Şimdi Ara

lastikçi tavsiyesi istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 hafta nerden ne lastik alayım diye uğraştıktan sonra haznedar bahçelievler ödül sokakta michelin ve goodyear bayii buldum. çok uygun fiyata michelin aldım ve son model michelin. küçük mütevazi bir dükkan ama kesinlikle tavsiye ederim. hem güleryüzlü insanlar hemde uygun fiyat.

Not: kesinlikle firma sahiplerinin/çalışanlarının isimlerini bile bilmiyorum. yanlış anlama olmasın reklam filan gibi. istanbulda en ucuz lastiği bunlardan aldım. benimki tavsiye sadece

siteleri var: lastik365.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan38 -- 22 Mart 2012; 8:15:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan38

1-2 hafta nerden ne lastik alayım diye uğraştıktan sonra haznedar bahçelievler ödül sokakta michelin ve goodyear bayii buldum. çok uygun fiyata michelin aldım ve son model michelin. küçük mütevazi bir dükkan ama kesinlikle tavsiye ederim. hem güleryüzlü insanlar hemde uygun fiyat.

Not: kesinlikle firma sahiplerinin/çalışanlarının isimlerini bile bilmiyorum. yanlış anlama olmasın reklam filan gibi. istanbulda en ucuz lastiği bunlardan aldım. benimki tavsiye sadece

bahçelievlerden petlas aldım fecii memnunum michelin fazla para kaptırma derim petlas almıyorsan bristone al derim
  • bi önceki lastiğim brigidstone er300 idi. araba ford. çok ses yaptı.. petlasada bilmiyorum güvenemedim. 200 civarına zaten hemen hepsi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan38

1-2 hafta nerden ne lastik alayım diye uğraştıktan sonra haznedar bahçelievler ödül sokakta michelin ve goodyear bayii buldum. çok uygun fiyata michelin aldım ve son model michelin. küçük mütevazi bir dükkan ama kesinlikle tavsiye ederim. hem güleryüzlü insanlar hemde uygun fiyat.

Kaça aldınız. Lastik boyutları nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.