Şimdi Ara

Acil sıfır octavia Focus arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araç alma arefesindeyim.nasipse haftaiçi.iki araç arasında kaldım.octavia 1.5 premium benzinli dsg,focus titanyum x 1.5 dizel cvt .focus 100 bin daha ucuz.kullanıcı olmayan izlenimlerim focusun octaviayaya göre artıları anahtarsız giriş,hız sabitleyici,koltuk ısıtma bu üç özellik benim için önemli.focusun eksileri koltuklar rahat gelmedi sert bir yapısı var,üretimden kalkacak olması.genişlik olarak bagaj hacmi falan Focus işimi görür o yüzden octaviaya genişlik açısından artı olarak bakmıyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan1071 -- 16 Mart 2025; 9:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Octiavi al geç bence. Ford uzun zamandır kendini ve değişen teknolojiyi yakalamaktan uzak. Araç özensiz bence ford bazında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu araçlara 2 milyon küsur para verilmez azizim.

0 km gibi Passat superb alırsınız

Onlar büyük derseniz prestige Cerato var 1.3 milyona ağzına kadar dolu araç

1.5m xceed prestige var soğutmalı koltuk dahil

• en1gma kullanıcısına yanıt

Sıfır sedan araç düşünüyorum hocam.malesef ülkemizin şartları.değerinin üstünde para veriyoruz.japonları düşünmüyorum o nedenle bu ikisi dışında sıfır olarak alternatif yok.

• MT-49 kullanıcısına yanıt

octaviaya 100/51 daha yakınım.fordun koltukları çok set ve küçük hiç rahat değil.focusun yaklaşık 100 bin ucuz olması ve anahtarsız giriş,hız sabitleyici,ısıtmala koltuk olması aklımı çeldi

• Turan1071 T kullanıcısına yanıt
    Evet fordun koltukalrı bana da rahat gelmiyor. Bütçeniz yeterse octiva bence. Yinede şimdiden hayırlı olsun hamgisini alırsanız.

Eyvallah hocam sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hatta o fiyatlara tesla model y alırdım. Paranızın üstünde bir karşılık verir. Menzili ve ısı pompasıyla tatmin edici bir seviyede diyebilirim. Çok sık uzun yol yapmıyorsanız alternatif olarak bakabilirsiniz. Bakım masrafı yok denecek kadar azdır birçok teknolojik özellikleri var tasarım sade ve şık

Uzun yol yapıyorum o nedenle elektrikli araç düşünmüyorum

Bunun ülke şartları ile değil adam kaziklamak ile ilgisi var biraz.

Tabi Siz bilirsiniz ayrı konu para benden çıkmıyor

garantisi devam eden daha 10 bin km deki arabalar varken kalkıp bunlara 2 milyon vermek anlamsız

2 milyonu yakarım diyorsanız da en azından Octavia icin yakın motor özelliklerinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Mart 2025; 11:15:47 >
  • Ford kendini geliştiremedi, modası geçti.

Octavia ise DSG şanzıman olduğu için asla yarı otomatik tercih etmezdim. Bana kalsa ikisini de almam ama tercih sizin.

• Octavia'da hız sabitleyici yok mu ? Ve siz bu arabaya 2 milyon veriyorsunuz öyle mi.

Keşke şu kadar bol param olaydı....

• Focusun cvt olduğunu bilmiyordum. Dizelde son kasa ilk çıktığında 8 ileri vardı sanırım. Neden cvtye geçmiş ki

• Fordu ayakta tutan turkiyede transit. Transit olmasa ford alinacak marka degil

prestige cerato önerilen mesajlar gördükçe forum dan ümidimi kesmiyorum. kesinlikle 2022-2023 prestige cerato fiyatının çok üstünde donanım ve sorunsuzluk veriyor.

konu sahibine, focus octavia arasında düşünmeden octavia derim. focus son yıllarda ölü doğuyordu zaten ford da bunu gördü ve direnmeyi bıraktı.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Hocam benim marka takıntım yok, hangi araba f/p ise onu öneririm

Ama bana forumdan değil de bu toplumdan ümidi kestiren şey Octaviaya 2 milyon vermekten bahsedip ülkenin koşullarını bahane edenler:)

katılıyorum, sırf bu nedenle ve sedan araca ihtiyacım olduğu için kia almıştım yaz başında çok muhabbeti olmuştu hatırlarsanız.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt

Focus'ta cvt şanzıman bulunmuyor. Hibrit olanlar ıslak 7 ileri çift kavrama, dizel olanlar 8 ileri tam otomatik

• plf P kullanıcısına yanıt

Tamam doğru hatırlamışım, konuyu açan yanlış yazmış o zaman.

• Klasik vag tayfası yine iş başında
    Son kasa focus herseyiyle mükemmel olmuş. Oktavia rapid gibi görünüyor. Üstelik dizel ve sorunsuz bir otomatik var.Fordum ikinci eli her zaman para eder .Octaviayi ise garantili iken anca satarsın dsg yüzünden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.