Şimdi Ara

ekranı kapatıyorum daha sonra kendi kendine açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benım bılgısayarda bı garıplık var , önünden felan geçince açılıyor bugün ekranı kapadım uyku moduna gectı halıyle

sonra çantaya koymusum o halde , tabi alet açılmış çalışmaya başlamış , eve geldiğimde cayır cayırdı ya yansaydı ne olcaktı ?

böle saçma bır sey gormedım , bı garıplık var

uyku modundan cıkması ıcın ekranın acılması lazım ınsan elıyle

halbukı bu alet kendı kendıne açılıyor sonra bu gıbı durumlar yasanıyor

• dediğini bilmiyorum ama şu olay var lcd ekranı kapatıyorum mouse u oynatınca tak açılıyor ama bu özellik hoşuma gitti sanki uykudan uyanıyor gibi tekrar fn f2 yapmama gerek kalmadan açılıyor ama ben de bi kez uykudayken çantaya koydum fakat çanta bile çok ısındı hemen yolda çıkartıp kapattım şunu anladım ki kapatmadan asla çantaya koymamak gerekiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum benimde başıma geldi, sanırım yüksek performanstayken uyku moduna alınca böyle bir durum oluyor.
  • güç seçeneklerinde kapağı kapatma seçenekleri ne şekilde ayarlı uyku modundaysa bu şekilde olması normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

güç seçeneklerinde kapağı kapatma seçenekleri ne şekilde ayarlı uyku modundaysa bu şekilde olması normal

hımmm

şimdi uyku değilde kapatı seçtim

* önünden felan geçince açılıyor orasını anlamadım bi tek şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 8 Ağustos 2012; 12:13:48 >
  • Harekete duyarli model demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

güç seçeneklerinde kapağı kapatma seçenekleri ne şekilde ayarlı uyku modundaysa bu şekilde olması normal

hımmm

Önünden geçince nasıl açılabilir ki ? Ekranı kapatmıyor musun? Hadi kameranın görüş alanında olsan harekete karşı duyarlı olabilir diyeceğim ama kapak kapalı değil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önünden geçtiği ana denk geliyordur bir esprisi yok,olsada bunun için sensör koyması gerekir,nasıl adamlar galaksy 3 telefona koymuşlar,gözlerini kapattığında ekranı kapatıyor bunu gibi birşey olması gerekir.
  • quote:

Önünden geçtiği ana denk geliyordur bir esprisi yok,olsada bunun için sensör koyması gerekir,nasıl adamlar galaksy 3 telefona koymuşlar,gözlerini kapattığında ekranı kapatıyor bunu gibi birşey olması gerekir.

Sensör zor bir şey değil yazılım ile kamerayla o işi de görebilirler. Ama dediğim gibi zaten kapak kapalı, dolayısıyla kamerada kapalı. Böyle bir şey olması imkansız yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

hımmm

Önünden geçince nasıl açılabilir ki ? Ekranı kapatmıyor musun? Hadi kameranın görüş alanında olsan harekete karşı duyarlı olabilir diyeceğim ama kapak kapalı değil mi ?

evde üç harfliler var diye korkmaya başladım

şaka değil her zaman olmuyor ama kapatıyorum kapağı ve kapandığından emin oluyorum sonra kendi kendine açılıyor

ama işimi sağlama aldım artık uyku değilde direk kapat yaptım ayarlardan

• @heyysanadiyom

Her seferinde olmuyorsa önüne geçtiğiniz vakit açıldığı fikrini nereden çıkardınız o zaman Olayı buna bağlamanız komik olmuş cidden. Zaten laptopum önünde duruyorsun yani o anda açılıyorsa sebep önünde durman değil başka bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

@heyysanadiyom

Her seferinde olmuyorsa önüne geçtiğiniz vakit açıldığı fikrini nereden çıkardınız o zaman Olayı buna bağlamanız komik olmuş cidden. Zaten laptopum önünde duruyorsun yani o anda açılıyorsa sebep önünde durman değil başka bir şeydir.

tmm o başka bir şey neyse söyleyiver ...
  • Yazilimsal oldugu belli. Uyku modundan cikmasi icin gerekli ozellikler kismina bak.

Belki bir sure atanmistir. 3-4 dk sonra acil diye. Veya mouse bagli mi laptopa? Mouse un ufak bir hareketi buna sebep verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çantaya koydugunuzda mouse u kapatıyormusunuz ? Mouse hareket ettiğinde uyku modundan cıkıyor. önünden geçtiğinizde acılması gibi bireşyin imkanı yok :) bence farketmediğiniz birşey var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.