İzmir'de bilgisayar kasası işini iyi bilen, ürün yelpazesi geniş, kasaları yerinde görebileceğimiz bir yer var mı?
Egesis 'i dene istersen ...
okkk...saolasın
Çankaya taraflarını dolaş,bir sürü bilgisayarcı mevcut ama Olbimden uzak dur ...
başka???
adının tam bilmiyorum ama Çankaya'da Keysmart (Aybey) la Tekmar arasında kalan bi yer var. Orda vitrinde güzel kasalar görmüştüm. + Aybey'de de vardı sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
adının tam bilmiyorum ama Çankaya'da Keysmart (Aybey) la Tekmar arasında kalan bi yer var. Orda vitrinde güzel kasalar görmüştüm. + Aybey'de de vardı sanırım.
Biliyorum orayı ama adamlar tam anlamıyla hödük , bişeyden çaktıkları yok ve kazıkçılar , haberin olsun. bence olbimden yukarı fuar internasyonal çıkışına doğru olan tarafa dön, o sokakta tek tek dolaş , bi sürü kasa satan yerler göreceksin!!!
eywallah... aybeyi biliyorum... güzel Thermaltake kasalar var... hödük tükkanı da biliyorum
bende olbim den uzak durmanı tavsiye ederim gittikçe sapıttılar artık. müşteriyi koyun gibi görmeye başladılar
Kardeş ben tekmardan kasa aldım memnunum.Olbime filan gitme bir şeyden anladıkları yok.Aybeyde fena değil.Ama dedikleri dolaş bak her yere .
Herkese teşekkürler dediğiniz yerlerin çoğunu gezdim. Yine dolaş diyosunuz dolaşırız...
Tekmar'dan McDonald's doğru giderken sağda Bertar Bilgisayar var. Aopen İzmir bayisidir kendileri. Oraya da bir bakmanı öneririm.
ne yaparsan yap ama o moden görünümlü bit pazarına gitme...Ewet Egesis ten bahsediyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: guner05
ne yaparsan yap ama o moden görünümlü bit pazarına gitme...Ewet Egesis ten bahsediyorum...
Niye fiyatları piyasa fiyatlarının daha altında oldugu için mi ? he sorun yasarsan yasa götürdügün zaman adam gibi ilgilendikleri için mi , insan muamelesi yaptıkarı için mi ?
(Reklam falan yapmıyorum , printer almıstım sonra bişey oldu bozuldu printer götürdüm printer almaktan vazgectigimi söyledim paramı geri iade ettiler)
TEKMAR
quote:
Orjinalden alıntı: AdReNaLiNe
Tekmar'dan McDonald's doğru giderken sağda Bertar Bilgisayar var. Aopen İzmir bayisidir kendileri. Oraya da bir bakmanı öneririm.
Bende orayı söylicektim
İzmirde bişi yok alma netten bak öyle karar ver hem ürün yok hemde pahalı floppy ve dvi kablo dışında herşeyimi internetten aldım memnunum
yaw izmir dedik kasa dedik millet kavgaya tutuşmuş... hoş gerçi benim de egesis'le ilgili güzel anılarım yok... tabi oradaki bütün insanları da genellemeye dahil etmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme