Şimdi Ara

Android Teybim her açtığımda kendini sıfırlıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android doubledin sahibiyim , yeni takıldı... 2 sorunum var arkadaşlar...

1- Her kapatıp açtıgımda tarih-saat-radyo kanalları ayarlar vs kendini sıfırlıyor...
    2- Teybi açtıgım anda ekran güzel yanıyor ama 1 saniye sonra belki bir saniyede değil hemen soluyor... Ayarlardan sonuna kadar açsamda soluk kalıyor... Neden anlamadım.. videoda çok dikkat ederseniz hemen kısıldıgını görürsünüz.

5.1 androidli quadcore işlemci falan iyi birşey alet.. Ha birde faydası olacaksa araç mini cooper , teybi sökünce normal kontaktan teybe gelen akım kesildi.. Araç korumaya aldı herlade teybi göremeyince... Bizde normal düz akım çektik araçdan...

Sabah bir video çekmiştim ilk çalıştırmam aracı yeni bindim görüldüğü üzere herşey sıfırlanmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 5 Eylül 2016; 19:40:23 >

• up
  • Cihazı tanımıyorum. Ama söylediğin gibi iyi bir cihaz ise en az 2 adet 12V+ giriş terminali olması gerekir.
    Bunlardan biri Ana besleme, ki en yüksek amper bundan çekildiğinden kablosu nispeten biraz kalın olur.
    Diğeri Hafıza voltajı için gereken 12V+ girişidir. Bunlardan biri kontaktan geçip diğeri geçmemelidir.
    Eğer bütün (+) lar yumak yapılıp kontaktan geçerek gelen 12V+ terminaline bağlanırsa kontağı her kapattığında hafıza cereyanı da kesildiği için teyp ayarları sıfırlar.

Buna ek olarak teybin ekran ışık şiddetini ayarlaması için arabanın tesisatından park lambalarının açık olup olmadığını anlayan bir girişi olabilir bu da hatalı bağlanmış olabilir.

Daha kısa haliyle montaj hatalı. Voltaj girişini nizami yapamayan kişi çok büyük ihtimalle hoparlör anfi ve anten gibi bağlantıları da hatalı yapar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

Cihazı tanımıyorum. Ama söylediğin gibi iyi bir cihaz ise en az 2 adet 12V+ giriş terminali olması gerekir.
    Bunlardan biri Ana besleme, ki en yüksek amper bundan çekildiğinden kablosu nispeten biraz kalın olur.
    Diğeri Hafıza voltajı için gereken 12V+ girişidir. Bunlardan biri kontaktan geçip diğeri geçmemelidir.
    Eğer bütün (+) lar yumak yapılıp kontaktan geçerek gelen 12V+ terminaline bağlanırsa kontağı her kapattığında hafıza cereyanı da kesildiği için teyp ayarları sıfırlar.

Buna ek olarak teybin ekran ışık şiddetini ayarlaması için arabanın tesisatından park lambalarının açık olup olmadığını anlayan bir girişi olabilir bu da hatalı bağlanmış olabilir.

Daha kısa haliyle montaj hatalı. Voltaj girişini nizami yapamayan kişi çok büyük ihtimalle hoparlör anfi ve anten gibi bağlantıları da hatalı yapar genelde.

çok mantıklı hocam doğru , üreticiye mesaj attım şöyle yazdı bana

Hi,friendthanks for your message,and we will try our best to help you.
    maybe you need to do some wire modify,pls open the link it will help you:

http://www.autopumpkin.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=19

yukardaki linkde de aynı senin gibi anlatıyor sanırsam , ben teypçime gideyim tekrardan

• Sıfırlama hatasının sebebi güç kabloları yanlış bağlanmış.

Bu teypciler kendilerini geliştirmiyorlar..
  • Merhaba ben de yeni Android 5 teyp aldım. gayet işimi görüyor. Sıkıntım radyo kanalları uzun süre kontak kapalı kaldığında siliniyor olması. Saat, bluetooth ve silinmiyor. Farı yaktığımda teybin ışıkları da yanıyor. Ekran ışıklarında bir sıkıntı da yok. Sebebini anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinc

Merhaba ben de yeni Android 5 teyp aldım. gayet işimi görüyor. Sıkıntım radyo kanalları uzun süre kontak kapalı kaldığında siliniyor olması. Saat, bluetooth ve silinmiyor. Farı yaktığımda teybin ışıkları da yanıyor. Ekran ışıklarında bir sıkıntı da yok. Sebebini anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

bağlantı ile ilgili problem olabilir, bağlayan yer ile görüşün, eğer kontakdan doğru şekilde bağladı ise ve sorun yok diyor ise, ürün garantiye gidecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kilinc K kullanıcısına yanıt
    Merhaba problem çözüldü mü ?

Bende yeni android cihaz taktırdım benimkinde de aynı problem var uzun süre araç kapalıyken siliyor kanalları.

• Hayır çözülmedi. Atakantunning de hiç ilgilenmedi.pismanlik böyle birsey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü mü? Genelde firmalar satana kadar ilgilidir. Aldıktan sonra kendi başımızayız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.