Şimdi Ara

Gece Radar Olur Mu ? evet olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
62.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar 2 saat önce antepten adanaya geliyordum gece saat 21 30 sularında adana otoban istikametine 2 km kala 112 km hızla radar a girdim hayatımda ilk kez gece radara girdim ben gece radar olmaz sanırdım ama varmış maalesef 115 lira indirimli 98 lira ödeyecekmişim işin garibi radar aracı sivil değil trafik polisi aracı idi ve yola paralel durmuştu tabi bende hiç tahmin etmedim radar falan olduğunu çünkü ters yönde durması lazım ve sivil olması lazım polis aracının neyse burdan bir sonuç çıkardımki artık geceleri hızımı kontrol edeceğim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Radar Olur mu?

Evet, gece radarlar çalışır ve ceza yazar. Radarlar, hız sınırını aşan araçları gece ve gündüz tespit etmek için 7/24 çalışır.

Akşam Radar Olur mu?

Evet, akşamları da radarlar çalışır. Akşam trafiği yoğun olduğu saatlerde radarlar, aşırı hız yapan araçları tespit etmek için sıklıkla kullanılır.

Radar Gece Çalışır mı?

Evet, radarlar gece boyunca çalışır. Gece sürüşleri, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle daha risklidir ve radarlar bu riskleri azaltmak için kullanılır.

Geceleri Radar Olur mu?

Evet, geceleri de radarlar olur. Geceleri, trafik daha seyrek olsa da radarlar hız sınırını aşan araçları tespit etmeye devam eder.

Gece Radar Ceza yazar mı?

Evet, gece radarlar da ceza yazar. Hız sınırını gece aşan araçlar, gündüz aşan araçlar gibi ceza alır.

Akşamları Radar Olur mu?

Evet, akşamları da radarlar çalışır. Akşam saatlerinde trafik yoğunluğu arttığından radarlar, hız sınırını aşan araçları tespit etmek için daha sık kullanılır.

Radar Saat Kaça Kadar?

Radarlar genellikle 7/24 çalışır. Ancak bazı durumlarda, belirli saatlerde radar kontrolleri daha yoğun olabilir.

Genel olarak, hız sınırına uymak ve dikkatli araç kullanmak, hem gündüz hem de gece radar cezalarından kaçınmanın en iyi yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun.Bu arada gece radara ben hiç rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Geçmiş olsun.Bu arada gece radara ben hiç rastlamadım.

saolasın bende 5 yılllık ehliyetimle ilk defa gece radardan ceza yedim adeta başımdan kaynar su döküldür çünkü ben yok biliyordum hemde 1.5 kmden alıyormuş
  • geçmiş olsun, bu dedektörler farz oldu artık
  • Polatlı civarında gecenin 3 ünde yemiş birisi ...
  • Geçmiş olsun.Gece radarı bir başka olur
    İzmirde şehir içinde kemerden ceza yazıyorlar.Varın gersini siz hesap edin
  • 2007de gece 2de ankara batıkent girişte köprüden hemen çıkışta radar
    kuruluyordu yanlarından 180 ile geçtim selamlaştık (polisi görünce hızı düşürdüm)
    (ama ceza gelmedi yeni kuruluyordu)

2008de gece 4te hızım 170di Ankara siteler köprüsü orda gene radar gördüm
    ama adamlar sistemi daha kurmamışlardı :D şansıma gene selamladım geçtim

bizim ankarada hep radarlar polis arabası ve bazısı yola paralel bazısı ise yola ters yönlü

birde radara girdiğinizde fotoğrafınızı görün üşenmeyin

Ankarada 12-5 arası kazan yolunda göle yakın yerde hep radar vardır gezici radar

yenile sabit radarlarımız oldu hacettepe kavşağa glmeden bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 10 Eylül 2009; 2:28:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende de ne bal varmış arkadaş ...
  • Akşehir - Konya arası 130 km. Tam 3 radar var şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Sende de ne bal varmış arkadaş ...

yerine göre basınca radara girmezsin (: biraz şanslıyız o konuda aman nazar değmesin hiç radara girip pra ödüyesim yok
  • Geçmiş olsun. Otobanda radara rastlayan oldu mu hiç?
  • bende geceleri radar olmuyo diye basıyodum ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Geçmiş olsun. Otobanda radara rastlayan oldu mu hiç?

hangi otoban için soruyorsun

istanbul -ankara arası otobanda

gündüz sakarya girişte
    boluda birde izmitte bazen belli noktalarda radar durabiliyor

ben bir kere boluda rast geldim tünel çıkışında 75le geçtim yanlarından

tünel içinde sabit radar sistemleri mevcut plakaya yazılıp yollanıyor alamancı bir arkadaşa gelmişti
  • Afyonda, Kütahya kavşağının orda (kolaylı dinlenme tesislerinin önü) İzmir tarafından gelen araçları hep çeviriyorlar. O yolu bilenler vardır baya güzel bir yol, hız yapanda çok oluyor. araya biryere radar arabası gizlemişler herhalde tam kavşakta durdurup cezayı kesiyorlar. ben ne zaman gece geçsem ordan hep rastlıyorum. akıllandım artık belli bi yere gelince 90a iniyorum.şimdiye kadar durdurmadılar şükür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

Ne demek istediğinizi anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

geçmiş olsun, bu dedektörler farz oldu artık

Yeni radar cihazları dedektörleri de tespit ediyor artık. Hem araçta bulundurmanın cezası büyük, bilginize .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Geçmiş olsun. Otobanda radara rastlayan oldu mu hiç?

istanbuldan ankaraya gelirken ankara gişelere gelmeden var.
    orada uzun bir düzlük var millet gaza abanır ama sakın yapma
  • geçmiş olsun şansın böylesi
  • geceleri oluyor artık radar

kız arkadaşım 2 gece önce girmiş 265 ytl
  • İzmir'de şehir merkezinde emniyet kemerine çok hasaslar trafik polisleri onu söylemiş arkadaş..
    Gelir gelmez cumhuriyet meydanında öpeceklerdi beni de ama 06 plakamın hatırına uyarıp gönderdi sağolsun memur arkadaş..

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

Ne demek istediğinizi anlayamadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.