Şimdi Ara

2015 A3 1.6 TDI S-tronic tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün linkteki araç için görüştük. En son 92.000 liraya bırakıyorlar, araç temiz duruyor. Attraction diyor ama Ambition diye düşünüyorum araçta Xenon farlar, LED stoplar, yarı deri koltuklar falan var. Ne dersiniz alınır mı? Bir de Audi'den anlayan arkadaşlar bu araç Ambition mı düşündüğüm gibi?
    TEKBAŞ 2.EL DEN 2015 MODEL AUDİ A3 SPORTBACK 1.6TDI OTOMATİK
    İlan No: 403292012
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tekbas-2.el-den-2015-model-audi-a3-sportback-1.6tdi-otomatik-403292012/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 8 Mart 2017; 18:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle konforu sizi çok memnun eder arka hacim biraz dar çoluk çocuk fazla değilse güzel araba

Paket olarak ta opsiyonlu gelmiş olabilir araba audinin sitesinden girip bi karşılaştırma yapabilirsiniz

• Ambitionda direksiyon ortası yuvarlak oluyor , koltuk harici attraction , ama xenon var .
    2016 bulsan çok daha iyi olur , en azından 1 sene daha garantisi olur
  • Led paket ambiente yahu. Adam arabasının ne olduğunu bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 8 Mart 2017; 18:30:23 >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Ambiente yarı deri koltuklar olunca öyle bendede var aynı yıl aynı model

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Led paket ambiente yahu. Adam arabasının ne olduğunu bilmiyor.

Eyvallah hocam aynen dediğiniz gibi fiyat nasıl sizce bana uygun geldi.

Araba dediğiniz gibi temizse iyi bence alınabilir. 110 bg bu arada 105 değil onuda yanlış yazmış.
  • Araç ambiente

2015 teki kampanya ile alınmışsa 97-97 civarı fiyatı vardı Sunrof yoksa.Kazası yoksa 92 bin uygun.

Ama şahsen biraz daha verip 1,0 Makyajlı alırdım.Çok fazla yakıt farkı olmazdı.Vergi avsntsjıda var.

• quote:

Araba dediğiniz gibi temizse iyi bence alınabilir. 110 bg bu arada 105 değil onuda yanlış yazmış.

Aynen araç 110'luk çünkü 26/08/2015 trafiğe çıkışlı hatırladığım kadarıyla haziran sonrası hep 110'luktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 8 Mart 2017; 23:16:1 >
  • Hatta 2015'liklerin hepsi mi 110'luk hocam?

Bu A3'lere ne zaman gelmişti 110'luk motorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Araç ambiente

2015 teki kampanya ile alınmışsa 97-97 civarı fiyatı vardı Sunrof yoksa.Kazası yoksa 92 bin uygun.

Ama şahsen biraz daha verip 1,0 Makyajlı alırdım.Çok fazla yakıt farkı olmazdı.Vergi avsntsjıda var.

Hocam bu araç Leon 1.2 TSI yerine alınacak, almışken dizel olması daha iyi olur diye düşündüm çünkü ayda 3000 km yol yapılıyor. En azından aylık 400-500 lira yakıt farkı olur, 1.0 TFSI alsak 1.2 TSI ile aynı yakacak muhtemelen.

O zaman dizel hocam.Aylık 3000 ciddi rakam.Zaten benzinliden kaçıyor

Yanlız şuda var.Yıllık 30000 yapsa iki bakım yapar yılda.Gerçi bakım maliyeti vw ye yakın fiyat

Ben 2015 modellerin hepsi 110 diye biliyorum. Ayrıca makyajlı kasada arka stopları led yapmak için ekstra paket almak gerekiyor. Araca çok ayrı bir hava katıyor bana göre. Sinyallerinde led yanması falan çok hoş duruyor. Makyajlı kasayı standart paket alırsan makyaj öncesine göre kötü duruyor benim fikrim.
  • quote:

Ben 2015 modellerin hepsi 110 diye biliyorum. Ayrıca makyajlı kasada arka stopları led yapmak için ekstra paket almak gerekiyor. Araca çok ayrı bir hava katıyor bana göre. Sinyallerinde led yanması falan çok hoş duruyor. Makyajlı kasayı standart paket alırsan makyaj öncesine göre kötü duruyor benim fikrim.

Aynen hocam LED'ler gerçekten ayrı bir hava katıyor makyaj konusunda da katılıyorum zaten çok ciddi fark yok makyajlıyla makyajsız arasında, ikisi de çok hoş görünüyor.

Ayrıca bana bu aracın fiyatı baya uygun geldi dizel otomatik ambiente A3 zor bulunur sanki bu fiyatlara.

• Arac ambiante gozukuyor fakat ic kokpitteki ve kapidaki trimler ambition/attraction trimleri. Ambiantede cama benzer 3 boyutlu trimler olmasi lazim en azindan 2014 modellerde boyleydi.

Ama koltuk, cc, dis krom detaylar ve jantlar ambiante. Ambiante paket araci olan bir arkadas aydinlatsin bir bit yenigi cikabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    6. Ve 7. Resimlerde 3 boyutlu çirkin trimleri görebilirsiniz.Diğer resimlerde çekim açısından gözükmüyor.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    icemy kullanıcısına yanıt
    Hocam o 3d trimler bi paketle geliyordu. Bütün ambientelerde yok yani. Diğer ambiente ilanlarında da var bir sürü 3d trim olmayan.

Edit: 3d trim varmış Parlaklık paketimiydi neydi, kapı çıtalarıyla beraber geliyordu onlarda.

O trimleri canlı gördünüzmü hiç ? Gayet iyi duruyor bence. Bu a3'ün içi fotoğraflarda hiç çekici gelmiyor ama canlı oturunca farklı oluyor. @icemy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 9 Mart 2017; 0:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

6. Ve 7. Resimlerde 3 boyutlu çirkin trimleri görebilirsiniz.Diğer resimlerde çekim açısından gözükmüyor.

Demek istedigim trimler bu aractakiler degil. Ama alttaki arkadas aciklamis zaten.

O sirada 1-2 bilgi paylasayim. Ben 2014 sedan kullaniyorum. 2015 martinda ambition model icin sedan dizel 99 bin, hb dizele 93 bin teklif almistim.

110 hp'lik dizeller sanirim euro 6 motor ve 2014 le birlikte a3'te kullanilmaya baslandi.

Hb a3'un bagaj ici cok kaliteli bitirilmis arkadasiminkini yikrken gormustum muhendislik var, fakat sedanda bagaj ici cok kotu bir durumda ve hatta bagajin derinlestigi yerde ust kisimda kaplama bile bulunmuyor 2-3 kere elimi sacla kesmistim esya sikistirirken.

Sedan ile hb arasi 20cm farkediyor ve hatchback modelin arka kafa mesafesi daha iyi.

Geri kalanlar ayni. Multimedia sistemde usb yok, bluetooth vardir ona dikkat edin pisman olmayin. Ben cakmakliktan hizli sarj ve bluetoothtan muzik/telefon paylasimi yapiyorum. Torpidoda cd takma yeri ve 2 tane sd kart yuvasi var sd kart hic takmadim nasildir bilmem.

Bu araclar daha konforlu oluyor heralde benim aracim ambition ve sert bir arac. Konforlu ariyorsaniz ambiante daha iyi. Spor ariyorsaniz ambition'in s-line benzeri koltuklari efsane kavriyor ve direksiyonu da muhtesem.

Gule gule kullanin.

• 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Atraction olup s-line jantlı cam çıtalı araç görmüştüm avekte

3 boyutlu trimler standart bildiğim kadarıyla ambiente de.Şahsen ambiente almamak için başlı başına bir neden

Ambition içinde neden o Rezil jantları.Bu kadarmı kötü gösterir aracı yandan

• quote:

Hocam o 3d trimler bi paketle geliyordu. Bütün ambientelerde yok yani. Diğer ambiente ilanlarında da var bir sürü 3d trim olmayan.

Edit: 3d trim varmış Parlaklık paketimiydi neydi, kapı çıtalarıyla beraber geliyordu onlarda.

O trimleri canlı gördünüzmü hiç ? Gayet iyi duruyor bence. Bu a3'ün içi fotoğraflarda hiç çekici gelmiyor ama canlı oturunca farklı oluyor. @icemy

Hocam ben ambiantelerin hepsinde o trimler ve distaki krom detaylar var zamnediyordum ama oyle degilmis arkadasin dedigine gore.

O 3d trimler gercekte bana hos gelmiyor showroomda gormustum, boyle cam gibi yapmislar sozde fakat plastikti, bana sorarsaniz metal olanlar daha iyi kaplama gibi degil gercekten malzemeyi hissettiriyor. Zaten sekilleri ayni fakat biri pleksi oburu metal iste

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.