Şimdi Ara

Geri vites ampülünden biri yanmıyor. Muayeneden geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Renault trafic aracımın sol geri vites ampülü yanmıyor. Muayeneden geçer mi?

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    DoğanGörünümlüToros demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Fabrikasyon olarak tek tarafli geri lambasi olan araclar var. Onlar ne yapiyor gecmiyorsa. Bence geciyordur. Hatta ortadaki fren lambasi yanmasa da geciyor.
    Ortadaki fren lambası yanmayınca geçmiyor.Muayenede sıra beklerken gördüm,adam yansın diye vurdu bikac kere ama nafile
    Yapay Zekanın Yanıtı

Geri Vites Lambası Arızalıyken Muayeneden Geçme Koşulları

Geri Vites Lambası Ağır Kusur mu?

Hayır, geri vites lambası arızası ağır kusur olarak değerlendirilmez. Ancak, muayeneden geçebilmen için aşağıdaki koşulları karşılaman gerekir:

• Tek Geri Vites Lambası Yeterli mi?

Evet, tek bir geri vites lambasının düzgün çalışması muayeneden geçmen için yeterlidir.

• Geri Vites Lambası Yanmazsa Muayeneden Geçilir mi?

Hayır, her iki geri vites lambasının da çalışır durumda olması zorunludur. Bir geri vites lambasının yanmaması durumunda, "geri vites lambası arızalı" kusuru ile muayeneden geçemezsin.

• Geri Vites Lambası Biri Yanmıyor Muayeneden Geçer mi?

Hayır, bir geri vites lambasının arızalı olması muayeneden geçemeyeceğin anlamına gelir. Her iki geri vites lambasının da düzgün çalışması gerekmektedir.

Bu nedenle, geri vites lambalarından birinin arızalı olması durumunda, muayeneden geçmeden önce lambayı tamir ettirmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ampul 2 lira al değiştir. Çok zor olmasa gerek.

Geçmez muayeneden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sıfır aldığım aracın da sadece sağ geri vites ampulü yanıyordu. Servise gidip gösterdim, bu markadaki araçların tamamının tek geri vites ampulü olduğu söylendi. Hatta ikna olmam için showroom'daki diğer araçların da aynı olduğunu gösterdiler. Şimdi bu marka araçların hiçbiri muayeneden geçmeyecek mi?

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Geçiyor bizim araçta tek geri vites ampülüne sahip kusur vs yazılmıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta içerisinde muayeneye gittim, araç hatchback olduğu için bagajın üzerinde fren lambası var.

diğer bütün lambalardaki arızalarda içeride uyarı verirken onda uyarı vermiyormuş.

tabiki çalışmıyormuş kaldık muayeneden

arkadaşların dediği gibi 5 lira bile değil ampül,sorunu biliyorsanız değiştirin.o kadar zaman kaybına yazık olur.

geçer geçmez onu bilemem tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 18 Ekim 2018; 14:29:27 >

• Buraya konu açıp, ortak bir fikir peşinde koştuğun sürede, aracın tüm elektrik tesisatını yenilersin.

• Fabrikasyon olarak tek tarafli geri lambasi olan araclar var. Onlar ne yapiyor gecmiyorsa. Bence geciyordur. Hatta ortadaki fren lambasi yanmasa da geciyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Fabrikasyon olarak tek tarafli geri lambasi olan araclar var. Onlar ne yapiyor gecmiyorsa. Bence geciyordur. Hatta ortadaki fren lambasi yanmasa da geciyor.
    Ortadaki fren lambası yanmayınca geçmiyor.Muayenede sıra beklerken gördüm,adam yansın diye vurdu bikac kere ama nafile

• Fabrikasyon tek geri vites lambası olanlar için sorun yok.

Ama sağlı sollu iki ayrı geri vites lambasından biri yanmıyor ise geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Alıntıları Göster
    Hafif kusurlu olarak gecmistik ama degismis olabilir yonetmelik. Gitmeden once suphe varsa araba ile ilgili okumak lazim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.