bakar oda para dökerim diyorsan sub için mono anfi alabilirsin subu büyük alırsın anfiyide ona göre güçlü diğer hoparlörler için 4 kanal bi anfi alabilirsin mesela o jamesonla normal hoparlör bide mono anfi alarak iyi bi subla bi yerler titretebilirsin çok para dökemem diyosan 4 5 kanal anfi alıp subu onada bağlayabilirsin tek anfiyle işi bitirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

bunlarla hiç bir yeri titretemezsin arabadan başka o dükkan camları titretmek için biraz sağlam ürünler alman lazım biraz paraya bakar oda para dökerim diyorsan sub için mono anfi alabilirsin subu büyük alırsın anfiyide ona göre güçlü diğer hoparlörler için 4 kanal bi anfi alabilirsin mesela o jamesonla normal hoparlör bide mono anfi alarak iyi bi subla bi yerler titretebilirsin çok para dökemem diyosan 4 5 kanal anfi alıp subu onada bağlayabilirsin tek anfiyle işi bitirirsin

yabi bass sesi dışarı vermez mi.
  • verir neden vermesin ama camları titretme felan olmaz düşüncem o daha büyük sistemlerle olacak iş anfinin ve subun vereceği güç belli güzel çalar tatmin eder ama dükkanın camlar titresin felan gibi bişey olmaz bunun için uzman arkadaşlar anfi ve sub önerebilirler eğer yardımcı olurlarsa ama oda biraz tuzlu olur
  • camları titreticek kadar bas isterseniz, içerdeki ses sizi boğacaktır diye düşünüyorum.

Arabanın içinde müzik dinlemekmi, dışarıya gürültü vermekmi asıl amaç öncelikle bunu düşünmek gerekiyor.

Bam güm girmek, ayıplanarak dikkat çekmek istiyorsanız; 2 tane bagaja 38 cm bas alırsınız, arka pandizotada coaxları dizersiniz tizlere yüklenir baslardanda bam güm vurur, dışarıya ses verirsiniz.

ama bunun yanında ton yakalamak istiyorsanız, kaliteli markalara yönelmeniz gerekmekte, bence dışarı ses vermektense içerde rahat rahat müzik dinlemek daha çok yeterli olucaktır. He arkadan artisin biri geldiğindede yüklendiğinizde utandırmayacak bir sistem olmalı,

Bence öncelik olarak dışarıdan made, arabanın içinde rahat ve güzel bir müzik dinlemelisiniz,

bende bu aralara araştırıyorum, xetec 600.1 amfi, ve bas olarak kenwood kfcw3013, cervin vega 12.4, kicker cvr 12 düşünüyorum. Ama dinleyerek alıcağım.

kusura bakmayın içimden geçenleri söyledim. umarım terbiyesizlik etmemişimdir, yaşım daha 16. umarım saygıda kusur edebilecek bir kelime kullanmamışımdır. İyi günler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkller

camları titreticek kadar bas isterseniz, içerdeki ses sizi boğacaktır diye düşünüyorum.

Arabanın içinde müzik dinlemekmi, dışarıya gürültü vermekmi asıl amaç öncelikle bunu düşünmek gerekiyor.

Bam güm girmek, ayıplanarak dikkat çekmek istiyorsanız; 2 tane bagaja 38 cm bas alırsınız, arka pandizotada coaxları dizersiniz tizlere yüklenir baslardanda bam güm vurur, dışarıya ses verirsiniz.

ama bunun yanında ton yakalamak istiyorsanız, kaliteli markalara yönelmeniz gerekmekte, bence dışarı ses vermektense içerde rahat rahat müzik dinlemek daha çok yeterli olucaktır. He arkadan artisin biri geldiğindede yüklendiğinizde utandırmayacak bir sistem olmalı,

Bence öncelik olarak dışarıdan made, arabanın içinde rahat ve güzel bir müzik dinlemelisiniz,

bende bu aralara araştırıyorum, xetec 600.1 amfi, ve bas olarak kenwood kfcw3013, cervin vega 12.4, kicker cvr 12 düşünüyorum. Ama dinleyerek alıcağım.

kusura bakmayın içimden geçenleri söyledim. umarım terbiyesizlik etmemişimdir, yaşım daha 16. umarım saygıda kusur edebilecek bir kelime kullanmamışımdır. İyi günler :)

yok canım benim.tam istediğim şeyden bash etmişsin.burası AĞRI burada sıkıntı yok :) kimse ayıplamaz.hatta gurur duyarlar.sistemimi aldım lütfen yorum yaparmısınız nasıl diye ? JBL BOX1214CS Kabinli Subwoofer 1 229.00 229.00
    JBL GT6-6C Oto Hoparlör 1 179.00 179.00
    Jameson Usa-6004 Araç Amfi 1 169.00 169.00
    ARA TOPLAM : 577.00 TL
    KARGO : 9.99 TL
    GENEL TOPLAM : 586.99 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

sedan aracla biraz zor bass sesi dışarı cıkarmak aracın yapısından dolayı hb gibi olmaz .. kapalı bir bagajda sesi dışarı vermek pek kolay degildir .

şefim pandizot yeri var arka camların orada.oraları açtırırsam bass sesi dışarı verirmi rahat bi şekilde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.