Bildirim
5 MODEL ARASINDA KALDIM ACİL YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
920m ve radeon 520 yakın birbirine. ikisi de r5 m430 dan iyi.
i5 7. nesiller de 6. nesillerden tabii ki daha iyi.
ayrıca ekranı 13 mü 15 mi istiyorsunuz buna göre seçeneklerinzi ikiye üçe indirirseniz karar vermeniz daha da kolaylaşır. -
O zaman şöyle sölim.
2. ile 3. arasında kaldım en çok.
Ekran kartları ve özellikleri yakın gibi ama marka olarak karar veremedim.
HP mi ASUS mu -
Rep rep rep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok az detay vermişler ama iksi arasında 920m bir tık da olsa radeon 520 den iyi görünüyor. asusun ekran çözünürlüğünü de yazmamışlar hpninki 768 asusunki 1080 falansa düşünmeden asus bence. -
Asus da 768 çözünürlükte.
valla ben şahsen bu fiyatları bunlara vermezdim. gider hepsiburada n11 den falan gtx 1050 li bir şey alırdım illa bunlar diyorsanız da 920 li asus. -
tercih ediceksen asus u tercih et olaki servislik bir durumun olursa servisi çok iyi ama bu paraya bunlar biraz pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knowless -- 20 Kasım 2017; 23:38:27 > -
Pahalı biliyorum ancak taksitle alabileceğim tek yer Evkur mecburen.
http://www.evkur.com.tr/hp-310-intel-core-i7-7500u-27ghz-islemci-8gb-ram-1tb-harddisk-2gb-ekran-karti-156-ekran-windows-10-isletim-sistemli-gumus-dizustu-bilgisayar
Peki bu nasıl aralarında 150 TL fark var
Rep rep
920m ekran kartlı olanı aldım dostlar bakalım nasıl hayırlısı artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X