Şimdi Ara

Ford Fiesta Comfort 1.6 Otomatik Tavsiye Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2005 model...
    50 bin km'de...
    17 bin tl civarı fiyatı var.

Bu aracı tavsiye eder misiniz?
    Ya da bu fiyat civarı alternatif ne önerirsiniz?

Aslında aklımda 0 km accent era 1.4 otomatik var. fiyatı bildiğiniz gibi 23 bin tl.
    ancak hiçbir bayide şu an bu istediğim araba yok.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.

• gene 17-18000 arasına 2005-2006 mitsubishi colt 1.3 95 hp 6 ileri tiptronik vites i de değerlendirebilirsiniz.

fiestadan, çok daha geniş iç mekana sahip, daha donanımlı ve çok daha ekonomik olacaktır yakıt tüketimi açısından.

performans olarak ise 1.6 motordan aşağı kalır bir yanı yoktur.

incelemenizi öneririm.

hayırlı günler.
  • o paraya biraz daha geniş araba alabilirsin bence..
  • biraz daha tavsiye alabilir miyim?
  • araba biraz fazla yakıyor o kadar. Fakat yukarıda denildiği gibi 1.3 motor 95 beygir bu arabanın motorunun dengi değildir fazla yakmasıda lpg ile halledilebilir.Bence alınabilir bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 22 Nisan 2009; 19:12:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: laprace

araba biraz fazla yakıyor o kadar. Fakat yukarıda denildiği gibi 1.3 motor 95 beygir bu arabanın motorunun dengi değildir fazla yakmasıda lpg ile halledilebilir.Bence alınabilir bir araç

http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=90

hayır dengidir; rakamlarla konuşalım;

bahsi geçen 1.6 fiesta motoru 100 hp imiş; 0-100 hızlanması 11.9 saniye imiş, son hızıda 174 km imiş.

coltu ele alalım; colt 1.332 cc 95 hp, 0-100 hızlanması 12.0 saniye, son hızı 180 km.

görüldüğü gibi aradaki yüzde 20 lik hacim farkına rağmen sadece 5 hp lik bir fark , hızlanmada neredeyse aynı değer, son hızda ise colt daha öndedir.

her iki araçta otomatik değerlerinde yazılmış ha arabam com yanlış yazmışsa bilemem tabi.

yani uzman olmayan bir kullnıcının fark edemeyeceği kadar birbirine denk motorlar.

buna karşılık coltun 7,5 litre\100 km lik tüketimi fiestadan en az 2 litre daha iyidir.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Nisan 2009; 20:42:49 >

• Fordların tam otomatikleri sağlamdır. Ancak biraz fazla yakar.

Bir de Fiestaların ASM yarı otomatik olanları var. Problemli bir şanzıman olarak bilinir. Bilginiz olsun.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 22 Nisan 2009; 22:49:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence fiyat çok pahalı...4 yaşında eski kasanın makyajsızı , yakıtın dibine vuran (şehir içi tüketimi 9 veya 10 litre yanılmıyorsam) bu para eder mi bilmem..

ben kriz öncesi 2006 makyajlı 1.4 benzinli ABSliyi 17e sattım herkes mükemmel fiyata satmışsın dedi..15-16 anca eder dedi..Otomatiğin 0ının pahalı olması ikinci elde de pahalı olacağı anlamına gelmez..

2005 otomatik 1.6 larda ABS standart mıydı? Bir de nasıl bir üretim mantığı ise, fiesta/fusionda en üst donanım da alsanız arka cam elektrikli değil manüel...Bu ne ya ....
  • 1 ay önce 2006 1.4 TDCI confort ABS 38000 km aracım 17 ye verdim...bence 2005 otomatik pahalı gibi.. çok yakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

araba biraz fazla yakıyor o kadar. Fakat yukarıda denildiği gibi 1.3 motor 95 beygir bu arabanın motorunun dengi değildir fazla yakmasıda lpg ile halledilebilir.Bence alınabilir bir araç

bahsi geçen 1.6 fiesta motoru 100 hp imiş; 0-100 hızlanması 11.9 saniye imiş, son hızıda 174 km imiş.

coltu ele alalım; colt 1.332 cc 95 hp, 0-100 hızlanması 12.0 saniye, son hızı 180 km.

görüldüğü gibi aradaki yüzde 20 lik hacim farkına rağmen sadece 5 hp lik bir fark , hızlanmada neredeyse aynı değer, son hızda ise colt daha öndedir.

her iki araçta otomatik değerlerinde yazılmış ha arabam com yanlış yazmışsa bilemem tabi.

yani uzman olmayan bir kullnıcının fark edemeyeceği kadar birbirine denk motorlar.

buna karşılık coltun 7,5 litre\100 km lik tüketimi fiestadan en az 2 litre daha iyidir.

hayırlı günler.

yakıt konusunda hem fikiriz ama motor olayında ben hala ısrar ediyorum 1.3 le 1.6 bir olamazzzz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

hayırlı günler.

yakıt konusunda hem fikiriz ama motor olayında ben hala ısrar ediyorum 1.3 le 1.6 bir olamazzzz.

siz ısrar edebilirsiniz tabi; ama teknik veriler ortada;

tork hariç iki motor birbirinin hemen hemen aynı sürat ve hızlanmayı sunmakta; yük çekecekseniz belki fiestanın avantajı olabilir ama yolcu taşırken her iki motorda teknik verilere göre birbirinin aynı hemen hemen; hatta son hızda coltun üstünlüğü var.

hayırlı günler.

• Aman uzak dur derim..Otomatiği berbattır surekli sarsılıyor araba...1-2 ay kulllandık sonra sattık..Tavsiye etmem
  • görüşleriniz için teşekkürler, bu aracı almaktan vazgeçtim.

peki sıfırda 19-22 bin arası aklımda olan Pegeot 206 sedan 1.4 - Fiat ALBEA SOLE 1.4 FIRE ACTIVE CD AC 2 AB ABS - Accent Era 1.4 Team ABS 'den siz olsanız hangisini alırdınız ve neden?
  • bu listedeki araçlardan kesinlikle accent era 1.4 team
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.