Şimdi Ara

Kadıköy-Yazıcıoğlu yakınındaki Xbox360 tamir ve teknikservis hizmeti veren yerler??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en güncel dashbordu yükledim ardından 1.91 fw atmaya çalıştım fakat jungleflasher keyimi okuyamadı. bende ısrar ettim ve cihazın flasını sildirdim.

Geçen yıl kadıköyde yazıcıoğlunun karşısındaki bir ara sokakta 2 katlı büyük bir dükkan varmış Çeşitli tamir yazılım vs. işleri yapan ve o dükkanda cihazıma yazılım attırıldı. Yazılım için istanbula gidip gelen bir kişi aracı oldu kendim gitmedim. Fakat yaptıran kişi oturduğum yerden başka bir yere taşındığı için kendisine ulaşamadım, kişiyi bulsam bile elinde kartı filan yoktur yardımcı olabilir mi bilmiyorum. Bu işlerle ilgilenen kişilerin vasıtasıyla belki bu dükkanı bulabilirim. maksadım yazılımı atan o işyerinde ellerinde bir backup varsa ki genelde bu işi yapanlar cihazın seri numaraları ile birlikte dvdleyleri yedekleme yapıyorlar, dvdkeyimi onlardan alıp cihazımı kurtarmayı deneyeceğim. yoksa alet çöpe gidecek mecburen.

Bahsettiğim dükkanı 3 aşağı 5 yukarı çıkaran veya bilen birileri varsa bu dükkanı bulmam da bana yardımcı olun lütfen. Çölde su aramak gibi bişey ama daha iyi bişey düşünemiyorum malesef.

Not: Yardımcı olacaksa hatırladığım kadarıyla muhammet adında biriydi yazılım atan kişi ve dükkanın işhanı pasaj gibi biyer değil de yolun kenarında 2 katlı, yolda bir sürü ayakkabı boyacısının olduğunu söyledi taksi durağına da yakınmış. Yeri bilmeyince tasvir edebilmek için bütün detayı veriyorum kusuruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Eylül 2011; 12:38:48 >

• Bahsettıgın yerın adı bilkons elektronık sanırım dukkan sahıplerıde yakup ve müslüm çelik kardeşler.
  • Google mapten tespit ettiğim kadarıyla bahsettiğim bölgede Atik ve Bilkons elektronik var. Umarım bunlardan birinden çıkan dvdkeyim.

Ama edindiğim bilgiye göre yeni çıkacak olan jtag yöntemiyle HDMI çıkışlı jasper ve slim makinelerde dvd yazılım verbatim vs. bütün sorunlar ortadan kalkıyormuş. Cihazımı resmi yazılımla formatlayıp liveden oynamak istiyordum ama keyi bulamassak artık bu yöntem bizi kurtaracak gibi görünüyor. Yardımcı olduğun için teşekkürler Pinky_Demon
  • Bilkons var, SYD var, Kahraman var var oğlu var bunlara gidebilirsin.
  • DIKA, BILKONS, ATiK, SYD, KAHRAMAN Elektronik şimdilik tespit ettiğim yerler bunlar. Bahsettiğim şahsın DIKA elektronikte çalıştığını söylediler. ama bilkons haricinde hiçbiri telefonlara cevap vermedi bayram dolayısıyla kapalı sanırım heryer. Bunlara sorup şansımı deneyeceğim. Alternatif olarak bildiğiniz yerler varsa cevaplarınızı bekliyorum. İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Eylül 2011; 0:45:43 >
  • arasokak ve 3-4 katlı diyorsunuz orası arkadaşların da dedigi gibi BILKONS ama ismi degişti oranın Ramson oldu.
  • Dostum işin ehli yer arıyorsan yıllardır gıttıgımız ve hıc sorun yaşamadığımız yer olarak emintaş iş hanında (yazıcıoğlu ıle cok yakın) 2 katta BİLKONS var oraya gıt derım ...

Not: gecen hafta bilkons taydım isimi aynı ramson başka bır yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 2 Eylül 2011; 10:43:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jtag çıktığında zaten yol gözüküyor yakup beye bir uğrayacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.