Bildirim
Clio 4 ve Fiesta Arasında Kaldım Yardım Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: barisunsal
Merhaba;
Clio 4 ün tam donanımlı 95 beygir 0.90 motor benzinlisi ile Fiesta'nın tam donanımlı 100 beygir ve 1.0 motor benzinlisi arasında kaldım ikisinin fiyatı aynı diyebiliriz, eksileri artılarıyla sizce hangisini almalıyım?
Teşekkürler.
kriterler? -
Zor bi karar.
Ben olsam Clio alirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek mi kullanacaksınız aile olarak mı?
Cilo 0.9 un hızlanma videosu vardı çok tatmin edici bir motor. Fiesta'nın da üzeceğini zannetmiyorum yakıt konusunda bir bilgi veremem.
Tek kişi kullanacaksanız fiesta olabilir ama aile için fiesta pek iyi bir alternatif değil bence oturduğumda araba bana basık geldi, küçüktü. Onun haricinde güzel arabadır. İkisi de yeni araçlar fiesta yeni makyaj yedi. Fotoğraflardan çok beğenmemiştim ama yollarda canlı görünce çok hoşuma gitti araç üstelik baz donanımdı. Full donanım çok daha tatmin eder. Bu benim şahsi fikrim: Clio'da direksiyonda bile piano black kaplama var bu bana biraz kaba geliyor arabayı çok boğmuş konsol piano black çizilirse hiç hoş olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam fiestada'da artık piano black kaplama var ama Clio'daki kadar baskın değil. Dediğim gibi bu benim kendi fikrim sizi rahatsız etmeyebilir. Onun haricinde clio'nun arka camının küçük olduğundan bahsediliyordu. Şehir içinde park ederken sıkıntı olabilir.
Tabi kriterler önemli, detaylı olarak arabadan ne istediğinizi yazarsanız daha fazla yardımcı oluruz bunlar genel bilgiler.
Edit: Herkes yazmış ben de yazayım. Ben olsam Fiesta tercih ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 16 Nisan 2013; 19:57:19 >
-
Fiesta ya ,X Paket,Sony Müzik Sistemi,Güvenlik Paketi + Tekno Paket eklettiniz sanırım bu haliyle 1.0 ecoboost Fiesta 47 bin lira liste fiyatına sahip,B segmenti benzinli bir araç için yüksek bir bedel.C segmenti benzinli bir araç bakmanız bence daha iyi olur bu fiyata. -
3 kişilik çekirdek bir aileyiz bagaj hacmi ve kullanım konforu önemli benim için ve atik olması... 47bin netteki fiyatı bayide 37-40 arası fiyat veriyorlar ikisinede şu anda eleye eleye bu iki araç kaldı... -
ikiside güzel araba.size tavsiyem fiestada karar kılacaksanız güvenlik paketini mutlaka ekletiniz -
İkisi de değil o fiyata aveo al 1.4 benzinli ağzına kadar güvenlik donanımı var , o donanımları fiestaya ekleyince fiyat uçuyor -
Cruze alin o fiyata
Reno cacık
Ford al takılma başka olaya bence
quote:
Orijinalden alıntı: alpakcayoglu
Cruze alin o fiyata
Cruze bir çok yönden avantaj dışı kalıyor ne yazık ki... -
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
Reno cacık
Ok bb.
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
Reno cacık
Ok bb.
Pardon arkadas bb diyince uyandım ford renodan daha kotu reno alsın konuyu acan arkadas
Peki arkadaşlar sizce Fiesta'nın 1.0 100bg benzinli motoru mu yoksa 1.5 75 bg dizel olanı mı neden?
Not: Yıllık olarak çok fazla dolaşan biri değilim fakat yakıt alırken düşünmekte istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: barisunsal
Merhaba;
Clio 4 ün tam donanımlı 95 beygir 0.90 motor benzinlisi ile Fiesta'nın tam donanımlı 100 beygir ve 1.0 motor benzinlisi arasında kaldım ikisinin fiyatı aynı diyebiliriz, eksileri artılarıyla sizce hangisini almalıyım?
Teşekkürler.
Kesinlikle Clio 4 mütiş tasarım ve donanım en ince ayrıntısına kadar araştırmış incelemiş biri olarak söylüyorum (Alıcı olarak) -
duruş olarak sanki fiesta daha büyük gibi duruyor, clio4 basık gibi duruyor ama sadece dışarıdan görünümü bu ben sırf motor için bile fiesta tercih ederim
nisan ayında bu ayda yani, fiestada x paket (1620tl) ücretsiz bir bak istersen dicemde sipariş verince 2aydan önce gelmıyor, clio4ü pek bilmiyorum ama 1.0 ecoboost yenı motor oldugu ıcın fazla ındırıme gidilmiyor mesela 1.0ecoboosta %2 indirim, diğer modellere %4 gibi, bu şartlar altındada düşün derim -
Sonuç olarak Ford B-Max almaya karar verdik... -
B max ta güzel araba ama tek sevmediğim yanı arka kapıların sürgülü olması. -
Yeni fiesta hakkında bilgi sahibi değilim, Clio 4'ü inceleme fırsatım oldu arka diz mesafesi dar, bunun dışında malzeme kalitesi gayet iyi özellikle bir alt kasasına göre araç evrim geçirmiş sanki ben Clio 4 için bu kadar değişim beklemiyordum açıkçası. Bir alt kasa fiesta arkadaşımda var sürekli kullanma fırsatım oldu çok konforlu bir araç bana göre tabi konfor göreceli bir kavram. Sana tavsiyem 2 arabayıda muhakkak kullan ve iyi incele. Ben olsam tasarımından dolayı Clio' ya öncelik verirdim gerçekten çok estetik bir araba. -
Araba alınmış zaten iyi günlerde kullanın, sonuna kadar okumadım konuyu özür dilerim. Saygılar :)
Benzer içerikler
- en ucuz plug-in hybrid
- tucson mu qashqai mi 2024
- renault clio paket sıralaması
- honda civic benzin/lpg yorumları
- arkadan itişli arabalar
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X