Şimdi Ara

Golf 5 1.6 primeline araç almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
36.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

şehir içinde daha hiç 9 lt gormedım ben 6-7 arası degısıyor

dizelleri bile kıskandıran yakıt ekonomisi diyosun

Alıntıları Göster
    Bugün 3 tane golf inceledim biri 2000 16,500 önden kaza geçirmiş ve 2.vites sekromençi arızalı.ABS ışığı yanıyor gazlı 110.000de
    2001 190.000de 17jantlı lpgli temiz 19750
    2004 130.000de FSI 20.000lira Temiz.(Bu aracın sahibi 2001 model golfe 19750 isteyeni görünce ben arabayı 20.000ye satmayacağım demeye başladı)

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Bugün 3 tane golf inceledim biri 2000 16,500 önden kaza geçirmiş ve 2.vites sekromençi arızalı.ABS ışığı yanıyor gazlı 110.000de
    2001 190.000de 17jantlı lpgli temiz 19750
    2004 130.000de FSI 20.000lira Temiz.(Bu aracın sahibi 2001 model golfe 19750 isteyeni görünce ben arabayı 20.000ye satmayacağım demeye başladı)

Alıntıları Göster
    Alacak daha boş bir araç mu bulamadın? 27bin liraya midline'ı geçtim comfortline kovalardım ben olsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

Golf V 1.6 alıyorum

Bende jazz'ı ekonomik sanardım o bile 3km'yi 1saat 38 dakikada aldığımız trafikde 7.5-8 litre benzin yakıyor ortalamada ki fabrika verisi 6.5 litre şehiriçinde.Düşünüyorum golf 1.6 102 beygir fabrika verisi 10lt o trafikde kafadan 12-13 litresi var.

Bazende e-5 bomboş oluyor 4.5 ortalamayla gidiyorum ikiside aynı yol ama biri şehiriçinin kralı oluyor biride şehirdışının kralı

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

quote:

Golf V 1.6 alıyorum

Bende jazz'ı ekonomik sanardım o bile 3km'yi 1saat 38 dakikada aldığımız trafikde 7.5-8 litre benzin yakıyor ortalamada ki fabrika verisi 6.5 litre şehiriçinde.Düşünüyorum golf 1.6 102 beygir fabrika verisi 10lt o trafikde kafadan 12-13 litresi var.

Bazende e-5 bomboş oluyor 4.5 ortalamayla gidiyorum ikiside aynı yol ama biri şehiriçinin kralı oluyor biride şehirdışının kralı

Yok yani şimdi düşündümde 1.3 75hp dizel araca biniyorum hiç zevk alamıyorum performans adına ki hiç basmadan sakin kullanımda ben 6 litrenin altına zor düşüyorum arkadaş benzinli araçla 1.6 102hp ile bu kadar yakıyorsa Golf alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

quote:

Golf V 1.6 alıyorum

Yok yani şimdi düşündümde 1.3 75hp dizel araca biniyorum hiç zevk alamıyorum performans adına ki hiç basmadan sakin kullanımda ben 6 litrenin altına zor düşüyorum arkadaş benzinli araçla 1.6 102hp ile bu kadar yakıyorsa Golf alıyorum

Alıntıları Göster
    çok yakar az kaçar. ama diğer özellikleri iyidir; yol tutuş, konfor...

• quote:

1.6 102 HP İmkan yok o kadar yakmaz,yakamaz.

Golf V'i beğeniyorum,biraz fazla yakıyor.LPG takılabilir (ben olsam taktırmam ama).

Fiyat konusuna bir şey diyemeyeceğim,şu sıralar ikinci elde fiyatlar yükseldi.Ya fiyatta indirim yapmaya çalışın,ya da daha dolusuna bakın.

Golf V,değil 5 sene 10 sene bile üzmez sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

(160-180 arası 600 km yaptım tık yok en fazla 230 gördüm hafif egim vardı ama)

diğer söylediklerine katılıyorum.
    fakat 230 görmeyi nasıl başardınki
    eğimli düz yolda araç 195 zor yapıyor 200ü geçemiyor bile. bahsettiğim araç 30binde bakımları düzgün yapılmış bir araç ayrıca
    maraca mod yaptırsan 100 oktan bile koysan 230ü zor görür. aracın kadranını servise göstersen iyi olur

bide şehir içinde 6-7 litre yakan arkadaşıda tebrik etmek lazım. yaşadığı şehirdeki yollar 3 şeritli vede hiç dur kalk yapmadan 90la gidilebilcek yollar anlaşılan.
    araç istanbul ankara trafiğinde şehir içi 9-10 lt yakıyor. şehir dışında ise 6-7 litre yakar kullanıma göre..

araba almak için danışan arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

quote:

eğimli düz yolda araç 195 zor yapıyor 200ü geçemiyor bile. bahsettiğim araç 30binde bakımları düzgün yapılmış bir araç ayrıca
    maraca mod yaptırsan 100 oktan bile koysan 230ü zor görür. aracın kadranını servise göstersen iyi olur

bide şehir içinde 6-7 litre yakan arkadaşıda tebrik etmek lazım. yaşadığı şehirdeki yollar 3 şeritli vede hiç dur kalk yapmadan 90la gidilebilcek yollar anlaşılan.
    araç istanbul ankara trafiğinde şehir içi 9-10 lt yakıyor. şehir dışında ise 6-7 litre yakar kullanıma göre..

Alıntıları Göster
    Sayın GKHN_93 aracın rengi açık gri.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben aslında lpg kullanmadan yanayım. Şu an 2001 Hyundai Accent kullanıyorum ve araç lpg li. Şehir içi ayda en az 300 km yol yapıyorum arada sırada şehir dışı git-gel 900 km. Anladığım kadarıyla bu araç şehir içi beni gayet üzecek gibi en azından lpg ye alışkın birisi olarak. Aslında biraz da konforlu bir araç için benzin parasını görmezden gelebilirim ama yorumlardan anladığım kadarıyla fiyatı da çok uygun değil en azından primeline için.

• quote:

quote:

100 oktan performansa etki etmez bizim araçlarda.Kılavuzda da böyle yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

100 oktan performansa etki etmez bizim araçlarda.Kılavuzda da böyle yazıyor.

Alıntıları Göster
    1.6 FSI la 230 u bizzat gördüm araç tiptronik

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

Fabrika verisi olarak verilen maksimum hiz 192 km/h.

230 km/h demek, rampa asagi demek, arkadan vuran ruzgar demek, kadrandaki sapma demek.
  • benim burda yazilan max hizlara aklim sirrim ermiyor valla.
    Egim olsa ruzgar olsa bile 192 yerine 230 anormal bir rakam. Bugune kadarki araclarim anca 5-6 km geciyordu max hizi egimde kadrandaki sapmayi dustukten sonra.

mesela astra 185 km diyor. Yuzde 5 sapma var kadranda yaklasik 195 oluyor. Duz yolsa 195i gectigini gormedim icin.
    Yokus asagida 200 e ulasiyordu Bir de 200 de limit var 200e geldiginde gazi kesiyor yokus asagi da olsa. Bu limit bir tek benim arabamda mi vardi acaba diger hic kimseden ve hic bir markadan duymadim daha. Masallah butun arabalar 200un ustunde fink atiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bulker

quote:

230 km/h demek, rampa asagi demek, arkadan vuran ruzgar demek, kadrandaki sapma demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

benim burda yazilan max hizlara aklim sirrim ermiyor valla.
    Egim olsa ruzgar olsa bile 192 yerine 230 anormal bir rakam. Bugune kadarki araclarim anca 5-6 km geciyordu max hizi egimde kadrandaki sapmayi dustukten sonra.

mesela astra 185 km diyor. Yuzde 5 sapma var kadranda yaklasik 195 oluyor. Duz yolsa 195i gectigini gormedim icin.
    Yokus asagida 200 e ulasiyordu Bir de 200 de limit var 200e geldiginde gazi kesiyor yokus asagi da olsa. Bu limit bir tek benim arabamda mi vardi acaba diger hic kimseden ve hic bir markadan duymadim daha. Masallah butun arabalar 200un ustunde fink atiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bulker

quote:

Alıntıları Göster
    valla eğim yok dümdüz yol arkadan rüzgar varmıdır bilemem 6 vites olmasının avantajı da var tabii ama 230 u gördüm diye yalan söylemenin bi faydası yok isteyen inanır isteyen inanmaz..

• quote:

valla eğim yok dümdüz yol arkadan rüzgar varmıdır bilemem 6 vites olmasının avantajı da var tabii ama 230 u gördüm diye yalan söylemenin bi faydası yok isteyen inanır isteyen inanmaz..

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşların ya kadranları bozuk yada gözleri.
    1.9 105 hp dizel golfle 200'ü 1 km geçmek için bile özel çaba göstermem gerekiyordu. O da gps te 189 falan gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 19 Ekim 2009; 18:41:58 >
  • quote:

Düz yolda yapmaz da,yokuş aşağı yapabilir.

Ben en fazla 170 gördüm,daha da basardı eminim.Tahminimce düz yolda 200'de kalır.

Ama ben manuel için konuşuyorum,belirteyim.
  • quote:

quote:

Düz yolda yapmaz da,yokuş aşağı yapabilir.

Ben en fazla 170 gördüm,daha da basardı eminim.Tahminimce düz yolda 200'de kalır.

Ama ben manuel için konuşuyorum,belirteyim.

Alıntıları Göster
    aracı ilk aldığımda denemiştim bir daha o tarafa yolum düşerse denerim kadranın resmini çeker buraya koyarım sonra BAZI ARKADAŞLAR fotoğraf makinası yanlış çekmiş demesin de

• quote:

aracı ilk aldığımda denemiştim bir daha o tarafa yolum düşerse denerim kadranın resmini çeker buraya koyarım sonra BAZI ARKADAŞLAR fotoğraf makinası yanlış çekmiş demesin de

230 görürsün. Ona kimse birşey dememiş.

Ama nasıl görürsün; Kadran sapması olur, eğim aşağı olur.

Yani normal yol koşullarından farklı koşullarda olası bir ihtimal.
  • quote:

quote:

Golf V'i beğeniyorum,biraz fazla yakıyor.LPG takılabilir (ben olsam taktırmam ama).

Fiyat konusuna bir şey diyemeyeceğim,şu sıralar ikinci elde fiyatlar yükseldi.Ya fiyatta indirim yapmaya çalışın,ya da daha dolusuna bakın.

valla ben yol bılgısayarının yalancısıyım daha hiç ortama 8 i gormedım
  • quote:

quote:

quote:

valla ben yol bılgısayarının yalancısıyım daha hiç ortama 8 i gormedım

Alıntıları Göster
    Wv golf

servis ve bakım ücretleri sinirleri alt üst edecek derecede pahalıdır ve servise gitmeyeyim diye naaarinnnn narinnnnn kullnmak isteyebilirsiniz ama ne yaparsanız yapın servise gidersiniz tabi sıra bulmak ta meseledir..çünkü
    sizden önce çook gelen olmuştur

çok yakar muadillerine göre

gereksiz yere fiyatları abartılıdır aynı konforu performansı hatta daha iyisini kendisinden çok daha ucuz araçlarda da bulabilirsniz

Golf;ün içi daracıktır sığmakta zorlanabilirsiniz

şahsen asla ve asla WV almam tavsiye de etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

Wv golf

servis ve bakım ücretleri sinirleri alt üst edecek derecede pahalıdır ve servise gitmeyeyim diye naaarinnnn narinnnnn kullnmak isteyebilirsiniz ama ne yaparsanız yapın servise gidersiniz tabi sıra bulmak ta meseledir..çünkü
    sizden önce çook gelen olmuştur

çok yakar muadillerine göre

gereksiz yere fiyatları abartılıdır aynı konforu performansı hatta daha iyisini kendisinden çok daha ucuz araçlarda da bulabilirsniz

Golf;ün içi daracıktır sığmakta zorlanabilirsiniz

şahsen asla ve asla WV almam tavsiye de etmem

İsabet olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.