Şimdi Ara

1.2 tsi jetta önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ,ilk aracım fabia idi 1.2 atmosferik 69 beygir. İlk defa sedan bir araba alacağım. 2016 model 1.2tsi comfort manuel jetta mı tercih etmeliyim yoksa 1.6 dizel mi? Düşük vergi avantajı ve ucuz bakım sebebiyle 1.2tsi daha sıcak bakıyorum. Malzeme kalitesi konusunda kötü yorumları duymuştum. Alternatif skoda octavia düşünebilir mi? Fiyatlar hemen hemen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arman-i -- 11 Haziran 2023; 1:9:58 >

• Jetta kullanımı güzel bir araç tek kötü yanı donanım eksikliği 1.2 tsi ile 1.6 tdi arasında ciddi fiyat farkı var imkan varsa tdi almanızı öneririm
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

2016 jetta yerine yine aynı motor 1.2 tsi golf tercih etsem nasıl olur? Malzeme kalitesinin daha iyi olduğu söyleniyor golflerde.

• Tsi tavsiye ederim. Uçmuyor ama üzmüyor da. Doğru kullanımla tdi ile yakın tüketim yakalayabilirsiniz. Bahsettiğiniz bakım maliyeti de cabası. Malzeme kalitesi hakkında bilgim yok maalesef.
  • 2016 1.2tsi bmt comfortline jetta yi 3 yil kullandim.
    Kesinliklikle tavsiye ederim.
    Şu an da zaten yine jetta kullaniyorum. Dsg ve 1.4 tsi bmt olanini aldim.
    Dizelini boşverin....
  • Arman-i A kullanıcısına yanıt

Bagaj lazım değilse golf çok daha güzel bi tercih olur.

Segment farkı denecek kadar malzeme kalitesi farkı var golf ile Jetta arasında.

• Arman-i A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle golfteki malzeme kalitesi daha iyi ama jetta kötü araç değil octavia yerine ben jetta tercih ederdim

Golf 1.2 veya 1.4 temiz hangisi denk gelirse alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 TSI varken başka hiçbir motora bakmam ben olsam. Hele Traktör TDI motoru kapımın önüne sokmam..

• jetta kaliteli bir araba değil, octavia alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.