Bildirim
Ankara'da anakart tamiri yapan yer?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ap.. -
Yok mu bilen birileri? -
Anakartın markası ve modeli nedir? -
ulus konya sokak -
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
ulus konya sokak
konya sokakta yapamazlar
kızılay selanik caddesinin en ustu le-on bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 9 Mayıs 2008; 13:22:00 > -
up -
Evet kızılay daha çok işime gelir. Esat tarafında oturuyorum Ulus'a gitmiyim şimdi Kızılay yakın
Anakart foxconn ve ne yazık ki çok çiğ, çok amatörce bir hatayla kısa devre yaptırıp yaktım kendisini.. leon bilgisayarı sanki hatırlıyor gibiyim. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. -
hocam maliyeti seni aşarsa zaten yaptırma bence sıfır 60 65 ytl dolaylarında senin yaptırman en az 25 30 ytl olur bence uğraşma ama sen bilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
hocam maliyeti seni aşarsa zaten yaptırma bence sıfır 60 65 ytl dolaylarında senin yaptırman en az 25 30 ytl olur bence uğraşma ama sen bilirsin
Kendime Gigabyte EP35-DS3R aldım zaten. Bunu tamir ettirip kız arkadaşımın bilgisayarına takmak istiyorum. AGP onun anakartı hala Sims oynayamıyo garibim FX6200TD ekran kartımla 1GB ram'i de takarım mutlu mutlu oynar Hem bu kart işe yarasın hem de çok masraf olmasın. 40-45YTL az para değil yemeğe çıkartır sinemaya götürürüm o parayla
-
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
hocam maliyeti seni aşarsa zaten yaptırma bence sıfır 60 65 ytl dolaylarında senin yaptırman en az 25 30 ytl olur bence uğraşma ama sen bilirsin
Kendime Gigabyte EP35-DS3R aldım zaten. Bunu tamir ettirip kız arkadaşımın bilgisayarına takmak istiyorum. AGP onun anakartı hala Sims oynayamıyo garibim FX6200TD ekran kartımla 1GB ram'i de takarım mutlu mutlu oynar Hem bu kart işe yarasın hem de çok masraf olmasın. 40-45YTL az para değil yemeğe çıkartır sinemaya götürürüm o parayla
Getir bana ben tamir edeyim Fırat abi
-
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
Getir bana ben tamir edeyim Fırat abi
Vay! Umut sen Ankara'da mıydın yahu?
-
Getir dedim işte , İstanbul'dayım.
Ücretsiz tamir -
bi çok yer alıp anakart tamiri yaparız der alıp ulus konya sokaga gönderir. -
Kızılırmak sokakta kapalı otoparkın karşısında 27/6 LE-ON bilgisayar.Arkadaşın dediği yer.
Bende telefonuda var.419 65 53 Adı Hüseyin.Saygılar. -
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
Anakartın markası ve modeli nedir?
İnsan gibi sorduk yanıt yok. Diğer arkadaşların cevapları tatmin etti mi?
Bir daha kimseye iyilik yapmak yönünde cevap yazmayacağım. -
Showbilgisayar&Elektronik strazburg caddesi 45/2 tel:312 229 66 60 Duran Usta var orada. Notebook anakartları dahil anakart tamiri yapıyo. -
Mesaj yazan herkese teşekkür ederim. Sitem edenler de kusura bakmasınlar sorunu çözünce bıraktım peşini konu da aşağılarda kalınca görmedim. HEMEN CARLAMAYIN YAHU
Bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar için Ankara Akay yokuşu üzerinde NEVA Palas otel karşısındaki OEM bilgisayarı tavsiye edebilirim. -
oem pc dedigin su 2 el bilgisayar pazarımı ? -
ARKADAŞLAR GTS ELEKTRONIK G.M.K. BULVARI YONCA PASAJI NO:20/5 KIZILAY - ANKARA CENK ABİ VAR DAHA YENİ AÇTI HER TÜR SORUNUNUZU HALLEDER
Benzer içerikler
- freedos laptop alınır mı
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- wd garanti sorgulama
- usb fdd nedir
- pineview nedir
- telefon neden ısınır
- komut istemi
- mavi ekran hatası
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X