Şimdi Ara

Golf 5 1.6 primeline araç almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
36.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden.com sitesinde gördüğüm Nissan almera 2005 tekna araca bakmak için Bugün İstoç Oto Merkezine gittim. Aracın içi fazla yıpramış olduğu için beğenmedim. Hazır gelmişken bütün İstoç u gezdim. Gezerken 2008 model 23.000 km de Golf 5 1.6 primeline bir araç dikkatimi çekti. fiyat olarak 27.500 TL ye bıraktı. Aracın bagaj kapağında pastanın kurtarmayacağı 2 adet yaklaşık 15 cmlik çizik. arka çamurlukta hafif bir göçük, sağ ön kapıda ise sürtünmeden hafif bir çizik vardı. sizce bu araç için bu para nasıl. aslında 18.000 Tl civarında bir araç alacaktım ama bu araç bayağı bir ilgimi çekti. Alırsam en az 5 sene kullanmayı düşünüyorum sizce fiyatı nasıl almalımıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golf 5 1.6 Primeline: Kapsamlı Bir İnceleme

Volkswagen Golf, dünya genelinde beğenilen bir otomobil modelidir. Golf 5'in 1.6 Primeline versiyonu, uygun fiyatı ve sunduğu özellikler ile öne çıkmaktadır. İşte Golf 5 1.6 Primeline hakkında bilmen gerekenler:

Motor ve Performans:

Golf 5 1.6 Primeline, 102 beygir gücü ve 153 Nm tork üreten 1,6 litrelik doğal emişli bir motora sahiptir. Bu motor, iyi bir yakıt verimliliği sunarken, günlük kullanım için yeterli güç sağlar. Düz vitesli şanzıman, sorunsuz ve hassas vites değişimleri sunar.

Donanım Özellikleri:

Primeline donanım seviyesi, elektrikli aynalar, klima, dört elektrikli cam ve bir radyo-CD çalar gibi temel özellikleri içerir. Ayrıca, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, alaşım jantlar ve sis farları gibi premium özellikler de sunar.

İç Mekan ve Konfor:

Golf 5'in iç mekanı ferah ve ergonomiktir. Ön koltuklar rahat ve iyi desteklidir. Arka koltuklar, yetişkin yolcular için yeterli alan sunar. Bagaj bölmesi, 350 litrelik kapasitesiyle günlük kullanım için yeterlidir.

Yorumlar ve Değerlendirmeler:

Golf 5 1.6 Primeline sahipleri genellikle araçlarından memnun kalmaktadır. Güvenilirliği, yakıt verimliliği ve pratikliği ile övülmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar motor gücünün otoyol sürüşleri için yetersiz olduğunu belirtmiştir.

Sonuç:

Golf 5 1.6 Primeline, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve iyi donanımlı bir hatchback aracıdır. Günlük işe gidip gelme ve aile ihtiyaçları için iyi bir seçenektir. Ancak, daha güçlü bir motor veya daha lüks özellikler arıyorsan, farklı bir seçenek düşünmek isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bizde var çok güzel arabadır bizimki de 2008 42000 de felan ses sistemi çok güzeldir konforludur sürmesi keyif verir tüple uyumludur performansı iyidir çogu kişi begenmese(160-180 arası 600 km yaptım tık yok en fazla 230 gördüm hafif egim vardı ama) park etmesi felan kolaydır frenleri çok güzeldir dozlaması felan iyidir severmisin bilmem çok tatlı bi egzos sesi vardır fiyatta iyi bu arada fotosu ayrıca sormak istedigin birşey olursa seve seve cevap veririm

• 4 kasa kadar tutmadı ağır kalıyor 4 kasaya göre ama yinede vw golf , km side iyi
    şunu ilave etmeliyim ikinci el alırken fiyat ne kadar mantıklı ise o kadar iyi araştırın arabayı
  • Bahsi geçen araba çok ii bir arabadır ucuz denk getirip almıştım 1 ay kullanıp sattım şehir içerisinde trafik durumuna göre 9+lt çok rahat yakar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi götünüde yırtsa 230 km hızları göremez hafif değil cinnah yokuşu olsa gene görmez lpg ye mükkel uyumlu bir motora sahiptir konforludur kullanılan malzeme kalitesim oldukça iyidir Fiyatıda makul seviyelerde aldığın zaman sorunsuz sıkıntısız 5 sene çok rahat binersin yol tutuş kabiliyetide rakiplerine oranla iyi sayılabilecek seviyelerde
  • hunter06 ve GKHN_93 çok teşekkür ederim. fiyat olarak nasıl. satıcıyla konuştum istediğin yere baktır eğer dediğimden başka birşey varsa ben vereceğim diyor ekspertiz ücretini. Ben öyle vw hastası filan değilim fiyatı uygunsa almayı düşünüyorum yoksa başka bir arabada olarabilir. Birde sayın GKHN_93 aracın kronik bir sorunu var mı? İşin doğrusu çok karasızım o kadar parayı versem mi vermesem mi?
  • İyi bir araçtır Lpg taktırıp binerseniz sizi üzmez.Model ve km'de güzel ama bence pahalı.Biraz daha pazarlık yapmaya çalışın.
  • aynısını benim arkadaş aldı km sini bilmiyorum ama en full modeli demişti 28 verdi
  • 2005 model primline 27 bin tl yuh diyorum ayrıca
  • 2008 model
  • Midline olsaydı bari,o para çok primiline için bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguz_Efe

2008 model

pardon yanlış görmüşüm ama yinede çok gibi tabi burdan bişey söylenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Bahsi geçen araba çok ii bir arabadır ucuz denk getirip almıştım 1 ay kullanıp sattım şehir içerisinde trafik durumuna göre 9+lt çok rahat yakar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi götünüde yırtsa 230 km hızları göremez hafif değil cinnah yokuşu olsa gene görmez lpg ye mükkel uyumlu bir motora sahiptir konforludur kullanılan malzeme kalitesim oldukça iyidir Fiyatıda makul seviyelerde aldığın zaman sorunsuz sıkıntısız 5 sene çok rahat binersin yol tutuş kabiliyetide rakiplerine oranla iyi sayılabilecek seviyelerde

brava dogru bır tespıt
  • araba kesınlıkle sızı mutlu eder sorunsuz kullanırsınız ama fıyat konusunda bende emın degılım bide alacaksanız bencede bıraz dolusunu almaya calısın 2006 olsun full olsun
  • bende 2005 golf v var 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum konforu ve sürüş keyfini çok beğeneceksiniz.
  • Valla kardeşim fiyat olarak ne çok pahalı ne çok ucuz sonuçta o adam arabayı 1-1.5 sene önce 36000 e aldı belki en son kalanlardandır 31000 e almıştır tam bilemiyorum ama 1000 lira felan daha düşerse süper olur ama eger dediklerinden başka birşey yoksa yine de pahalı almış sayılmazsınız
    bu arada kronik sorun olarak araba 1.5 seneden beri bizde 42000 km de şu ana kadarki tek sorun arabanın haralet uyarısı yapıp durması onuda servise gösterdim önemli birşey degil gösterge hatası dedi hala arada bir uyarı yapar yani sabah 6 marşa bas bazen haralet var uyarısı yanıp sönüyor ötüyo
    yakıt olarak şehir içinde 9 litreyi geçer gider şehirdışında 5,5-6 gibi degerleri görürsün bide jant atarsan çok daha bir şekil oluyor ayrıca arabanın vitesi çok güzel dişliler çok belirgin pişman olmayacagın bir araba eger dediklerinden başka birşey yoksa,bide arabanın rengi ne acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

bizde var çok güzel arabadır bizimki de 2008 42000 de felan ses sistemi çok güzeldir konforludur sürmesi keyif verir tüple uyumludur performansı iyidir çogu kişi begenmese(160-180 arası 600 km yaptım tık yok en fazla 230 gördüm hafif egim vardı ama) park etmesi felan kolaydır frenleri çok güzeldir dozlaması felan iyidir severmisin bilmem çok tatlı bi egzos sesi vardır fiyatta iyi bu arada fotosu ayrıca sormak istedigin birşey olursa seve seve cevap veririm

1.6 102 hp değil mi bu araçlar ?
    Akrabamızda var Ankara otobanında eğimde 6000 d/d - 200 km/h gördü en fazla. 200ü 1 km/h bile geçmedi

• şehir içinde daha hiç 9 lt gormedım ben 6-7 arası degısıyor
  • İmkanı yok etmez,o fiyata rahat 1.6 Comfotline bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

şehir içinde daha hiç 9 lt gormedım ben 6-7 arası degısıyor

dizelleri bile kıskandıran yakıt ekonomisi diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

şehir içinde daha hiç 9 lt gormedım ben 6-7 arası degısıyor

Golf V 1.6 alıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.