Bildirim
MTV Ödeyememe -Bu plaka ile kayıtlı bir araç yoktur. Lütfen plakayı kontrol ediniz-
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aklıma gelenler;
- Plakayı bitişik yazmamışsın. (Örnek: 06bb555 şeklinde yazacak yere 06 BB 55 şeklinde yazılmış olabilir)
- Tescil tarihi farklıdır. 0 km aldınsa ruhsata işlenenle maliyede bilgisayara işlene farklı olabilir. Tescil tarihini ileriye dönük olarak 3- 4 gün farklı girmeyi dene.
Olmazsa vergi dairesine gidip gerçek tescil tarihini kontrol ettirip hata varsa düzelttirmeniz gerekebilir. -
Aynısı bana da olmuştu.
Aracı aldığınız bayiyi arayın ve muameleci ile irtibata geçin.
Sizin için halledecektir. -
Plakayı bitişik yazdım. tescil tarihini 1 ocaktan bugüne kadar tek tek denedim yine aynı mesaj.
ruhsat işlemelerini ben bayiiden bağımsız muameleciyi kendim ayarlayarak yaptırmıştım. muamelecinin bu işle alakası varmıdır ki o ruhsat ve plaka işlemlerini halletti bitirdi işini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isqwild -- 20 Ocak 2011; 9:50:26 > -
Tescil tarihine son tescil tarihi yazılmalı,yani aracı aldığınız tarih.Eğer yine olmuyorsa noter tarihi ile ruhsat çıkış tarihi tutmuyor demektir,noterden satışı aldığınız tarih önemli olan.. -
arkadaşlar gelir idaresi başkanlığına mail atmıştım cevap gelmiş .
"Aracınız sıfır ise Tescil bilginiz 15-20 gün sonra gelir.
Tescil bilginiz bu sürede gelmezse, Ruhsat ve noter belgelerinizle/faturanızla plakanızın kayıtlı olduğu Vergi dairesinin merkez şubesine giderek kaydınızı güncelletmelisiniz.
Ruhsatınızla birlikte banka veznelerinden adınıza beyanlı olarak ödeme yapabilirsiniz
İyi çalışmalar." -
Bu yine iyi!! Benim başıma gelen ise şöyle. Bizim Astra G için İnternet Vergi Dairesi'nden ödeme yapıcam. Kayıtlı değil diye uyarı veriyor. Bankadan yapınca herşey çıkıyor. Hemen mail attım tabi.
Bu arada önceden banka şubesinde bir ödeme yaparken gişedeki memur silindir hacmine ağırlığın yazıldığını farketti.
Ağırlık:1058 kg.
Silindir hacmi: 1058 cm3.
1596 olması gerekiyor. Daha öncesine gidersek 2001 yılında araç ilk muayenesine girerken de 1.8 16V yazıyordu ruhsatta Onun için uğraşmıştık. Neyse dönelim esas olaya. Mail geldi, araç tescil tarihi ruhsatta 06/01/2003 yazıyor (Aile içi devir olmuştu, ilk sahibiyiz aracın) mailde kayıtlı tescil tarihi 02/12/2002 diyor. Böyle girip ödedik artık.
Şu ülkede kim neyi doğru yapacak bir anlasam
İnsanların başında durmadan iş yaptırtamıyorsun!!!
-
Memur olmak ve memuz zihniyetli olmak.
Memur zihniyetli memurlarımız keşke sadece memur olsalar... -
Benimde başıma geldi geçen yıl plaka değiştirdim plakanın değiştiği tarihe yakın bi tarih girerek denedim oldu 01.01.2010 dededim kabul etti ama açılan sayfada 15.12.2009 yazıyordu. Tuaf tarih yanılsamaları
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X