Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 Trendline araba almayı düşünüyorum,tavsiye eder misiniz?Yakıt olayı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
52.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkswagen Polo 1.4 Trendline araba almayı düşünüyorum,tavsiye eder misiniz?Yakıt olayı nasıl?
    Arabayı satan galeri 17.000 tl istiyor.Bu parayı hak eder mi?Sonra satacağım zaman rahatlıkla satabilir miyim?
    Arabanın özellikleri;

Kilometre : 64000 KM
    Yılı (Model) : 2003
    Silindir Hacmi : 1400 cm³
    Motor Gücü : 75 BG (55 KW)
    Renk : Kırmızı
    Kasa Tipi : Hatchback
    Yakıt Türü : Benzin
    Kapı : 5 Kapı (4/5)
    Vites Tipi : Düz Vites

Donanım
    ESP, Klima, Sis Lambası, Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, Katalysator, Hava Yastiği (Sürücü), Hava Yastiği (Yolcu), Yan Hava Yastığı, Rezistans Yan Aynalar, Opak Boya, Direksiyon Ayarı,

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Polo 1.4 Trendline: Bilgiler ve Yakıt Verimliliği

Volkswagen Polo 1.4 Trendline, kompakt ve ekonomik bir otomobil arayanlar için popüler bir seçenektir. Bu model, çeşitli yıllarda üretilmiştir ve farklı özellik ve donanımlara sahiptir.

2006-2008 Polo 1.4 Trendline Yorumları

2006-2008 yılları arasında üretilen Polo 1.4 Trendline modelleri, 80 beygir güç üreten 1.4 litrelik bir benzinli motora sahiptir. Kullanıcı yorumlarına göre, bu motor şehir içi kullanım için yeterli gücü sağlarken, otoyol sürüşlerinde biraz zorlanabilir.

2006-2008 modelleri, iyi yakıt verimliliği sunar. Resmi verilere göre, şehir içi 7,6 litre/100 km, şehir dışı 5,1 litre/100 km ve ortalama 6,1 litre/100 km yakıt tüketir.

2007 Polo 1.4 Trendline Özellikleri

2007 Polo 1.4 Trendline, ABS frenler, elektrikli aynalar, klima ve yol bilgisayarı gibi birçok standart özellik sunar. Ayrıca, opsiyonel olarak alaşım jantlar, sis farları ve park sensörleri gibi ek özellikler de mevcuttur.

Polo 1.4 Trendline Tavsiyesi

Volkswagen Polo 1.4 Trendline, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve kullanımı kolay bir otomobil arayanlar için iyi bir seçenektir. Ancak, güçlü bir performans veya en son teknolojik özellikleri bekliyorsanız, daha üst düzey bir model düşünmeniz gerekebilir.

Karar vermeden önce farklı yıllarda üretilen Polo 1.4 Trendline modelleri hakkında daha fazla araştırma yapmanız ve kullanıcı yorumlarını okumanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Esp olup da Abs olmaması ilginç.

Fiyat pahalı.Zira yakın arkaşım 3 gün önce 2007 model orijinal beyaz Trend'ini devir masrafıyla beraber 18.500 Tl gibi bir rakama mâl etti.Buradan yola çıkarak aracı karşılaştırın derim.Onda abs de var.

Bence biraz daha araştırın.
  • 17.000 Polo'ya vereceğime daha mantıklı seçenekler var.
  • Civic mesela.
  • Peki bu arabayı 15.000 tl'ye ve 15.500'e düşürebilirsem alayım mı?
    Ayrıca bu arabalar şehiriçi ve şehirdışı ne kadar yakar?
  • 2003 modellerin hiçbirinde esp yok haberin olsun.
  • Yakıt konusunda çok bonkör olduğunu biliyorum. Yanılmıyorsa 30-35 Krş arası yakıyor ama LPG ile üstesinden gelebilirsiniz tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşürebilirsen almaya çalış bi lpg atarsın binersin.

Ancak o fiyatı veririm diyorsan dizelini almaya bak.

Ya da Ünal'ın dediği gibi o paraları yine vermeyi düşünüyorsan başka markalara bak.Dediğim gibi Honda Civic.2002-2003 modelini o paralara bulabilirsin.Polo'dan daha büyük,daha konforlu,daha performanslı ve nerdeyse onunla aynı yakıyor.
    Ya da ne bileyim Astra filan da olabilir.

• Muhtemelen ESP ile EPS'yi karıştırdı.Çok oluyor bu hata,ya da kafasından attı.Trendline donanım seviyesinde ESP olmuyor(Passat'larda standart,Golf ve Jetta'larda DSG alınırsa standart)

sahibinden.com'da birisinin Focus ilanını görmüştüm,aynen şöyle yazıyordu;

"Eğer ESP yol tutuşu arttıran bir şey ise,bu araçta ESP var" diye yazmıştı.Cahillik işte.

Bu araçta ESP yok.
  • 2000 polo trendline kullanıyorum.Fiyat biraz pahalı .Sınıfının en iyi arabalarındandır.Tok,sağlam,konforludur.Sorunu yoksa asla pişman olmazsın.
    Şehir içi 300-350 abartılı olmuş.Ne yaktığı hava sıcaklığına ve kullandığın trafiğe bağlı olarak çok fark eder.İzmirin soğuğunda, sabah ve akşam yoğun trafikte kullanıyorum.Km de 25 kr civarı yakıyor.yılda 20-25 bin kmden az yapıyorsan lpg taktırman pek karlı olmaz.lpg taktırırsan yakıtın kmde 6-7kr düşer.lpgden dolayı sorun yaşama ihtimalinde vardır.az km yapıyorsan kendini amorti etmesi de uzun zaman alır.
  • Ben de 2009 trendline ABS kullanıyorum. andan44' ün dediği gibi 25krş'u geçmiyor. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.