Bildirim
Antalya'da Xbox 360 tamiri yapan yer?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yok. -
Gullukte Cemal Elektronik yapiyor diye biliyorum. -
Antalya da xbox ile ilgilenen bir yer var mıymış bende yeni duydum,kargoyla atiğe gönderebilirsin istanbulda,reballing ile lehimleri yeniliyorlar,oyun falan da satıyor mu dediğiniz yer bu arada? -
Evet oyunda satiyor ps2 psp wii ps3 yani tum konsollar var bildigim kadari ile. -
@alperozlu
Bugün gittim Cemal Elektronik'e konuştum board değişimi yapmıyolarmış ama E74 hatasını düzeltebiliriz dedi. Fiyat hakkında birşey söylemedi bir de makinayı götürüp konuşucam. Bakalım inş hallolur. Yardımın için saol
@kelli felli
Her türlü konsol ve oyunları mevcut. -
Rica ederim tamir suresini burda yazarsan sevinirim. orada ps2 yi cip filan taktirdim ama xbox la ilgili hicbirsey yaptirmadim. xbox servisleri nasilmis ogreniriz. -
hocam nerde bu cemal elektronık? gullugun neresınde acık adres vererek tarıf eder mısın?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X