Şimdi Ara

Ankara da elektronikçiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar Ankaraya yeni yerleştim izmirdeki Onur hanı gibi Ankarada da elektronikçilerin ve 1. el ve 2.el bilgisayarcıların bulunduğu bir han var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Elektronikçiler Çarşısı ve Önde Gelen Elektronikçiler

Ankara, elektronik cihazlar ve bileşenler için çok sayıda seçeneğe sahip bir şehirdir. İster toptan ister perakende alım yapıyor olun, Ankara'da beklentilerinizi karşılayacak bir elektronikçi bulabilirsiniz.

Ankara Elektronikçiler Çarşısı

Ankara'nın en ünlü elektronikçiler merkezlerinden biri Ankara Elektronikçiler Çarşısı'dır. Ulus semtinde bulunan bu çarşı, çok çeşitli elektronik ürünler satan mağazalara ev sahipliği yapmaktadır. Burada dizüstü bilgisayarlardan akıllı telefonlara, televizyonlardan beyaz eşyalara kadar her şeyi bulabilirsiniz.

Ulus Elektronikçiler

Ulus semti, Ankara'da elektronikçilerin yoğunlaştığı bir diğer bölgedir. Ulus Elektronikçiler Çarşısı'nın yanı sıra, Konya Sokak ve çevresinde de çok sayıda elektronikçi bulunmaktadır. Bu bölge, özellikle bilgisayar, kamera ve oyun konsolları gibi elektronik cihazlar için bilinmektedir.

Ankara'daki Diğer Elektronikçiler

Ankara'da Elektronikçiler Çarşısı ve Ulus dışında da birçok elektronikçi bulunmaktadır. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• Teknosa
    • MediaMarkt
    • Vatan Bilgisayar
    • Hepsiburada Teknoloji Market

Bu elektronikçiler, şehir merkezinde ve banliyölerde şubelerle geniş bir ağa sahiptirler. Geniş ürün yelpazeleri ve rekabetçi fiyatlarıyla, ihtiyaçlarınıza uygun elektronik cihazları bulabilirsiniz.

Ankara'da elektronikçiler, ister profesyonel ister kişisel kullanım için olsun, çeşitli elektronik cihazlar için çok sayıda seçenek sunmaktadır. İster toptan ister perakende alım yapıyor olun, ihtiyaçlarınıza uygun bir elektronikçi bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ankara'da elektronikçiler konya sokak tadır. konya sokak ulusta heykelden yukarı doğru çıkıcaksın. sen heykele gidersen kime sorsan gösterir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumi42

ankara'da elektronikçiler konya sokak tadır. konya sokak ulusta heykelden yukarı doğru çıkıcaksın. sen heykele gidersen kime sorsan gösterir.

kardeşim ilgine çok teşekkür ederim Allah razı olsun bahsettiğin yeri ziyaret edeceğim...
  • slm..
    arkadaşın dediği gibi konya sokakta aradığını bulabilirsin. yalnız sokak üzerindeki dukkanlarda genelde aradığını bulamıosun.. pasajlara girip üst katlardaki dukkanlara bak.. oralarda daha raht bulabilirsin...
  • rica ederim. q-mes in dediğide doğru pasajlarda bulabilirsin aradığını.
  • bide pasajların üst katları daha ucuz oluyo bunuda dikkate al
  • Ulus - Konya Sokak maalesef alternatifi yok.Orda 2 tane pasaj var,çok katlı apartman gibi olan pasajda aradığın parçaların genelini bulabilirsin.

Ama dikkat et,güçlü ve pahalı olan transitörler,mosfetler v.s sahte oluyor genelde.
    Önemli bişey alıcaksan direkt İstanbul'dan sağlam bi firmadan sipariş et daha iyi olur.

Zaten Ankara'da çoğu kaliteli parça bulunmuyor,bir çok PSU transistörü ihtiyacım olmuştu ama bulamadım...
  • sağolun arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim
  • konya sokak elektronikciler çarşısında gema elektronik var orda fiyatlar uygundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Zaten Ankara'da çoğu kaliteli parça bulunmuyor,bir çok PSU transistörü ihtiyacım olmuştu ama bulamadım...

Katılıyorum bi elemanın en ucuzunu getirip pahalıya satmak çoğu dükkanın temel prensibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power-elektronik

konya sokak elektronikciler çarşısında gema elektronik var orda fiyatlar uygundur

Ben de öyle sanırıdım ama elinde olmayan bi konnektörü alt kattaki dükkandan 75 kuruşa getirip fiyatını bana 2.5 ytl olarak söyledikten sonra hiç güvenim kalmadı.
  • artık elımden geldığınce konya sokaktakı esnafdan alısverıs yapmamaya calısacağım neden dersenız

bır urun almak ıcın gıttıysenız ve bılgısızsenız sızı doğru yonlerdırmıyorlar yanlıs bılgı verıyorlar elındekı mal ne ıse kakalamaya calısıyor

sattığı urun bozulduğu zaman gerı almıyor yada tamırı konusunda yardımcı olmuyor urunun tedarıkcısıne ulasmanızı engellemeye calısıp sıze yenısını satmaya calısyorlar

buna benzer bı kac sorun daha yasadım artık o sakağa lanet ettım bı ıhtıyacıp olupda gıttığımde nereye guvenebıleceğımı bılmıyorum hepsı aynı yesıl o yuzden baska yerlerden buyuk mağazalardan farklı markaları daha kalıtelı urunlerı tercıh etmeye calısıyorum alacağım seyı ıyıce ınceleyıp aklımdakılerı soruyorum

konya sokakta bı urun ıcın 2 3 den fazla soru sorunca ılgılenmıyorlar hatta geveleye geveleye konusuyolar

musterıye ılgı alaka yok esnaflık denen sey konya sokata yok aramayın bulmanız cok zor onun dısında ıvır zıvır ne ararsanız bolca war

• Arkadaşlar Konya Sokakta Yıldırım Elektronik ten alışveriş yapabilirsiniz.

Hem büyük bir firma hem de müşteriyle ilgileniyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

artık elımden geldığınce konya sokaktakı esnafdan alısverıs yapmamaya calısacağım neden dersenız

bır urun almak ıcın gıttıysenız ve bılgısızsenız sızı doğru yonlerdırmıyorlar yanlıs bılgı verıyorlar elındekı mal ne ıse kakalamaya calısıyor

sattığı urun bozulduğu zaman gerı almıyor yada tamırı konusunda yardımcı olmuyor urunun tedarıkcısıne ulasmanızı engellemeye calısıp sıze yenısını satmaya calısyorlar

buna benzer bı kac sorun daha yasadım artık o sakağa lanet ettım bı ıhtıyacıp olupda gıttığımde nereye guvenebıleceğımı bılmıyorum hepsı aynı yesıl o yuzden baska yerlerden buyuk mağazalardan farklı markaları daha kalıtelı urunlerı tercıh etmeye calısıyorum alacağım seyı ıyıce ınceleyıp aklımdakılerı soruyorum

konya sokakta bı urun ıcın 2 3 den fazla soru sorunca ılgılenmıyorlar hatta geveleye geveleye konusuyolar

musterıye ılgı alaka yok esnaflık denen sey konya sokata yok aramayın bulmanız cok zor onun dısında ıvır zıvır ne ararsanız bolca war

Bahsettiklerinin çoğunu İstanbul'da Karaköy ve Yazıcıoğlu için söylemek de mümkün. Özellikle koyu yazılan yeri. Müşteriye gerekli ilgiyi gösteren dükkan sayısı çok az.

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Ulus - Konya Sokak maalesef alternatifi yok.Orda 2 tane pasaj var,çok katlı apartman gibi olan pasajda aradığın parçaların genelini bulabilirsin.

Ama dikkat et,güçlü ve pahalı olan transitörler,mosfetler v.s sahte oluyor genelde.
    Önemli bişey alıcaksan direkt İstanbul'dan sağlam bi firmadan sipariş et daha iyi olur.

Hocam 18F4550 bulabileceğim bir yer var mı acaba?Pic ile ilgeniyor musun bilmiyorum ama belki duymuşsundur.

• GEMA dan uzak durmanızı tavsiye ederim (bkz. Ankara Konya Sokakta Elektronikçi tavsiyesi).

Gözde, Yasin Elektronik vb. firmalar tercih edilebilir...
  • jhudaverdi kullanıcısına yanıt
    ahmet abi oranın en eskilerindendir birazda kafa kırık oradan herkes alışveriş yapmaz siz yanlışlıkla girdiyseniz üstüne almasaydanız.. oradaki her dükkanda esna değil kalmadılar.
  • Konya sokak eski Konya sokak değil artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

Konya sokak eski Konya sokak değil artık.
    Maalesef öyle. Sadece Konya Sokak değil birçok yerde benzer bir durum söz konusu. Çoğu zaman küçük esnaf para kazansın düşüncesiyle gerekirse bir miktar daha fazla fiyatlı da olsa Ulus'taki esnaftan alayım internetteki dev firmalar kazanacağına esnaf kazansın diye düşünmeme rağmen yaşadığım en ufak bir sorunda (aldığım ürünün arızalı çıkması mesela) müşteriyi tanımazlıktan geldiklerine şahit oluyorum. Ürünlerin üzerinde etiket yok, fiyat sorarsın küfür etmişsin gibi bakarlar... Bu kafayla korkarım sonları Anafartalar Çarşısı esnafının sonu gibi olacak ama hadi bunlar sonradan bozuldu diyelim. Peki Konya Sokak'taki Gema Ahmet'in içler acısı durumu bundan tam 20 yıl öncesine dayanıyor... Şu anki halini düşünemiyorum bile Bu arada Gema'da çalışan diğer saygıdeğer arkadaşları tenzih ederim, onlara en ufak bir sözüm yok hepsi çok değerli arkadaşlardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.