Şimdi Ara

Ankara'da Lastikçi tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018 üretim - Hankook veya Nokian - kışlık 195*65*15

en uygun fiyatlı nerden alınır?

• Ankara’yı bırak bende Ankara’dayım lastikçiler bi alem. Netten araçtır netten al ben piyasada araştırdım Nokian 205 55 16 tanesine 485 den aşşa kapı açan olmadı GittiGidiyor üzerinden tanesini 426 tl ye aldım yarın geliyor 1700 tl ye işimi çözdüm gidip Ankara’dan bayiden alsam 1950 tl yazık günah sende böyle yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 22 Ekim 2018; 15:24:48 >
  • Koçak Lastikte Apo yla bi görüş. Gerekirse benim ismimi ver. Senin istediğin markalar yok ama onda. Michelin ve Petlas bayisi var 2 side onun. Elinden geleni yapar.

He bu demek değil ki piyasanın en ucuzu bu internette daha ucuzu varsa kesinlikle internetten alın elbette.
  • Yazlıkları Hankook bayisi Güler kardeşlerden aldım. (Ventus prime 3)

Podium AVM'nin arkasında güzel temiz bir dükkandı, hizmeti hoşuma gitti.
  • lastik lastikçiden değil internetten alınır 273tl olan lastiğe 350 lira dedi utanmadan ki ben indirimle felan 250ye rahat alırım
  • internetten alınan lastiklerin tarihleri istediğiniz gibi geliyor mu? hangi siteyi öneriyorsunuz?
  • uk.bjk U kullanıcısına yanıt
    Gelir ne tarihli yazdılarsa o tarihle gelir gelmezse geri gönder gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

internetten alınan lastiklerin tarihleri istediğiniz gibi geliyor mu? hangi siteyi öneriyorsunuz?

Hepsiburada’dan aldım geçen sene. Tarih ne belirtildiyse o şekilde geldi. Zaten hatalı lastik gelirse müşteri hizmetlerini arayıp gelen ürünle ilandaki farklı dersiniz, anında iade kodu ile geri gönderirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konnegeer27

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

internetten alınan lastiklerin tarihleri istediğiniz gibi geliyor mu? hangi siteyi öneriyorsunuz?

Hepsiburada’dan aldım geçen sene. Tarih ne belirtildiyse o şekilde geldi. Zaten hatalı lastik gelirse müşteri hizmetlerini arayıp gelen ürünle ilandaki farklı dersiniz, anında iade kodu ile geri gönderirsiniz.

Alıntıları Göster

• Hazır lastik konusu açılmışken bişey sormak istiyorum.
    Halihazırda aracımda kışlık ve yazlık olmak üzere ayrı ayrı lastikler kullanıyorum. YAzlıklarda kışlıklarda ömrünü doldurmak üzere.
    Bu sene 4 mevsim lastikler alıyım , yazlık kışlık diye değiştirmeyim diyorum.
    Ama şöyle bir sorum var , bu kışlık lastik takma zorunluluğundan dolayı herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Yani bir trafik çevirmesinde falan lastikleriniz kışlık değil diye ceza falan yermiyiz ?
  • sıfır yerine 1 yıllık kullanılmıs filo araclarının cikma lastiklerini deneyin. sıfırın 3te biri fiyatına bulabilirsiniz.
  • Fiyatları ne durumda bilemem ama Şaşmaz'da Kapan Kardeşler vardı Hankook bayi. Arayıp fiyat sorabilirsiniz.
  • vallahi yazlık lastikleri iskitlere gidip tüm lastikçilerden tek tek fiyat alarak internetteki fiyatından almıştım dunlop 205 55 r16' ları. Tanesi internette 270 lira civarıydı ben de o fiyata almıştım, kaldı ki bunları bulana kadar diğer lastikçilerden fahiş fiyatlar almıştım tanesine 350-450 arası fiyat teklifleri veriyolardı. Lastikleri aldığım yer de izbe bir yer değildi, baya büyük dunlop yazılı tabeslası olan yetkili bir satıcıydı, uzaktan görseniz burası beni düdükler dersiniz, ama adamlar oldukça uyguna verdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.