Şimdi Ara

2015 A3 1.6 TDI S-tronic tavsiye eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam şimdi en son neye karar verdiniz sıkıntı yok değil mi dediğiniz trimler var bu araçta anladığım kadarıyla. Kapı içleri de aynı bu şekilde
    2015 A3 1.6 TDI S-tronic tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 9 Mart 2017; 0:46:45 >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi yaklaştırırsanız görürsünüz.Benim daha önce gördüğüm 3 boyutlu trim gibi.Belki farklı 3 boyutlu trimler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Araç orjinal led paket ambiente sıkıntı yok Ben biraz karıştırdım. Bütün ambientelerde kapı çıtaları ve bu fotoğrafta ki 3d trim parlaklık paketiyle beraber geliyor. Tek tip 3d trim var. Bu da o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Araç orjinal led paket ambiente sıkıntı yok Ben biraz karıştırdım. Bütün ambientelerde kapı çıtaları ve bu fotoğrafta ki 3d trim parlaklık paketiyle beraber geliyor. Tek tip 3d trim var. Bu da o.

Tamamdır hocam
    Teşekkür ediyorum yardımlarınız için siz ne dersiniz bu fiyata alınır mı bu araç?
    Benzer özellikte diğer ilanlarla karşılaştırınca fiyat gayet iyi. Araçta da sıkıntı yoksa sizde niyetine girdiyseniz alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Benzer özellikte diğer ilanlarla karşılaştırınca fiyat gayet iyi. Araçta da sıkıntı yoksa sizde niyetine girdiyseniz alınır.

Anladım hocam bu arada unutmadan araçta sol arka kapı ve sağ arka çamurlukta boya var ama hiç hasar kaydı yok. Yine de uygun değil mi fiyat ambientelere göre?
  • Banada biraz fiyat uygun geldi.cc de var bu arada araç kesin ambiente

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trimlerde ambiante trimiymis gece gece gorememisim simdi gordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fotoğraf yokmu ellerinde ? Niye boyanmış acaba. Takıntınız yoksa o konuda temizde işçilik yapılmışsa çok takılmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.