Şimdi Ara

Gece Radar Olur Mu ? evet olur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
62.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: kralmatematikci01

konuyu belkı hortlatıyorum ama bıraz once adana kopru altına yakın bıyerde 170 km ıle (aracım sahın) galıba radara dustum..Ters duran aracı goremedık nasıl ogrenebılırız hemen netten falan ogrenemezmıyız...Cezası nedır?
    allahım berbat oldu bu ya

ilerde çevirme yokmuy du ? çevirme yoksa radar değildir.

Alıntıları Göster
    Gece radarı kurmak ve hızı tespit etmek mesele değil de aracın farı kameraya vururken kamera nasıl plaka bilgisini kaydediyor onu anlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Gece radar olur mu?

Neden olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Gece radar olur mu?

Neden olmasın?

Alıntıları Göster
    Aracım ne olursa olsun.
    Sürekli hızım 80-90 arasıdır.
    Cevremde trafik kazasından o kadar cok hadise meydana geldi ki.
    Artık kendim ve sevdiklerim icin bunu yapıyorum.
    5.2 olan fabrika degerini 4.7 ye indirebildim bu böylece :)
    Motoru tembellige alıştırmamak icin ara ara sıkıştırıyorum tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Gece radarı kurmak ve hızı tespit etmek mesele değil de aracın farı kameraya vururken kamera nasıl plaka bilgisini kaydediyor onu anlamıyorum...

+1...
  • quote:

radar fotoğraf çektği anda, radar aracının farları sellektör yaparak flash etkisi oluşturuyor. böylece arabanın rengini, kokusunu ve cinsini polis amca görüyor telsizden anons çekiyor şöyle şöyle bir araba avladık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

radar fotoğraf çektği anda, radar aracının farları sellektör yaparak flash etkisi oluşturuyor. böylece arabanın rengini, kokusunu ve cinsini polis amca görüyor telsizden anons çekiyor şöyle şöyle bir araba avladık diye

Alıntıları Göster
    radar gezici radar gibi sizinle aynı yönde durursa arkadan kaydeder ve okur...
    aletler kameralar baya gelişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

radar gezici radar gibi sizinle aynı yönde durursa arkadan kaydeder ve okur...
    aletler kameralar baya gelişti..

Alıntıları Göster
    Şu Bolu tünelinde radar var mı yok mu? Ben 70 le geçiyorum, yanımdan sürekli o hatta gidip gelen otobüsler 100 le geçiyor nerdeyse. Yine de cesaret edip basamıyorum. ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Şu Bolu tünelinde radar var mı yok mu? Ben 70 le geçiyorum, yanımdan sürekli o hatta gidip gelen otobüsler 100 le geçiyor nerdeyse. Yine de cesaret edip basamıyorum. ????

Alıntıları Göster
    cok kamera var ıcerıde kaydedıyodur adrese yolluyodur tahmınen eds misali
    haftada 2 kez gecıyoruz heo 70 le
    1- yada 2 kısı hızla gecıyo kalanı yavas ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

cok kamera var ıcerıde kaydedıyodur adrese yolluyodur tahmınen eds misali
    haftada 2 kez gecıyoruz heo 70 le
    1- yada 2 kısı hızla gecıyo kalanı yavas ama

Alıntıları Göster
    dün adana-mersin karayolunda ters durmuş bir corolla vardı ben oralarda radar olduğunu biliyordum tabi 80le giderim her zaman radara gıcıklına 2 defa selektör yaktım oda bana yaktı sonra elimle selam verdim geçtim herhalde baya bi gıcık olmuşlardır

• quote:

dün adana-mersin karayolunda ters durmuş bir corolla vardı ben oralarda radar olduğunu biliyordum tabi 80le giderim her zaman radara gıcıklına 2 defa selektör yaktım oda bana yaktı sonra elimle selam verdim geçtim herhalde baya bi gıcık olmuşlardır

Alıntıları Göster
    heheh aynen
    bizde persembe gunu samsunda girdik 270 tl !!
    sehir içiymiş 4 er serıtlı yol nerdeyse
    hız sınırıda bırı 50 dedı bırı 70 dedı.ama 70 olması lazım
    bizde 102 yle girmişiz
    nasıl oturdu varya anlatamam ya
    bu arada samsun ordu yolu uzerınde radarlar cirit atıyo :d

• quote:

heheh aynen
    bizde 102 yle girmişiz

Alıntıları Göster
    bilmediğin şehirde genelde hep giriyorsun ya bende geçen sene eylülde antepte girmiştim ş.dışı diye hatta konuyu o yüzden açmıştım

• quote:

bilmediğin şehirde genelde hep giriyorsun ya bende geçen sene eylülde antepte girmiştim ş.dışı diye hatta konuyu o yüzden açmıştım

Alıntıları Göster
    sorma ya verdikleri maas radar a gidiyo valla
    radar tespt cıhazı mı baksam ne

• quote:

sorma ya verdikleri maas radar a gidiyo valla
    radar tespt cıhazı mı baksam ne

Alıntıları Göster
    sanırım yavaş gitmek ve sürekli yolun sağına bakar olmak lazım ben sürekli sağa bakarak gidiyorum
  • quote:

heheh aynen
    bizde 102 yle girmişiz

Sende 2 ışık arasında mı yedin yoksa cezayı, bir arkadaşımın akrabası akşamın bir saatinde ışıklarda düşmüş radara
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

quote:

heheh aynen
    bizde 102 yle girmişiz

Sende 2 ışık arasında mı yedin yoksa cezayı, bir arkadaşımın akrabası akşamın bir saatinde ışıklarda düşmüş radara

Alıntıları Göster
    radarın oldugu yerde ısık yok pek sehır ıcı gıbıde durmuyodu ama ılerleyınce ısıklar geldı polıslerde oraya kurmuslar barıkatları zaten
    dönerken iyice paranoyak olduk zaten bi yolun sagına bi ıbreye baktık

• quote:

quote:

konuyu belkı hortlatıyorum ama bıraz once adana kopru altına yakın bıyerde 170 km ıle (aracım sahın) galıba radara dustum..Ters duran aracı goremedık nasıl ogrenebılırız hemen netten falan ogrenemezmıyız...Cezası nedır?

Alıntıları Göster
    Kurban bayramına giderken Samsundan sonra Çorum İli Osmancık İlçesinde gece geç saatte 112 ile radara girdim. Üstelik duble yol. İlk gaz 5.vitesle gidiyorum. Hafif bayır aşağı. 90 küsür ödedim. Bunu bir trafikçi arkadaşa daha sonra sorduğumda gece heryerde olmadığını, ayrıca gecede uyarı levhası olduğunu (nasıl göreceksek) söyledi. Ben gece zifiri karanlıkta gidiyordum. Birden önümde bana dönük polis aracını gördüm. Tamam son sürat uçalım demiyorum, ama yeni arabaları düşünerek duble yollarda 110 km uygulamasının başlamasını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Kurban bayramına giderken Samsundan sonra Çorum İli Osmancık İlçesinde gece geç saatte 112 ile radara girdim. Üstelik duble yol. İlk gaz 5.vitesle gidiyorum. Hafif bayır aşağı. 90 küsür ödedim. Bunu bir trafikçi arkadaşa daha sonra sorduğumda gece heryerde olmadığını, ayrıca gecede uyarı levhası olduğunu (nasıl göreceksek) söyledi. Ben gece zifiri karanlıkta gidiyordum. Birden önümde bana dönük polis aracını gördüm. Tamam son sürat uçalım demiyorum, ama yeni arabaları düşünerek duble yollarda 110 km uygulamasının başlamasını istiyorum.

Alıntıları Göster
    uşak izmir arsı bir yerde sabah 8:30 da 149 km ile farkedip frenlediğim için ceza yemiştim ne koymuştu yaw. 200 lira ödemiştim. bütün gece 120-160 arası yol geldim sabah oldu şu rampayı aşalım normale dönelim dedik, rampanın tepesinde yakalandık:((

• Yolun sağı yetmiyor , ben İzmir yolunda orta refüjde radar gördüm, siz sadece sağa bakmayın arada sola da bakın
    (tabii refüj derken adam geçiş noktasının genişliğinden faydalanarak aracı cep içine ters yerleştirmiş kabak gibi ortada ama sola bakmayan görmüyor tabii)

quote:

sanırım yavaş gitmek ve sürekli yolun sağına bakar olmak lazım ben sürekli sağa bakarak gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Yolun sağı yetmiyor , ben İzmir yolunda orta refüjde radar gördüm, siz sadece sağa bakmayın arada sola da bakın
    (tabii refüj derken adam geçiş noktasının genişliğinden faydalanarak aracı cep içine ters yerleştirmiş kabak gibi ortada ama sola bakmayan görmüyor tabii)

quote:

Alıntıları Göster
    bayramda samsuna giderken yedik bizde 270 tl.cik

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.medyatext.com/V1/Pg/NewsTownDetail/NewID/54332/CatID/21/TownName//TownID/690/CityCode/58/CityName/Sivas/CountryID//gece_radar_araci,_goreve_basladi.html

http://ahakimiyet.com/haber_detay.asp?haberID=85

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.