Şimdi Ara

İZMİR'DE KASA İŞİNDEN ANLAYAN BİLDİĞİNİZ YER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'de bilgisayar kasası işini iyi bilen, ürün yelpazesi geniş, kasaları yerinde görebileceğimiz bir yer var mı?

• Egesis 'i dene istersen ...
  • okkk...saolasın
  • Çankaya taraflarını dolaş,bir sürü bilgisayarcı mevcut ama Olbimden uzak dur ...

• başka???
  • adının tam bilmiyorum ama Çankaya'da Keysmart (Aybey) la Tekmar arasında kalan bi yer var. Orda vitrinde güzel kasalar görmüştüm. + Aybey'de de vardı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

adının tam bilmiyorum ama Çankaya'da Keysmart (Aybey) la Tekmar arasında kalan bi yer var. Orda vitrinde güzel kasalar görmüştüm. + Aybey'de de vardı sanırım.

Biliyorum orayı ama adamlar tam anlamıyla hödük , bişeyden çaktıkları yok ve kazıkçılar , haberin olsun.
    bence olbimden yukarı fuar internasyonal çıkışına doğru olan tarafa dön, o sokakta tek tek dolaş , bi sürü kasa satan yerler göreceksin!!!

• eywallah... aybeyi biliyorum... güzel Thermaltake kasalar var... hödük tükkanı da biliyorum
  • bende olbim den uzak durmanı tavsiye ederim gittikçe sapıttılar artık. müşteriyi koyun gibi görmeye başladılar
  • Kardeş ben tekmardan kasa aldım memnunum.Olbime filan gitme bir şeyden anladıkları yok.Aybeyde fena değil.Ama dedikleri dolaş bak her yere .
  • Herkese teşekkürler dediğiniz yerlerin çoğunu gezdim. Yine dolaş diyosunuz dolaşırız...
  • Tekmar'dan McDonald's doğru giderken sağda Bertar Bilgisayar var. Aopen İzmir bayisidir kendileri. Oraya da bir bakmanı öneririm.
  • ne yaparsan yap ama o moden görünümlü bit pazarına gitme...Ewet Egesis ten bahsediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guner05

ne yaparsan yap ama o moden görünümlü bit pazarına gitme...Ewet Egesis ten bahsediyorum...

Niye fiyatları piyasa fiyatlarının daha altında oldugu için mi ? he sorun yasarsan yasa götürdügün zaman adam gibi ilgilendikleri için mi , insan muamelesi yaptıkarı için mi ?

(Reklam falan yapmıyorum , printer almıstım sonra bişey oldu bozuldu printer götürdüm printer almaktan vazgectigimi söyledim paramı geri iade ettiler)
  • TEKMAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdReNaLiNe

Tekmar'dan McDonald's doğru giderken sağda Bertar Bilgisayar var. Aopen İzmir bayisidir kendileri. Oraya da bir bakmanı öneririm.

Bende orayı söylicektim
  • İzmirde bişi yok alma
    netten bak öyle karar ver hem ürün yok hemde pahalı floppy ve dvi kablo dışında herşeyimi internetten aldım memnunum
  • yaw izmir dedik kasa dedik millet kavgaya tutuşmuş... hoş gerçi benim de egesis'le ilgili güzel anılarım yok... tabi oradaki bütün insanları da genellemeye dahil etmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.