Şimdi Ara

1.2 tdi polo için yazılım önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model 1.2 tdi 75 bg polo aracım var yaklaşık 134 bin km de. Kullananlar bilir, alt devirlerde araç çok cansız kalıyor ve turbo devreye girene kadar araç yığılıyor. Bunun çözümünün yazılım olduğunu düşünüyorum fakat siz değerli kullanıcılardan bu konuda tecrübesi olan varsa sormak istiyorum yazılım yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı? Yazılım önerirseniz Ankarada nereye gitmeliyim? Şimdiden teşekkürler :)

• Ustam araba güçsüz kalıyor demişsin çok normal değil mi? 1.2 dizel araba diyorsun. Motor dizel yakıtı patlatana kadar zorlanıyordur normal bence.

Arabadan çok anlamam ama yani çok mükemmel bi' arabaya da binmiyorsunuz bence. Ülkemizde araba fiyatları alıp başını gittiği için altınızdaki araba size sanki çok daha güçlü olmalı gibi geliyor olabilir. Normalde yurtdışında 2. elini 1000-2000euroya bulabileceğiniz araçlar bunlar.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Seni veya arabayı aşağılamak için söylemedim ama maalesef ülkemizde araba piyasası içler acısı bir durumda şuanda bence.
    Yapay Zekanın Yanıtı

1.2 TDI Polo için Yazılım Önerileri

1.2 TDI motorlu Polo aracınızın performansını artırmak için yazılım iyileştirmelerini düşünebilirsiniz. Piyasada farklı yazılım seçenekleri mevcuttur ve seçim yaparken ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Polo 1.2 TDI Yazılım Yorumları

Çeşitli yazılım sağlayıcılarının sunduğu seçenekleri değerlendirmek için kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimleri, yazılımın performansı ve güvenilirliği hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.

Polo 1.2 TDI Yazılım Seçimi

Yazılım seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Güç artışı: Yazılımın aracınızın beygir gücünü ve torkunu ne kadar artırdığına bakın.
    • Yakıt tasarrufu: Bazı yazılımlar, sürüş stiline ve koşullarına bağlı olarak yakıt tasarrufu sağlayabilir.
    • Güvenilirlik: Saygın ve güvenilir bir yazılım sağlayıcısı seçin.
    • Kurulum: Yazılımın kurulum sürecini ve maliyetini araştırın.

Tavsiye Edilen Yazılımlar

Piyasada önerilen bazı Polo 1.2 TDI yazılım seçenekleri şunlardır:

• Revo: Güçlü ve güvenilir bir yazılım sağlayıcısı olan Revo, Polo 1.2 TDI için özel olarak tasarlanmış yazılımlar sunar.
    • APR: APR, yüksek performanslı yazılımlarıyla tanınan bir başka saygın sağlayıcıdır. Polo 1.2 TDI için yazılımları, güç ve yakıt tasarrufu sunar.
    • EcuTek: EcuTek, özel yazılım çözümleri sunan bir İngiliz şirketidir. Polo 1.2 TDI yazılımları, özelleştirilebilirliği ve performans artışlarıyla bilinir.

Polo 1.2 TDI aracınız için yazılım seçerken kapsamlı bir araştırma yapın ve ihtiyaçlarınızı karşılayan güvenilir bir sağlayıcı seçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir yazılımcı olarak önermiyorum.
  • Kurcalatmayın.

Bu motor iyi bir motor.

200.000 km ye kadar kullandım.

Yağ su eksiltme ve performans kaybı yoktu.

Fakat bu motorun EGR ve DPF gibi emisyon sistemi parçalarında kronik sorunları var.

Bu sebeple yazılımsal müdahaleler yapmayın.

• Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
  • 2CR Ankaraya git EGR ni emme manifoldunu ve diğer kurum bağlayabilecek parçaları temizlet üstüne de yazılım yaptır beğenmezsen iade etme hakkın var zaten.
  • Polo için Paşaoğlu
  • Ustam araba güçsüz kalıyor demişsin çok normal değil mi? 1.2 dizel araba diyorsun. Motor dizel yakıtı patlatana kadar zorlanıyordur normal bence.

Arabadan çok anlamam ama yani çok mükemmel bi' arabaya da binmiyorsunuz bence. Ülkemizde araba fiyatları alıp başını gittiği için altınızdaki araba size sanki çok daha güçlü olmalı gibi geliyor olabilir. Normalde yurtdışında 2. elini 1000-2000euroya bulabileceğiniz araçlar bunlar.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Seni veya arabayı aşağılamak için söylemedim ama maalesef ülkemizde araba piyasası içler acısı bir durumda şuanda bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 3 Eylül 2021; 14:26:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Yanlış anlamadım. Evet piyasa konusunda haklısınız. Clio 4 aracımı satıp poloya geçtim. Ister istemez aradaki güç farkı hissediliyor. Aslında kaçışından yakıtından memnunum o yönde sıkıntı yok. Şimdiye kadar da hiç bir arabama yazılım artırmadım. Sürekli araba kullanan birisi olarak sanki biraz daha güçlü olabilir hissiyatına kapıldığım için bu konuyu açmak istedim. Belki bu araçtan olan biri yazılım attırmışsa ve ne gibi düşünceleri var merak ettiğim için sormak istedim. Kaldı ki motor olarak çok güçlü araçlara da yazılım yapılıyor. Sonuçta onlarında ihtiyacı yok ama yakıttan tasarruf ederim diye veya daha güçlü bir arabaya binmek için yapıyor olabilirler. Her görüşe saygım vardır. Iyi günler
  • bahsi geçen polo aracınızın motoru yeterli bir motor. tork eğrisi canlı bir motor. aslında hızlanmaları da fena sayılmaz. sadece buzdolabi içinde seyahat ediyormususnuz hissinden dolayı yavas giibi geliyor. motor bağırmıyor bağırsa da yalıtım iyi boyle hızlanmıyor gibi geliyor ama hızlanıyor. bir sorun yok bence. yazılım attırmayın

• Düşük devirde gitmiyor ise vites düşür.

Yazılım falan kurcalatma, sonra saçma sapan yerler arıza verir.
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Yanı 😅
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.