Şimdi Ara

Golf 5 1.6 primeline araç almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
36.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2005 de 0 aldım 4 sene 130.000 km. kullandım. Bakımdan bakıma servise gittim, 130.000 km ye kadar 1 allahın günü ne ilk günkünden fazla yaktı (ilk 3000 km. hariç) ne orasından burasından ses geldi, ne de beni rahatsız edecek birşey oldu.

Şehirdışı 100 km. de 7 lt. benzin yakar şehirçi bu 8-10 lt. arası değişir. Servise 15.000 de bir gidersin normal bakımları yağ, filtre vs... ortalama 200-250 tl. (yetkili serviste), trigerli olan bakımı 600 filan tutar. Artık kendin karar ver az mı yakıyor çok mu veya bakımı pahalı mı değilmi veya konforu sana uygunmu değilmi. Alfa dan iner buna binersin kıstas değişir veya Reno'dan iner buna binersin kıstas gene değişir.
    1.6 lt. 102 beygirlik motor değil bayır aşağı arkadan ittiren de olsa 230 filan yapmaz, anca eğim varsa ve güzel devirlendirisen 200 ü gıdıklar. Hiçbir 1.6 motorlu arabaya kendini ezdirmez (illaki geçer demiyorum ezdirmez diyorum).
    Temizi bulunursa piyasa fiyatına alınabilecek arabadır. Ben 130.000 km kullandım maddi sıkıntıya girmeseydim herhalde bi o kadar daha kullanırdım, onu sattım 2004 polo aldım 15.000km. de ilk günden beri Golf'ü arıyorum resmen.

• Sayın g@olge ve Dh-Alemdar konuya tekrar döndüğünüz çok teşekkür ederim.
    Cumartesi araca baktım ve hala aklım araçta ama fiyat konusu aklımı karıştırıyor. Daha önce Nissan Almera için konu açmıştım. Yani en fazla 18.000 liralık bir araç bakıyordum. Bu aracı gördüğümde çok hoşuma gitti Allah'a şükür alacak gücüm var. Sadece değer mi? endişem o veya ona vareceğim parayla ondan daha güzelini alabilir miyim onu bilmiyorum. Aracı bagaj hariç dar olarak görmüyorum En azından bana göre iç hacim olarak Octavia Tour dan daha ferah ve daha geniş. Boyum bu arada 1.83 rahat ettim denilebilir. Dün bir Clio denedim dar geldi rahat edemedim açıkçası.
    Görüşlerinizin devamın bekliyorum.
  • güzel bir araba km si orjinalse bence alın fiyatıda bence makul golf primlıne olsa bile çok konforlu bir arabadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

Wv golf

servis ve bakım ücretleri sinirleri alt üst edecek derecede pahalıdır ve servise gitmeyeyim diye naaarinnnn narinnnnn kullnmak isteyebilirsiniz ama ne yaparsanız yapın servise gidersiniz tabi sıra bulmak ta meseledir..çünkü
    sizden önce çook gelen olmuştur

çok yakar muadillerine göre

gereksiz yere fiyatları abartılıdır aynı konforu performansı hatta daha iyisini kendisinden çok daha ucuz araçlarda da bulabilirsniz

Golf;ün içi daracıktır sığmakta zorlanabilirsiniz

şahsen asla ve asla WV almam tavsiye de etmem

Bu mesajı daha önceden atmıştınız diye hatırlıyorum.Bilgisayar kaydettiniz galiba.

Hiç itibar etmiyorum,açık söyleyeyim boş muhabbet.Sıra varmış da bize gelmezmiş hemen.Breh breh.

@fastforyou

Ben ilk etapta Passat diye hesap ettim.Tiptronik fazla yakıyormuş,konuştuğum biri söyledi bana.Değiştirecekti arabayı ne yaptı bilmiyorum.

Ayağıma hakim olursam 9 lt/100 km yaktırabiliyorum şehir içinde,bence iyi.

Golf daha hafif;ama tiptronik daha fazla yakıyor.Sonuç ne olur tam hesap edemedim;ama bence bu değer yine de trafiğin az olduğu koşullarda elde edilebilir gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

1.6 FSI la 230 u bizzat gördüm araç tiptronik

1.6 FSI , peki kaç beygir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

115.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

115.

Biz 102 beygirlik olandan bahsediyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

115.

Biz 102 beygirlik olandan bahsediyoruz

1.6 FSI kaç beygir diye sormadınız mı?

Cevap veriyorum 115.102 beygirlik FSI yok.VW'nin 102 HP'lik tek motoru 1.6 8V olan.

@G@LGE

Şehirdışı biraz fazla değil mi?Golf'ün Passat'tan daha az yakması lazım.Gerçi ben 90 km/h hıza göre hesap ettim.Siz kaçla ölçtünüz?

5.vites 70 km/h CC açık:4.5 lt/100 km
    6.vites 100 km/h CC açık: 6.2 lt/100 km

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    arkadaşım atıp tutmak ne kadar kolay sizin için 200 ü 1 km bile geçmedi diyosun o sizin beceriksizliğinizdir, ben daha bugün 215 i gördüm hemde lpg ile dahada basabilsem giderdi arabam benimkide 2005 1.6 primline lütfen milleti yanlış yönlendirmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoguzcelik

arkadaşım atıp tutmak ne kadar kolay sizin için 200 ü 1 km bile geçmedi diyosun o sizin beceriksizliğinizdir, ben daha bugün 215 i gördüm hemde lpg ile dahada basabilsem giderdi arabam benimkide 2005 1.6 primline lütfen milleti yanlış yönlendirmeyin...

sen rüya aleminde yaşamaya dvam et ,lpg ile 215 yaptın dahada yapardı ölemı
    arabanın moturu, gücü belli arkadaşım nasıl bi yokuş aşağı iniyorsan artık 215 i gördün bassan dahada giderdi

• --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Merhaba,

2009 Volkswagen Golf 1.6 Primeline alıcam sizlerinde değerli fikir ve yorumlarınızı almak istiyorum. Araç 45000 KM de fırça dahil vurulmamış değişeni, boya kazası yok jelatinleri üzerinde aracın. Tam özelliklerini bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi bir de tam olarak kaç hp 6 ileri vites diyor 1.6 yakıtı nasıl tüp taktırabiliyormuşuz ama gerek duyulur mu. Yardımlarınızı bekliyorum. bu ara da fiyat 33000 TL
  • sana tavsiyem bu araç hakkında bu foruma fikir sorma.
    çoğu kötüleme amaçlı, maksat muhabbet olsun diye yazılmış aslı astarı olmayan yalan yanlış bilgi
    daha spesifik vw forumlarından bilgi al
  • merhaba benim 2004 golf 5 1.6 8 valf aracım var yeni tamir ettirdiğim halde çok hantal hepmi böyle yoksa benım aractamı sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabekir79 -- 28 Temmuz 2014; 5:34:48 >
  • hocam hantal durumu kişiden kişiye değişir. önceden 2lt araca binmişsen hantal ama 1.3 , 1.4 lt atmosferik araca nazaran tabikide güçlü. yanlız aracın hantal olup olmamasında şu da etkili: yol bilgisayarına bakarak araç kullanınca insan gaza basamıyor o sebepten en ufak düzlükte yada bayırda bayılıyor...:)
  • Malum sitede 267818372 nolu ilan icin ne dersinz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.