Bildirim
Adana'da Monitör tamiri yapan yer?
Giriş
-
upp -
geçen gün bir yere anakart ekran kartı tamiri sormuştum, yaparız demişlerdi. Monitör de yaparlar muhtemelen.
Çakmak plazanın karşısındaki arada, eski Turkcell bayisi olan ara, sonra DeFacto oldu da şu an ne var bilmiyorum o köşede. O aradan girince sonraki caddeye çıkmadan solda kalıyor. Güneş Elektronik olabilir ismi, tam hatırlamayadım şimdi.
Ekranda derken panel sorunluysa muhtemelen yapamazlar ama. panelin tamiri olmaz değişmesi gerekir muhtemelen. o da astarı yüzünden pahalıya gelecek bir iştir.
Yine de yolun düşerse sorarsın.
Elmacık bilgisayardaki arkadaşlara da sorabilirsin, yardımcı olurlar muhtemelen. Ben bir monitör yaptırmıştım orda, adaptörü değişmişti ama ekran değil. onların telefonu da var hatta : 359 67 27 . Ara sor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
geçen gün bir yere anakart ekran kartı tamiri sormuştum, yaparız demişlerdi. Monitör de yaparlar muhtemelen.
Çakmak plazanın karşısındaki arada, eski Turkcell bayisi olan ara, sonra DeFacto oldu da şu an ne var bilmiyorum o köşede. O aradan girince sonraki caddeye çıkmadan solda kalıyor. Güneş Elektronik olabilir ismi, tam hatırlamayadım şimdi.
Ekranda derken panel sorunluysa muhtemelen yapamazlar ama. panelin tamiri olmaz değişmesi gerekir muhtemelen. o da astarı yüzünden pahalıya gelecek bir iştir.
Yine de yolun düşerse sorarsın.
Elmacık bilgisayardaki arkadaşlara da sorabilirsin, yardımcı olurlar muhtemelen. Ben bir monitör yaptırmıştım orda, adaptörü değişmişti ama ekran değil. onların telefonu da var hatta : 359 67 27 . Ara sor.
Sagol bi ararim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X