Şimdi Ara

Plakamda bana ait olmayan HGS cezaları var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HGS almayı unuttuğum için dün Edirne ye gidiş gelişte bir kaç gişeden kaçak geçmek zorunda kaldım. Az önce de aklıma geldi sorgulama yapayım dedim, 2014 senesine ait kaçak geçişler gözüküyor plakamda.
    Halbuki ben arabamı henüz 1 ay önce sıfır aldım, yani Trafiğe çıkış Eylül/2015.

Bu nasıl olabilir, ne yapmalıyım şimdi?

Pazartesi günü HGS alacaktım o geçişleri de benden mi keserler ne olur, daha önce başına gelen oldu mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Plakanıza Ait Olmayan HGS Cezaları ile Karşılaştığınızda Ne Yapmalısınız?

Plakanıza ait olmayan HGS cezaları alırsanız endişelenmeyin. Bu durum, aracınızın önceki sahibinin HGS borçlarını ödememiş olması veya HGS geçişlerini usulsüz kullanması nedeniyle oluşabilir. Bu durumda yapmanız gereken adımlar şunlardır:

• HGS Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin: HGS Müşteri Hizmetleri'ni arayın veya web sitelerinden iletişime geçin. Plakanıza ait olmayan HGS cezalarını bildirin.
    • Arabanızın Geçmişini Kontrol Edin: Arabanızın önceki sahibinin HGS borçlarını ödeyip ödemediğini öğrenin. Bunun için araç geçmişi raporu alabilirsiniz.
    • Belgelerinizi Toplayın: Arabanızın size ait olduğunu gösteren belgeleri (ruhsat, tescil belgesi vb.) ve önceki sahibin HGS borçlarını ödememiş olduğunu kanıtlayan belgeleri (e-posta, mesaj vb.) toplayın.
    • Başvuruda Bulunun: HGS Müşteri Hizmetleri'ne başvurun ve plakanıza ait olmayan HGS cezalarının iptalini talep edin. Topladığınız belgeleri başvurunuzla birlikte sunun.

HGS yetkilileri başvurunuzu inceleyecek ve plakanıza ait olmayan HGS cezalarının kaldırılmasına karar verecektir. Bu süreç genellikle birkaç hafta sürebilir.

Plakanıza ait olmayan HGS cezalarını ödemek zorunda kalmamak için aşağıdaki önlemleri alabilirsiniz:

• İkinci el araç satın almadan önce aracın HGS borcu olup olmadığını kontrol edin.
    • Aracınızı satmadan önce HGS hesabınızı kapatın.
    • HGS geçişlerini usulsüz kullanmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oncekiler seni baglamaz.hgs Alinca senin gectiklerin sana yazilir sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın noter sözleşmesi ile hgs kaydını sildirin hocam. HGS aracın üzerine değil kişinin üzerinedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Aracın noter sözleşmesi ile hgs kaydını sildirin hocam. HGS aracın üzerine değil kişinin üzerinedir.

HGS kaydini sildirmek icin nereye gitmem gerekiyor, bilginiz var mi?
    Ya da sildirmesem bir sey olur mu?

• Bir şey olmaz sadece hgs kaydında aracın plakasına ait borç çıkar. Benim araçta da çıkıyor hgs borcu 2 yıldır bende. Satışında vs hiç bir yerde karşıma çıkmıyor borcu var diye. Sadece sorgulatınca çıkıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Bir şey olmaz sadece hgs kaydında aracın plakasına ait borç çıkar. Benim araçta da çıkıyor hgs borcu 2 yıldır bende. Satışında vs hiç bir yerde karşıma çıkmıyor borcu var diye. Sadece sorgulatınca çıkıyor hocam

Hgs nin musteri hizmetleri varmis, aradim az once, dikkate almayin sizi ilgilendiren bir borc degil dedi.

Yani dediginiz gibiymis, tesekkurler.

• Benim plakada da çıkıyor 2 yıl oncesinin hgs cezası. Arabamı 1 sene once aldım ben. Plakanın onceki sahibine ait oldugundan sorun etmedim hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç birşey olmaz trafiğe çıkış tarihi belli,silerler sıkıntı yok.

• bende de internette yaptigim sorgulama sonucu bir suru borc cikiyor (bayramdaki kopru gecisini bile yazmislar). isin ilginci otomatik odemesi var hgs nin.
  • bende de var bi tane 164 tl bişeydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.