Şimdi Ara

Ankara Konya Sokakta Elektronikçi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
40.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Konya Sokakta aradığım her şeyi bulabileceğim, uygun fiyatlı
    Müşteri ile ilgilenen, bilgili bir yer biliyor musunuz?

Benim bulabildiklerim masa başına oturmuş, elektronikten anlamayan amcalardı...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Konya Sokak'ta Elektronik Tamir Tavsiyeleri

Ankara Konya Sokak, elektronik tamir ve malzemeleri konusunda uzmanlaşmış mağazaların ve atölyelerin yoğunlaştığı bir lokasyondur. İster arızalı bir cihazı tamir ettirmek ister elektronik malzemeler satın almak isteyin, Konya Sokak'taki elektronikçiler size profesyonel hizmetler sunabilir.

Özellikle elektronik kart tamiri konusunda Konya Sokak'taki elektronikçiler oldukça deneyimlidir. Arızalı anakart, grafik kartı veya diğer elektronik kartlarınızı güvenle onlara emanet edebilirsiniz.

Ankara'nın merkezinde bulunan Konya Sokak, Ulus ve çevre semtlerden kolayca ulaşılabilir. Elektronik malzeme satan yerler açısından da zengin olan Konya Sokak'ta, ihtiyacınız olan bileşenleri ve ekipmanları rahatlıkla bulabilirsiniz.

Konya Sokak'taki elektronikçiler, müşteri memnuniyetine önem vermekte ve uygun fiyatlı hizmetler sunmaktadır. Cihazınızı tamir ettirmeden veya malzeme satın almadan önce, farklı elektronikçileri ziyaret ederek fiyatlar ve hizmetler hakkında bilgi almanızı öneririz.

Önemli Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Konya Sokak Elektronik: Konya Sokak'ta elektronik tamir ve malzemeleri konusunda uzmanlaşmış mağazaların ve atölyelerin yoğunlaştığı bir lokasyon.
    • Konya Sokak Elektronik Kart Tamiri: Konya Sokak'taki elektronikçiler, özellikle elektronik kart tamiri konusunda oldukça deneyimlidir.
    • Konya Sokak Elektronikçiler: Konya Sokak'ta elektronik tamir ve malzemeleri konusunda uzmanlaşmış çok sayıda elektronikçi bulunmaktadır.
    • Konya Sokak Elektronik Tamir: Konya Sokak'taki elektronikçiler, arızalı cihazlarınızı güvenilir ve uygun fiyatlı bir şekilde tamir edebilir.
    • Ulus Konya Sokak Elektronikçiler: Ulus semtine yakın olan Konya Sokak, elektronik tamir ve malzemeleri konusunda hizmet veren birçok elektronikçiye ev sahipliği yapmaktadır.
    • Ankara Elektronik Malzeme Satan Yerler: Konya Sokak, Ankara'da elektronik malzeme satan yerler açısından zengin bir lokasyondur.
    • Ankara Konya Sokak Elektronikçiler: Ankara'nın merkezinde yer alan Konya Sokak, elektronik tamir ve malzemeleri konusunda uzmanlaşmış elektronikçiler için önemli bir merkezdir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim bulabildiğim en iyi yer Ser elektronik kime sorsan söyler konya sokakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybik

Benim bulabildiğim en iyi yer Ser elektronik kime sorsan söyler konya sokakta
    Kavak elektronik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdaşire

Kavak elektronik var.

Alıntıları Göster
    Çok sağolun arkdaşlar,
    Yalnız yeri nerdedir bunların nasıl ulaşabilirim?
    Tel filan da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbarut

Çok sağolun arkdaşlar,
    Yalnız yeri nerdedir bunların nasıl ulaşabilirim?
    Tel filan da var mı?

Alıntıları Göster
    Yıldırım elektronik.
    Konya Sokak No:13 Kat 3 Alkan Elektronik Plaza Ulus
    Tel:03123113845,03123243034
    Web:
    www.yildirimelektronik.com
    Yıldırım Elektronik
    http://www.yildirimelektronik.com

• quote:

Orijinalden alıntı: mozkan1987

Yıldırım elektronik.
    Konya Sokak No:13 Kat 3 Alkan Elektronik Plaza Ulus
    Tel:03123113845,03123243034
    Web:
    www.yildirimelektronik.com
    Yıldırım Elektronik
    http://www.yildirimelektronik.com

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihbarut

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Yıldırım elektronik malzeme açısından çok iyi baya eşya var.Ama eleman olarak 5 para etmezler.Sen dükkandamısın değilmisin umurlarında bile değil.Müşteriyi hiç adamdan saymıyorlar.Bunların bir tarafları fazla kalkmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda baklavacı tavsiyesi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yıldırım elektronik malzeme açısından çok iyi baya eşya var.Ama eleman olarak 5 para etmezler.Sen dükkandamısın değilmisin umurlarında bile değil.Müşteriyi hiç adamdan saymıyorlar.Bunların bir tarafları fazla kalkmış.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de hemen her tip dükkanda bu tiplere rastlanır.
  • quote:

oradaki elemanların elektronik bilgisi sıfırın altında sadece malzemeyi pcye sorup cevap verir..orada konuşamayan bir abimiz var o varsa ona sorun eletronik bilgisi üst düzey
    esnaf çarşısı 1 katta gema elektronik var orasıda iyidir elinde varsa satar bide altta katta merdivenin altında dükkan var orasıda iyi.. diğer dükkanlar alacağın malzeme yükte para tutarsa var diyo yoksa satış yapmıyolar.. hele direnç diyot mumla aranacak hale geldi nerdeyse bide yukarda konyalının çaprazında ufak bi dükkan var tam öğrenci dükkanı boş göndermez elinde varsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

quote:

oradaki elemanların elektronik bilgisi sıfırın altında sadece malzemeyi pcye sorup cevap verir..orada konuşamayan bir abimiz var o varsa ona sorun eletronik bilgisi üst düzey
    esnaf çarşısı 1 katta gema elektronik var orasıda iyidir elinde varsa satar bide altta katta merdivenin altında dükkan var orasıda iyi.. diğer dükkanlar alacağın malzeme yükte para tutarsa var diyo yoksa satış yapmıyolar.. hele direnç diyot mumla aranacak hale geldi nerdeyse bide yukarda konyalının çaprazında ufak bi dükkan var tam öğrenci dükkanı boş göndermez elinde varsa..

Alıntıları Göster
    Yıldırım elektronik daha çok malzeme portföyüne sahip olmasına karşın fiyatları nispeten tuzludur.

• quote:

Arkadaşa katılıyorum bu konuda, ufak tefek alımlarda müşteriyi sallamıyorlar. Ser Elektronik malzeme çeşidi ve müşteriyle ilgilenme bakımından konya sokakta gördüğüm en iyi yer. Yüklü bir alım yapmadığım için fiyat konusunda çok fazla fikrim yok ama uygun göründü bana.
  • quote:

gama ve merdivenlerin altındakinden birçok kez alışveriş yaptım iyi ilgilendiler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Ekim 2010; 13:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

gama ve merdivenlerin altındakinden birçok kez alışveriş yaptım iyi ilgilendiler ;)

Alıntıları Göster
    Bende Gema'dan alıyordum parçaları.Fiyatı iyidir genelde diğer dükkanlara göre.Artık internetten alıyorum mümkün olduğu kadar kargo parası git gel dolmuş parasına eşit yaklaşık olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Bende Gema'dan alıyordum parçaları.Fiyatı iyidir genelde diğer dükkanlara göre.Artık internetten alıyorum mümkün olduğu kadar kargo parası git gel dolmuş parasına eşit yaklaşık olarak.

Alıntıları Göster
    yildirim elektronik var konya sokakta hatta türkiyede tek firma diyebilirim ...

atıp tutan arkadaşlar elektronigin ne oldugunu bilmeyen arkadaşlar sanırım...
    sen bir satıcıdan ne beklersin bana diyot ver dersen sana yildirim değil kimse yardımcı olmaz.
    ne alacagını bileceksin adı kodu neyse onu isteyeceksin
    malzeme alırken görüyorum genelde mühendisim diye kabararak gelenler malzeme bulmada zorlanıyolar
    teorikte koskoca 0 lar

• quote:

Orijinalden alıntı: pic16f877

sen bir satıcıdan ne beklersin bana diyot ver dersen sana yildirim değil kimse yardımcı olmaz.
    malzeme alırken görüyorum genelde mühendisim diye kabararak gelenler malzeme bulmada zorlanıyolar
    teorikte koskoca 0 lar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Yıldırım ı bi kere kafadan sallayın... Gema da SMD malzeme bulamazsınız zaten. Bir de Gema da Ali'ye denk gelirseniz fiyarları kafadan sallar ve biraz da tuzluya getirir (hep yüksek söyler, diğer elemanlar daha insaflı ama).. Ben eskiden bir çok yerden alışveriş yaptım. Şimdi artık sadece ve sadece SER den alışveriş yapıyorum.. SER i tavsiye ederim..

• quote:

teorikte koskoca 0 lar

hocam sen yıldırım a uğruyorsan söyle de öncelikle raflarındaki son kullanım tarihi geçmiş kimyasalları müşteriye satmadan çöpe atsınlar.. gelen müşteri ile biraz ilgilensinler.. konya sokakta ve türkiye de tek firmaymış.. millet farnell den aldığı malzemeleri bile yıldırım ı bulaştırmadan (türkiye distribütörü) getirtiyo..

• quote:

teorikte koskoca 0 lar

eskiden böyle değillerdi sonradan oldular adama soruyon bd241 varmı yok karşılığı varmı oda yok.. illa 1000 adetmi almak lazım ilgi için.. tavırları hoş değil..
  • quote:

quote:

teorikte koskoca 0 lar

eskiden böyle değillerdi sonradan oldular adama soruyon bd241 varmı yok karşılığı varmı oda yok.. illa 1000 adetmi almak lazım ilgi için.. tavırları hoş değil..

bence ne alacagını kendin bileceksin gema ser yildirim saten sayılı firma var ne alacagını bilirsen bd 241 yok derse bd 245 de olur diyebilesin

• quote:

bence ne alacagını kendin bileceksin gema ser yildirim saten sayılı firma var ne alacagını bilirsen bd 241 yok derse bd 245 de olur diyebilesin

seninde zekan nikinde pikle aynı galiba. ben orada bir örnek verdim adam o yok ama şu var diyebilir,
    ayrıca 241 nin karşılığı 243 tür 245 değil kılıf farkı var..sen orda çalışıyon galiba yürüttükleri mantık aynı sen.. sadece pcden bakıyolar kiç kitaba yada datasheete bakmıyolar..
  • quote:

quote:

seninde zekan nikinde pikle aynı galiba. ben orada bir örnek verdim adam o yok ama şu var diyebilir,
    ayrıca 241 nin karşılığı 243 tür 245 değil kılıf farkı var..sen orda çalışıyon galiba yürüttükleri mantık aynı sen.. sadece pcden bakıyolar kiç kitaba yada datasheete bakmıyolar..

hemen hemen hergün konya sokaktan malzeme alıyorum gidecegin kaç dükkan var bende sadece örnek olarak yazdım kadircimm fiyatlar sallama üsülü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.