Şimdi Ara

Bir plakada 2 hgs etiketi varsa hangisinin bakiyesinden düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arabamızda iki tane hgs etiketi var. Bunlar cama yapışık değil ikimizin de cüzdanında duruyor. Geçerken cama tutuyoruz ama mesela bu hgsnin, hgs etiketini okuyamadığı olabiliyormuş bazen. Bu durumda da plakayı okuyup plakaya kayıtlı hgsden çekiyormuş parayı. Şimdii bizim durumumuzda hgs etiketi okunmazsa plakaya kayıtlı 2 hgs etiketimiz var. Hangisinden düşecek bu ücret. Bilen, tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisinden de alır, şirket aracında başımıza geldi tecrübeyle sabittir,

• degobar kullanıcısına yanıt
    Şu hgsnin okudu/okumadı, çekti/çekmedi vsvs sorunları çok mu çözümsüz mevzular anlamıyorum madem etiketi okuyabilecek teknolojiye sahip değilsin plakadan tanı ordan kes vallahi anlamıyorum. sağ ol hocam bu arada ya nasip diyip geçeceğiz biz de o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Etiket takmaya gerek yok dediler bende çıkardım takmıyorum bir süredir. İnş patlamayız. Bilgisi olan var mı ?

• birini neden iptal etmiyorsunuz

• degobar kullanıcısına yanıt
    Arabayı iki kişi kullanıyoruz ayrı ayrı olması gerekiyor şimdilik hocam

• gobektas G kullanıcısına yanıt

Gerek yok hocam. 4 senedir hiçbir arabamda takmadım. Avrasya tüneli vs geçtim direkt plakadan çekti parayı.

Zaten ceza yazmak için plakayı okumak zorunda   O yüzden etiket gereksiz durumda şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 25 Nisan 2023; 8:43:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk çıktığından beri etiketsiz dolaşıyorum, bir sürü otoyola tünele girdim çıktım, hiçbirinde sorun olmadı, plakadan hgs yi tanıyıp otomatik düşüyor.

geçerken kaçak geçiş diye uyarı verse de sorun yok, sonradan düşüyor hesaptan.

• Etiketi cama tutmanıza gerek yok. Etiket torpidonun içinde başka araçla giderken bile etiketi okuyup oradan geçmeyen araçtan ücret kesti.

Hatta benzer konu otobüsle seyahat eden vatandaşın çantasındaki etiketten de bakiye düşmüştü.

• kuarlinho K kullanıcısına yanıt

Ne gerek var ayrı ayrı. Bizim 2 arabada da hgs ler torpidoda duruyor. Bankadan otomatik düşüyor zaten. Gişelerden geçerken onu tutmaya çalışmak daha büyük hata.

• kuarlinho K kullanıcısına yanıt

Zaten öyle yapıyor. Benim bankaya tanımlı etiket yok kaçak geçtin diye giriyor. Plakayı sorgulayıp normal ücreti plakaya kayıtlı hgs deki bakiyeden çekiyor. Bakiye yoksa banka otomatik vadesinden belirlediğimiz miktarı çekip ödemeyi yapıyor. Ben hiç bir aracıma etiket takmıyorum. Tabi bu şahsi kullanım için hgs yi işveren vs veriyorsa vs onu bilemem...

• zQrba kullanıcısına yanıt

giriste okuyamayip cikista okudugunda en uzak mesafe kesiyor(mus).

yillardir ben ve cevremde etiket olmadan kullaniyoruz bir sorun yasamadik ancak teorik olarak mumkun.

• Soru ne cvplar ne?

• ahrimar kullanıcısına yanıt

aracı iki kişi kullanıyormuş herkes kendi hgs sinden ödeme yapmak istiyormuş o yüzden oraya etiket kutusu almaları lazım kolayca etiketleri değiştirebilirler. gerçi 6 ay geçmiş bizim milletin okuduğunu anlama yetisi zayıf tecrübe ile sabit  

• createman kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Ben müşteri temsilcisine sormuştum 2 etiket çıkarmayın sıkıntı olur ikisinden de çekebilir demişti. Benim durumumda 2 etiketin dönüşümlü kullanılması gerekiyor yani yeri gelince birini yeri gelince de diğerini. Biraz daha detay verebilir misin bu sıkıntı çıkabilirden kasıt ne oluyor nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Okşen

Hocam selamlar. Ben müşteri temsilcisine sormuştum 2 etiket çıkarmayın sıkıntı olur ikisinden de çekebilir demişti. Benim durumumda 2 etiketin dönüşümlü kullanılması gerekiyor yani yeri gelince birini yeri gelince de diğerini. Biraz daha detay verebilir misin bu sıkıntı çıkabilirden kasıt ne oluyor nasıl oluyor?

a.slm hocam hgs etiketleri ruhsat ve plakaya tanımlandığı için ikisindende çekme durumu olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.