Şimdi Ara

Hyundai Accent 1.4 Era Team Nasıl sizce çok acil arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
86.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşımın yakını aracını satıyor. Kendisi işini batırdı ve çok acil paraya ihtiyacı var. Aracı çok makul bi fiyata bırakıyor. araç daha sıfır. 3.000 km gitmemiş bile. Çok güzel baktı aracına ben de arada görürdüm. akat era team ler hakkında hiç bi bilgi sahibi değilim. Araç benzinli. Yakıt tüketimi nasıl acaba ? Nasıl problemler çıkartır araç bize. Arkadaşlar çok acil cevap lazım. Araca alırsam eğer lpg taktıracağım sizce nasıl olur. Teşekkürler

Not:Bugün clio 3 sipaşimi özel sebeplerden dolayı geri çevirdim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Accent Era 1.4 Team: Kullanıcı Yorumları ve İncelemeleri

Hyundai Accent Era 1.4 Team, uygun fiyatlı ve yakıt açısından verimli bir sedan arayanlar için popüler bir seçim olmuştur. İşte bu araç hakkında kullanıcıların belirttiği bazı önemli noktalar:

• Performans: 1.4 litrelik motor, günlük sürüşler için yeterli güç sağlar ve yakıt tüketimi nispeten düşüktür.
    • Konfor: Geniş iç mekan ve rahat koltuklar, uzun yolculuklarda bile konforlu bir sürüş deneyimi sunar.
    • Özellikler: Team modeli, klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme gibi standart özelliklerle donatılmıştır.
    • Güvenlik: İki hava yastığı, ABS fren sistemi ve immobilizer gibi güvenlik özellikleri, yolcuların korunmasına yardımcı olur.
    • Kullanıcı Yorumları: Çoğu kullanıcı, Hyundai Accent Era 1.4 Team'in fiyatına göre iyi bir değer olduğunu bildirir. Güvenilirliği, yakıt verimliliği ve uygun fiyatlı olmasıyla övülürken, bazıları daha güçlü bir motor veya daha fazla özelliğin faydalı olabileceğini belirtmektedir.

Genel olarak, Hyundai Accent Era 1.4 Team, uygun fiyatlı, güvenilir ve günlük kullanım için pratik bir sedan arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, daha fazla güç veya özellikler arıyorsanız, daha üst düzey bir model düşünmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Eğer gerçekten fiyatıda uygun ise almanı tavsiye ederim.
    Eger içinize sinmez ise düşük kilometreli arabayı satmak kolaydır.
  • Yeterli performans sunan , sınıfına göre gayet ferah bir araçtır.

Tanıdığımızda vardı , hiç bir problem yaşamadı 2 yıl binip yine 0 ını aldı.Özellikle vites geçişlerinin çok yumuşak olduğundan bahsederdi.
  • gerçetten güzel bir araç tavsiye edebilirim
  • özellkle 1.5 crdi motoru harika bir arac zaten ülkemizde en cok kullanılan bir arac 2. eli cok iyi hyundai markası güvencesi altında
  • Benim kayınpederde var 2010 modeli yeni aldı 1.4 benzinli era team.
    Bahsettiğine göre yakıtı üzüyormuş.100 liralık benzinle adana mersin-mersin adana gitmiştik gözlerime inanamadım 150-200 km toplasan yaptığımız yol yarım depoya yakın yaktı.
    Onun dışında süspansiyonları çok sert geldi bana tümsekleri, çukurları özellikte arka koltuktakiler çok fazla hissediyor.
    Yol sesini çok alıyordu.
    Tüp takılırsa mantıklı olabilir fiyatına göre ancak garantiden çıkar araç.
    Sonuç olarak benim para vermeye değmez diyeceğim bir araç tabiki karar senin.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask.Makinası

Benim kayınpederde var 2010 modeli yeni aldı 1.4 benzinli era team.
    Bahsettiğine göre yakıtı üzüyormuş.100 liralık benzinle adana mersin-mersin adana gitmiştik gözlerime inanamadım 150-200 km toplasan yaptığımız yol yarım depoya yakın yaktı.
    Onun dışında süspansiyonları çok sert geldi bana tümsekleri, çukurları özellikte arka koltuktakiler çok fazla hissediyor.
    Yol sesini çok alıyordu.
    Tüp takılırsa mantıklı olabilir fiyatına göre ancak garantiden çıkar araç.
    Sonuç olarak benim para vermeye değmez diyeceğim bir araç tabiki karar senin.

Saygılar.

Hyundai BRC ile anlaşmalı değil miydi?Garanti dahilinde BRC takılabiliyor diye biliyorum.Yoksa sadece sıfır alırken mi geçerli?

• Fiyat iyiyse bencede güzel, zaten garantisi var yeni araba, bi de brc taktımı harika olur. Tanıdık geçen fafta 2010 model 8bin km 1.4 accenti 21e aldı. Size verilen fiyat nedir
  • Öncelikle yorumlarınz için teşekkürler.

Araca ilk 20 bin lira istedi. Baya bi pazarlık yaptık 18.750 ye bırakıyor. Gerçekten paraya çok ihtiyacı var adamın. Yarın bi aksilik olmazsa servise götüreceğim güzel bi kontrolden sonra satış işlemine geçeceğiz inşallah.

Aracın rengi gri çok hoşuma gitti valla :)
  • haciz vs. sorunları çıkarsa hiç yanaşma.
  • selam

bu araçtan eniştemde var 2009 model 1.4 97 beygir gücünde bir araç. özellik olrak merkezi kilit klima 2 hava yastığı(sanırım) 4 cam otomatik radio-mp3 çalar var usb girişide var. ayrıca üzerinde 0 alırken brc lpg kiti ile aldı. en son birlikte ankaraya gittik 35 litre gaz alıyor. gazı aksaratdan 1.68e doldurduk 58 lira ile 50 kmsi ankara ş.içi toplam 430 km yol yaptık. ama hızımız 140-150den düşmedi 120mi ile gitsen eminimki 500 kmyi görürdü. ayrıca çok atik araba yani benim 1.6 avensise göre çok atak.
  • Aynından bende vardı 2008 model 1.4 Team ABS modeli idi ve aldığımda BRC'den Hyundai garantisi ile LPG sistemi de takılmıştı. Ben aracı yakaşık 3 yıl kullandım ve sattığımda yaklaşık 30 bin km'de idi ve 21 bin TL'ye sattım.

Araçtan genel olarak memnun idim, yakıt tüketimi olsun konforu olsun oldukça yeterli seviyede idi, yeterli seviyede diyorum çünkü 20 bin civarında sıfır alınabilecek en iyi araçtı.

Otomatik vitesli bir araç almak istediğim için onu 4 ay önce sattım ve yerine Ford Fusion dizel otomatik aldım.

Eğer almak istediğin araç içine siniyorsa ve hoşuna gitti ise bence kaçırma al. Hyundai Accent Era iyi bir arabdır, seni üzmez.
  • tam bir şehir içi arabası
  • BENCE DE PARASINI HAKEDEN ARAÇ.
  • 2010 model era team model araç lpg li 1.4 62000km de. fiyat 25000 sizce normal mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esand

2010 model era team model araç lpg li 1.4 62000km de. fiyat 25000 sizce normal mi.

Fiyatı yüksek,o paraya dizelini bulursunuz.
  • Teşekkür ederim Burak1402 bana da fazla geldi fiyatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.