Şimdi Ara

İstanbul-Balıkesir yol tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
22.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,26 Haziran Salı günü İstanbul Küçükçekmece'den Balıkesir merkeze araçla gideceğim.En kısa yol hangisidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'dan Balıkesir'e Nasıl Gidilir: Kapsamlı Bir Yol Tavsiyesi

İstanbul'dan Balıkesir'e ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. En uygun seçeneği belirlemek, kişisel tercihlerinize ve zaman kısıtlamalarınıza bağlıdır.

Kara Yoluyla:

• Özel Araç: İstanbul'dan Balıkesir'e özel araçla ulaşmak yaklaşık 3-4 saat sürer. İstanbul-İzmir Otoyolu (O-5) üzerinden ilerlemeniz gerekir.
    • Otobüs: İstanbul'un çeşitli otobüs terminallerinden Balıkesir'e düzenli otobüs seferleri düzenlenmektedir. Yolculuk süresi yaklaşık 4-6 saattir.

Deniz Yoluyla (Sadece Yaz Aylarında):

• Feribot: Yaz aylarında, İstanbul'un Yenikapı İskelesi'nden Balıkesir'in Bandırma ilçesine feribot seferleri düzenlenmektedir. Yolculuk süresi yaklaşık 2,5 saattir.

Hava Yoluyla:

• Uçak: İstanbul Havalimanı'ndan (IST) Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na (BZI) direkt uçuşlar mevcuttur. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saattir.

Önemli Hususlar:

• Seyahat süresi, trafik koşullarına ve seçilen ulaşım yöntemine göre değişebilir.
    • Yaz aylarında, özellikle hafta sonları, trafik yoğunluğu artabilir.
    • Feribot seferleri hava durumuna bağlı olarak iptal edilebilir.
    • Hava yoluyla seyahat, diğer seçeneklere göre daha maliyetli olabilir.

Tavsiyeler:

• Zaman kısıtlamanız varsa, uçakla veya feribotla seyahat etmeyi düşünün.
    • Bütçeniz kısıtlıysa, otobüs veya özel araçla seyahat etmeyi tercih edin.
    • Trafik yoğunluğunu önlemek için sabah veya akşam saatlerinde seyahat etmeyi deneyin.
    • Seyahatiniz öncesinde, seçtiğiniz ulaşım yöntemiyle ilgili güncel bilgilere ulaşın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E-5 den canakkale -feribot , feribottan inis balikesire devam .

Bursa uzerinden tavsiye etmem , kopru trafigi , ucreti , osmangazi koprusu icin ucret otoban parasi vs vs cok pahali ve daha uzun .

Canakkale uzerinden yollarda cok guzeldir manzaralar , yemyesil doga vs

Aracla tek basinami yolculu yapacaksin hocam ?

• HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Ben eşim ve iki çocuk var hocam.Adana da yaşıyorum,oraları hiç bilmiyorum.Kardeşim var Küçükçekmece de.Onun yanına gelip pazar akşamı,salı sabahı yola çıkacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Ben eşim ve iki çocuk var hocam.Adana da yaşıyorum,oraları hiç bilmiyorum.Kardeşim var Küçükçekmece de.Onun yanına gelip pazar akşamı,salı sabahı yola çıkacağım.
    Anladim hocam simdiden iyi yolculuklar

İstanbul-Balıkesir yol tavsiyesi.

• Çocuk var diye rahat, konforlu olsun diyorsan yenikapı'dan kalkan ido'yu da düşünebilirsin. Yenikapı'dan aracın ile biniyorsun. 2.5 saatte bandırma'ya varıyorsun. Vapurdan sonra da Balıkesir 120-130 km. Arabalı vapur 160-170 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 21 Haziran 2018; 15:11:52 >
  • İstanbul-Avrupa Yakası'nda oturuyorum. Yazlığım Balıkesir'e bağlı olan Altınolukta. Yıllardır evim Avrupa Yakası'nda olmasına rağmen Bursa üzerinden gidiyorum. Ekonomik anlamda Çanakkale yolundan daha pahalıya geliyor evet ama Bursa üzerinden gittiğim yol daha rahat geliyor bana.
  • evet aranan kan geldi. mersinde oturan balıkesirliyim.

çanakkaleden yol çok terse düşer.nasıl bir mantıkla tavsiye edildi anlamadım.zaten yol çok yokuşlu,çok radar var.

1-bursa üzerinden geçeceksin.haremden arabalıyla karşıya geçersin. 2 yıl önce öyle geçiyorduk.şimdi mersin balıkesir gidiyorum
    2- yenikapı bandırma feribot 2 saat bandırmadan da balıkesir.

amme hizmeti adanadan en radarsız en hızlı balıkesir ;

konya,afyon,kütahya hem trafiği az hem hiç radar görmedim.gazlaya gazlaya git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi osmangaziden geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Ben de 4 yıl Balıkesir de yaşadım.NEF mezunuyum.Adana dan direk Balıkesire gitsem dediğiniz TL en iyisi.Zaten çok kullandığım bir yoldu.Ama İstanbul'a mutlaka gitmek zorundayım.Sıkıntı İstanbul-Balıkesir yolunu hiç bilmemem.

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Bende Küçükçekmece den geçeceğim.İstanbul'u pek bilmiyorum.Adana da yaşıyorum,kardeşimin yanına uğramam lazım.Ben de altınoluka geçeceğim.Çocuklarım kaz dağlarının güzelliğini görsün,ben de üniversite okuduğum şehri.Size şunu soruyum o zaman kalacak sadece yatacağımız iyi bir yer tavsiye edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda2007 -- 22 Haziran 2018; 0:34:53 >
  • arda2007 A kullanıcısına yanıt
    En guzeli Yenikapi'dan ido ile Bursa(115TL)veya Bandirma'ya(171TL) gecin. Kucukcekmece Yenikapi oldukca yakin. Feribottan indikten sonra yollar gayet rahat.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Benim de aklımda bandırmaya gitmek vardı.310 deyince

Ido vazgeçtim.171 TL bilet bulursam en yakını o.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Benim de aklımda bandırmaya gitmek vardı.310 deyince

Ido vazgeçtim.171 TL bilet bulursam en yakını o.
    Haklisiniz. Arabadaki yolcu sayisiyla fiyat 300 tl'ye yaklasiyor. O kadar para verilmez bence. Bursa rotasi 150TL'ye yakin(3 yolcuya gore baktim) Cok daha uygun. Tek handikapi aksam 18 seferinde yer var. 1930 da inseniz biraz aksama kalirsiniz. Yollar bolunmus ve iyi kalitede ama yine de aksam yolculugu iste. Ben yazlari hemen her haftasonu Kartal Ayvalik yaptigimdan yoldaki cukurlari bile ezberledim rahat gidiyorum. Ama siz ilk gideceginizden biraz daha dikkatli olmalisiniz.

• Yazları Balıkesir Altınoluk'ta oturuyorum. Aslen İst. Anadolu yakasında ikamet etmekteyim. Anadolu yakasından gelecekler için yardımcı olayım. Yalova Topçular Feribottan ücretli köprü bağlantı yolundan giderseniz Osmangazi'nin fahiş ücretinden kurtulursunuz. En hızlısı ve cep yakanı tabi Osmangazi'den gitmek sizin tercihinize kalmış.

Bu arada ev tutmak isteyenlere piyasa bilgisi vereyim seçimlerden sonra orta halli bir ev günlük 170-200 TL den başlıyor bilginiz olsun. Ev sahipleri en az 1 haftalık vermeye çabalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 22 Haziran 2018; 0:32:39 >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yolu kullanacam.Herkes orayı tavsiye ediyor.Ev fiyatları normal ama ben 3 gün kalıp Çanakkale yapacağım.Evden ziyade otel ya da pansiyon düşünüyorum.Zaten benim de Mersin de yazlık var.Yazlık tatili çok güzel olmuyor.Temizlik ve yemek diye tatil ölmesin.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Ben sabah 5 gibi yola çıkacağım.Istanbul trafiğine takılmak istemiyorum.Dikkatli giderim zaten.110-120 gibi.

• hocam aç yandexi o göstercek zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam en ekonomik güzergah şu şekilde.

Avrupa Yakasindan Pendik İskelesi

Pendik Yalova Arabalı Vapuru - arac+ 1 yolcu =56₺

Yalova-Bursa-Balıesir ~ 220 km

Körfezide dolaşsan Eskihisar Topçular geçişinde kullansan. Pendik-Yalova kadar ucuz olmuyor

Yada Avrupa yakasindaysan Yenikapı-Yalova da kullanabilirsin oda takribi 15₺ fark eder

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    O saatte en guzeli Osmangazi koprusunden gitmek. Kopruden sonra Bursa'ya kadar otoyol var. Ondan sonrada Bursa cikisina kadar cevreyolu ve akabinde bolunmus yol. Simdiden iyi yolculuklar.

• Yenikapıdan idoya bin Bandırmada in 2 saat sürüyor.Sonra balıkesir 1 saat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.