Şimdi Ara

Hyundai accent blue dizel otomatik tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracın görünümü hoşuma gitmekle beraber dizellerinin az yaktığı söyleniyor. Mutlaka otomatik almak istediğimden dizel-otomatik seçeneği cazip geliyor. Bütçe 45-50 bin arası.

Alırsam modeplus veya prime model düşünüyorum. Özellikle hyundai accent blue prime dizel otomatik kullananlar olmak üzere fikirlerinizi öğrenmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik vites olmasa da Accent Blue çok kullandım. Keyifli bir araç bazı. Performansı da utandırmayacak şekilde. Özellikle uzun yolda yakıt tasarrufu açısından çok rakibi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca konsoldaki orijinal teybin ışığının kapatılabiliyor olması (öz.uzun yolda) göz yorgunluğu açısından çok avantajlıydı benim için.
  • yerine göre çok yaktığını duymustum onun dışında hafif bir araç oldugundan iyi kaçıyor fakat durması sıkıntı dıye bılıyorum
  • Dış tasarim iyi içi geniş başka bir numarası yok.

• Hyundai otomatik ve az yakması ? Biri ateş biri su, o kadar zıt kavramlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

Otomatik vites olmasa da Accent Blue çok kullandım. Keyifli bir araç bazı. Performansı da utandırmayacak şekilde. Özellikle uzun yolda yakıt tasarrufu açısından çok rakibi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca konsoldaki orijinal teybin ışığının kapatılabiliyor olması (öz.uzun yolda) göz yorgunluğu açısından çok avantajlıydı benim için.

Yorumunuz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aracın segmenti ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redracer

Bu aracın segmenti ne ?

B segment. Bu segmentlere oldum olası dikkat etmem :)
  • Merhaba, birde buna bakın, sahibinden.com ilan no:195853219

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel otomatikleri göreceli olarak fazla yakar.

• o fiyatlara c4 derim
  • Hyundai dizel olarak pek az yakmiyor rakiplerinden 1 litre kadar fazla yakar crdi motor. Otomatik sanziman ise yakitini cok arttirir accentlerde sanirim 4 ileri kullaniliyor benim elantramda bu durum yakiti cok arttirmakla beraber performansida cok torpuluyor 4 ileri ise hic tavsiye etmem. Ancak kullandiklari sanzimanin tipi tam otomatik oldugu icin omru cok uzundur sorun cikartmaz 11 yildir hicbir sanziman sikintisi cekmedik cok sukur

• Hyundai Dizel otomatik az yakıyor diyorsanız bunun iki nedeni olabilir ya bir önceki aracınız jaguar bentley gibi bir araçtır yada başka bir markanın dizel otomatiğini hiç kullanmadınız...

• Etmeyiz

• Bunun yerine Fluance bakın dizel-otomatik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.