Şimdi Ara

Adana'da Monitör tamiri yapan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KinqWolf Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aoc e2461fwh led monitorum var ekranında sorun var tamir için adanada götürebilecegim bir yer var mı?

• geçen gün bir yere anakart ekran kartı tamiri sormuştum, yaparız demişlerdi. Monitör de yaparlar muhtemelen.
    Çakmak plazanın karşısındaki arada, eski Turkcell bayisi olan ara, sonra DeFacto oldu da şu an ne var bilmiyorum o köşede. O aradan girince sonraki caddeye çıkmadan solda kalıyor. Güneş Elektronik olabilir ismi, tam hatırlamayadım şimdi.

Ekranda derken panel sorunluysa muhtemelen yapamazlar ama. panelin tamiri olmaz değişmesi gerekir muhtemelen. o da astarı yüzünden pahalıya gelecek bir iştir.

Yine de yolun düşerse sorarsın.

Elmacık bilgisayardaki arkadaşlara da sorabilirsin, yardımcı olurlar muhtemelen. Ben bir monitör yaptırmıştım orda, adaptörü değişmişti ama ekran değil. onların telefonu da var hatta : 359 67 27 . Ara sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

geçen gün bir yere anakart ekran kartı tamiri sormuştum, yaparız demişlerdi. Monitör de yaparlar muhtemelen.
    Çakmak plazanın karşısındaki arada, eski Turkcell bayisi olan ara, sonra DeFacto oldu da şu an ne var bilmiyorum o köşede. O aradan girince sonraki caddeye çıkmadan solda kalıyor. Güneş Elektronik olabilir ismi, tam hatırlamayadım şimdi.

Ekranda derken panel sorunluysa muhtemelen yapamazlar ama. panelin tamiri olmaz değişmesi gerekir muhtemelen. o da astarı yüzünden pahalıya gelecek bir iştir.

Yine de yolun düşerse sorarsın.

Elmacık bilgisayardaki arkadaşlara da sorabilirsin, yardımcı olurlar muhtemelen. Ben bir monitör yaptırmıştım orda, adaptörü değişmişti ama ekran değil. onların telefonu da var hatta : 359 67 27 . Ara sor.

Sagol bi ararim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.