Şimdi Ara

Sıfır hb araç alacağım Marka-Model önerisi 65k maks.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik vites olmalı ve sorunsuz bişey olmalı. Dsg den yorumlardan sonra soğudum. Dsgli araç tavsiye etmeyin lütfen. Araba yılda 10 bini geçmeyecek. Dizel çokta gerekli değil açıkçası. Aklımdaki markalar Ford- opel- honda-toyota-nissan - ve kaliteli asya kökenliler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mazda3 alınabilir.

Mazda-tr.com/modeller/yeni-mazda3-hatchback
  • 308 ACTIVE 1.2 PureTech 130 hp EAT6 67.100 TL

6 ileri tam otomatik şanzumanı gerçekten çok iyi. vites geçişleri neredeyse hissedilmiyor. düşük tüketimi de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Mazda3 alınabilir.

Cok hos bir araba listeye ekledim . Arabanın içi genişmidir ben biraz uzunca biriyimde

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

308 ACTIVE 1.2 PureTech 130 hp EAT6 67.100 TL

6 ileri tam otomatik şanzumanı gerçekten çok iyi. vites geçişleri neredeyse hissedilmiyor. düşük tüketimi de cabası.

Tasarımı süper. Acaba malzeme kaliteside öyle mi ?

• COTY 2014 seçilmesi boşuna değil. Ben çok beğendim (öyle olmasa yazmazdım zaten). İncelemeden karar vermeyin. Malzeme kalitesi kesinlikle vasatın üstünde.
    Aracı uzunca bir süre deneme fırsatı buldum.
    Araçtan indikten sonra, kimse sizi aracta 3 silindirli 1200 cc bir motor olduğuna ve ne de tam otomatik bir şanzuman olduğuna inandıramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

COTY 2014 seçilmesi boşuna değil. Ben çok beğendim (öyle olmasa yazmazdım zaten). İncelemeden karar vermeyin. Malzeme kalitesi kesinlikle vasatın üstünde.
    Aracı uzunca bir süre deneme fırsatı buldum.
    Araçtan indikten sonra, kimse sizi aracta 3 silindirli 1200 cc bir motor olduğuna ve ne de tam otomatik bir şanzuman olduğuna inandıramaz.

http://www.arabalar.gen.tr/peugeot-308-1-2-puretech-active-eat6-i4819.html
    - tüketim olarak gerçekten müthiş
    -performansida o motora göre öyle.

yanliz mazdayla donanim olarak yarisamiyorhttp://www.arabalar.gen.tr/peugeot-308-1-2-puretech-active-eat6-i4819.html

bu donanimlarla neden pejoyu terchit etmeliyim ?

• quote:

Mazda3 alınabilir.

hocam sizin yaptiğiniz araba seçimlerini çok beğeniyorum. ailem biraz bilindik marka olsun havasindalar. onlari ikna edemezsem türkiyede tutulan markalardan neyi önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

quote:

Mazda3 alınabilir.

hocam sizin yaptiğiniz araba seçimlerini çok beğeniyorum. ailem biraz bilindik marka olsun havasindalar. onlari ikna edemezsem türkiyede tutulan markalardan neyi önerirsiniz ?

Teşekkür ederim hocam. Hb olarak fazla seçenek yok. Öncelik 2.el piyasası ve satış rakamları ise golf alınabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

quote:

Mazda3 alınabilir.

Teşekkür ederim hocam. Hb olarak fazla seçenek yok. Öncelik 2.el piyasası ve satış rakamları ise golf alınabilir.

otomatik vites olucak hocam araç. dsg kullaniyor yanilmiyorsam golf. dsg arizalari hakkinda epey şey duyduğumdan biraz soğuk bakiyorum. siz ne diyosunuz bu konuda

• 7 ileri dsg hakkında birçok şikayet mevcut ancak 6 ileri Dsg'nin daha sorunsuz olduğu söyleniyor. @100352862 mesajda belirttiğiniz kriterlere göre Vw araçları daha iyi tercih olacaktır.

quote:

otomatik vites olucak hocam araç. dsg kullaniyor yanilmiyorsam golf. dsg arizalari hakkinda epey şey duyduğumdan biraz soğuk bakiyorum. siz ne diyosunuz bu konuda
  • teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.