Şimdi Ara

İstanbul'da Xbox Kol Tamiri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar olsun arkadaşlar, uzun süredir forumların okuyucuyusdum, ilk defa birşeyler yazıp sorasım da tuttu sonunda.

Bir kaç ay evvel 2. el olarak aldığım Xbox One S kumanda kolunda bu 'stick drift' denen illet başladı. Çokta yaygın rastlanan bir problemmiş. Türlü çözümlere baktım, basit ve kısa olanlar pek yaramadı. Büyük ihtimalle açılması, belki analog kolların parçalarının değiştirilmesi gerekecek. Benim becerebileceğim bir iş değil, haliylen bu kol tamiri yapan dükkanları servisleri merak etmeye başladım. Nerelerde bulunurlar, ortalama kaç para isterler, düzgün bir iş çıkarırlarmı...

Birde bayram haftasına girdik, açık bile olurlarmı yoksa bu iş ertesi haftayamı kaldı, ondan bile emin değilim. Tahtakale'ye gidip turlasam bir hayrını görürmüyüm diye düşünüyorum, bu işlerin çok feci yabancısıyım. :D

Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.

• Kadiköy yazıcıoğlu iş hanında yapan 2-3 dükkan var ama bence bayram da kapalıdır.
  • Evet, Kadıköy'de bir seçenek, unutmuşum. Bayram tatiline denk gelmem benim şanssızlığım.

Ücret konusunda bir fikriniz varmı? Eminim yapılması gereken tamire göre değişiyordur, ama neticede yeni bir kol almaktan hallica daha ucuza gelmeyecekse parasına değmeyebeilir.
  • trineon T kullanıcısına yanıt
    Max 50₺ tutar.
  • Hadi hayırlısı o halde. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.