Şimdi Ara

Clio 5 multimedya yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2021 clio joy paket aracı yeni aldım 2 haftadır ne yaptıysam multimedyaya Bluetooth ile bağlanıp müzik açmak dışında hiçbir şey yapamıyorum.

Google servisleri kullanılamıyor, google hesabı ile entegre etmek istediğimde lütfen tekrar denemeyin diye uyarı veriyor. Navigasyon vs içerisinde yüklü olan uygulamalar da açılmıyor. Multimedya işi yapan işletmeler hemen cihazı yenileyelim 7bin TL diyorlar, soruna çözüm bulmak istemiyorlar. Ben bunun basit bir açıklaması olduğunu düşünüyorum ama bulamadım.

Ne yapmak gerekiyor fikri olan varsa desteğinizi rica ederim

Clio 5 multimedya yardım lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• menüden format atmayı deneyin. cihaz sonradan takılmış sanırım, orjinal renault malı değil. cihaz söküldüğünde marka ve modeli bellidir. tr de yetkili servisi yoksa yapacak pek birşey yok. servisi varsa işletim sistemi tekrar yüklenebilirse sorunun çözüleceğini düşünüyorum. cihaz çakma olabilir. android görünümlü başka işletim sistemli olabilir. format işe yaramazsa dediklerimi deneyin. sistemi yükleyecek muhattap bulamazsanız tr de servisi olan bir multimedya takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 25 Kasım 2024; 17:3:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.