Şimdi Ara

Gece Radar Olur Mu ? evet olur (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
62.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

bayramda samsuna giderken yedik bizde 270 tl.cik
  • bu konuyu okuyunca Geceleri Radar cekme yasagimi var diye düsündüm,

Almanya´da sabit Radarlar 24 Saat cekim yapiyor, Gece bir arac hizli gittimi Radar´da Turuncu Flasör patlar böylelikle Sürücü Fotograf cekildigini anlar ve Fotografda kisinin yüzü ve aracin Plakasi vs. okunur . Ayrica 2008´de Türkiye dönüsünde Avusturya A1 LINZ Otobaninda 130 yerine 160km/h ile Radar´a girmistim Saat Gece 3´te. TÜrkiye´de niye olmasin, bence Türkiye´de Gece Radar Kontrol´leride daha fazla artmasi lazim daha.

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Hepsi can guvenligi icin arkadaslar, neden sasiriyorsunuz? Kemer takmayan adamin kendi canina saygisi yok ki, trafikte baskalarinin canini gozetsin...

Ben kemeri anlamış değilim kemer takmayınca can güvenliği olmuyor tamam o zaman neden motorsiklet diye bir ulaşım aracı var o neden serbest, bence tamamen göstermelik kanunlar. Canımızı çok düşünen şu yolları bir yaptırır güvenl hale getirir. izmirdeki en çok kullanılan çevre yollarında rögar kapakları ya en soldaki şeritte yada gelişi güzel dağınık bir halde ve ya alçak yada yüksek, kapaklara bakmaktan önünüze bakamıyorsunuz
  • Sarıyer tarafında olanlar aklnzda olsun Sarıyer Hacıosman bayırı inişinde de bi aydır faln radr var öğlen okuldan gelirken görüyorum maksimum hız 50imiş benm arkdaşn babası 90la girmiş kitlemşler hemn cezayı
    1. virajı geçtükten sonra 2. viraja gelrken duruyo genlde füme bi ford connect bende okuldan gelrken görüyrm 1.30 2 arası ama kaçtan kaça kadar duruo bi fikrm yok
  • merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum birsıkıntım var gecenelrde bır araba baan siddetli carpıp kactı ve bende takla atım ancak olay yerındekı kamerlarda haklı olduğum belli oluyor tutnaklarda ise suclu göstermısler polısler ve ben hastanede ıken tutanak tutulmus olay yerındekılerın ıfadesıne göre ben sımdı bu kacan arabanın kameradakı göruntu yardımıyla bula bılırmıyım yanlız gece oldugu ıcın arabanın plakası bellı değil kliminier laboratuardna göruntu bulanık oldugundan dolayı buluna bilinirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sryrcngz

Sarıyer tarafında olanlar aklnzda olsun Sarıyer Hacıosman bayırı inişinde de bi aydır faln radr var öğlen okuldan gelirken görüyorum maksimum hız 50imiş benm arkdaşn babası 90la girmiş kitlemşler hemn cezayı
    1. virajı geçtükten sonra 2. viraja gelrken duruyo genlde füme bi ford connect bende okuldan gelrken görüyrm 1.30 2 arası ama kaçtan kaça kadar duruo bi fikrm yok

Bayadır var orada ya. Son anda yırttım desem yeridir. İstanbulda da yaşamıyorum ama oraya gitmiştim yazın bir gün, aşağıya doğru salına salına inerken karşıdan gelen araç selektörleri çaktı ardarda bana. Eyvah dedim frene bastım, yavaşlar yavaşlamaz hafif virajı döndüm ve radar beni bekliyordu :) Ama girmemişim işte karşıdan gelen araç sağolsun.
  • Böyle ''İNSAN'' lar nadiren de olsa çıkıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedihcantürk

merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum birsıkıntım var gecenelrde bır araba baan siddetli carpıp kactı ve bende takla atım ancak olay yerındekı kamerlarda haklı olduğum belli oluyor tutnaklarda ise suclu göstermısler polısler ve ben hastanede ıken tutanak tutulmus olay yerındekılerın ıfadesıne göre ben sımdı bu kacan arabanın kameradakı göruntu yardımıyla bula bılırmıyım yanlız gece oldugu ıcın arabanın plakası bellı değil kliminier laboratuardna göruntu bulanık oldugundan dolayı buluna bilinirmi

bulunsa nolucak:D gibi saçma bi soru geldi aklıma bende trafikciyim sizin yapmanız gerekn trafik mahkemesine gitmeniz eğer bulundugunuz şehirde bu mahkeme yoksa sulh ceza ya başvurun emin olun sordugun tüm sorulara cvp verirler..

buarada bazen bize şöle şikayetler gelio adam bana vurdu kaçtı tamponumu indirdi gitti vs.
    biri eğer size vurup kaçtıysa size bir öneri tampon elinizde boşuna polise gitmeyin bi faydası olmaz trafik mahkemesine gidin şahidinizle tamponunuzla aracınızla plakayı biliyorsanız yakalama emri çıkartın benden tavsiye:D

• valla ben gece saat 24.00'de eskişehir osb girişinde radara girmiştim...hem de ertesi sabah 2007 genel seçimleri vardı...o saatte o gece ne işi varsa...
  • Öncelikle geçmiş olsun.Ha cebimden para çıkarmış sokağa atmışım ha radara girip ceza ödemişim ben her ikisine aynı mantıkla yaklaşıyorum.
    Aslında bir ara forumda türkiyenin radar haritası tarzında bir başlık vardı.sanırım silinmiş,el birliğiyle tekrardan bir silkinme yapabiliriz
  • http://cgi.ebay.com/Cobra-Radar-Laser-Detector-XRS9830-XRS-9830-/190425026235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c56374ebb

50 dolara radar tespit edicisi satılıyo

Gayet işe yarıyo! Ve yasakda değil. 3km önceden ikaz ediyo

otobanda 160-170 in altında düşmedim bugune kadar hiç cezam yok otobanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 3 Ekim 2010; 15:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

http://cgi.ebay.com/Cobra-Radar-Laser-Detector-XRS9830-XRS-9830-/190425026235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c56374ebb

radar tespıt cıhazları radyo frekansyla calısıyomus
    suandada onların kullandıgı radar cıhazlarıda bizim frekanslardan fazlaymıs ve onlarkı kadar frekanslı bı radyo yok dedı bana o yuzden o cıhazla boşa dedı bana radardaki memurlar

• quote:

http://cgi.ebay.com/Cobra-Radar-Laser-Detector-XRS9830-XRS-9830-/190425026235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c56374ebb

Yasak değilmi ? Sanırım haberin yoktu,iyi yakalanmamışsın bu zamana kadar..

http://www.polis-haber.com/7221-Radar-Tespit-Cihazi-Yakalandi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

quote:

Yasalara göre değil Radar sinyal bozucular yasak, erken uyarı yasak değil.

• bizim arkadaş 2 kere aynı yerde aynı arabayla radara girdi araba 93 vectra 2.5 gti hız=213 km

ceza puanını 100 e tamamladı arkadaş ehliyetine el koydular arabayıda bağladılar 6 ay dolmuşla gezdi cezayı yedikten 1 ay sonra arabayı getirdi evin önüne çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 3 Ekim 2010; 21:12:28 >
  • ARKADAŞLAR ANKARA İSTANBUL OTOBANINDA RADAR KURULUYOR ÇOK DENK GELDİ ÇAYDURT VE HENDEK CİVARINDA OLUYOR GENELDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Merhabalar. Ben de akşam saat 22.00 gibi Anamur girişinde radara rastladım. Hızım 90 olunca sorun olmadı. Ancak, hemen önce BMW'nin biri beni hızlıca sollamıştı. Tabii ki durdurdular zavallıyı.....

Ordaki radara bizde girmiştik malesef

Ayrıca hız sınırı 110 olmadı mı arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

quote:

Yasalara göre değil Radar sinyal bozucular yasak, erken uyarı yasak değil.

Peki navigasyon cihazlarının içinde bulunan sistemler yasak mı?

• Navigasyonlarda önceden belirlenen noktada bir radar işaretleniyor ya da cihazın kendi hafızasında kayıtlı olan hız kontrol noktalarına yaklaşınca uyarı veriyor hepsi bu yoksa sinyal alarak haber verdem gibi bir durum yok ...
  • Arkadaslar gece radar bi ise yaramıyo ankarada yasıyorum arabamla gece radardan 267 km hızla gectim hic birsey olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.